Προς το περιεχόμενο

Kalos kai ftinos ektypotis

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Endiaferomai gia ektypoti inkjet ftino kai aksiopisto<BR>Den me endiaferei h taxitita giati kano elaxistes ektyposeis<BR>Oi lexmark ti lene?<BR>eida oti sto paisio o LEXMARK CJ-Z12 exei molis 20500 me <BR>Μέγιστη Ταχύτητα: 6 σελ./λεπτό <BR>Μέγιστη Ανάλυση: 1200x1200 dpi <P>eno o HEWLETT PACKARD DESKJET 640C<BR>Μέγιστη Ταχύτητα: 6 σελ./λεπτό <BR>Μέγιστη Ανάλυση: 600x600 dpi <BR>exei 28875

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον εγω θα σου πω κανενα απο αυτους τους 2. Το φθηνος μην σε ξεγελαει, μεγαλυτερη σημασα εχει του ποσο κοστιζει η εκτυπωση... γιατι οταν το μελανακι κανει 12500 το σκεφτεσε. Προτεινω να κοιταξεις κανενα Canon οι οποιοι ειναι Good all around αι εχουν φτηνες εκτυπωσεις...

Θα σου προτεινα στην κατηγορια φτηνων εκτυπω<BR>των τους LEXMARK.Eχω δουλεψει με 3 μοντελα απο αυτους(τον 1200 και τον Ζ3)και ειμαι πολυ<BR>ευχαριστημενος.Το μονο που ειναι αργοι.Οσο για τα μελανια εχουν ηδη κυκλοφορησει φτηνα<BR>IMITATION η φτηνα REFFILS. wink.gif" border="0

Μου φαινετε πως και οι φθηνοτεροι Canon παιρνουν ξεχωριστα τα χρωματα και διαρκουν το διπλασιο και στοιχιζουν λιγοτερο... Βασικα εγω εχω τον Epson 680... πολυ καλος εκτυπωτης αλλα οσο σκεφτομε το ποσο μελανι τρωει αναλογικα με το τι εκτυπωνει.... τεσπα πειμενω να παω να παρω εναν Canon γιατι η τσεπη μου δεν αντεχει αλλο....... smile.gif" border="0

Ego exo ton HP 930C kai mporo na po oti eimai parapano apo euxaristimenos.To mauro melani 42ml (to megalytero pou uparxei) to phra 12000 apo ta oneway otan proigoumenos eixa skasei 15000 gia na ksanagemiso kai ta 2 melania kai H POIOTHTA XALIA KAI ME 15 APLES EKTYPOSEIS TO MAYRO ADEIASE.Pantos oti plironeis pairneis.Enas filos mou exei ton LEXMARK CJ-Z12 kai tou stixoizei h ektyposh 300drx otan emena moy stixoizei 110drx. wink.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...