Freakster Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Κυκλοφορησε! Το ακουω τωρα και ειναι arctic monkeys quality, γκαραντι Ολε! Περισσοτερα αργοτερα! Αλλος που να το εχει;
The_Edge Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μόλις τώρα το άκουσα για πρώτη φορά ολόκληρο. H πρώτη εντύπωση είναι πως έχει τα φόντα να αντικαταστήσει επάξια το Whatever people say etc!
Freakster Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Κανεις αλλος; Τεσπα. Πολυ καλο το yellow bricks, το brainstorm και το do me a favor! Τα εχω ακουσει απειρες φορες! Παρα πολυ καλο και αν μη τι αλλο ισαξιο με το whatever people say! Πιο εντονο!
ni_kuho Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δεν του έχω κάνει τόσες ακροάσεις όσες θέλω μέχρι τώρα (υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός από το year zero ), αλλά φαίνεται πολύ καλό. Άξιος δίαδοχος του Whatever people say i am....
shawn Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μου φαίνεται πολύ κατώτερο του προηγούμενου, αλλά μια χαρά κατά τα άλλα Όμως... ...(υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός από το year zero ), ... Ακόμη μια φορα οι (ο) ΝΙΝ απογοητεύουν...
Toufas Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 to simvolaio me tin etairia pou eixane, teliose me afton ton disko ara ta kalitera erxonte gia tous nin
ni_kuho Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Καλά δεν είναι και pretty hate machine, αλλά είναι μια χαρά album. Anyway, για να δούμε τι μας ετοιμάζει ο τύπος απο'δω κ πέρα..
poromenos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Γκουχ Γκουχ θέτει υποψηφιότητα για καλύτωρα album των 00s?
thanocaster Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Γκουχ Γκουχ θέτει υποψηφιότητα για καλύτωρα album των 00s? Dude... Κάποια που μου έρχονται στα γρήγορα στο μυαλό: Muse - Origin of Symmetry Pulp - We Love Life Radiohead - Amnesiac Super Furry Animals - Rings Around The World Robbie Williams - Escapology Flaming Lips - Yoshimi Battles The Pink Robots Grandaddy - Sophtware Slump
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.