gdp77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Κινητοποιηθείτε όλοι και κάντε εγγραφη εδώ : http://www.canon-europe.com/Support/Software/Linux/registration.asp για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για Linux drivers. Χρειάζεται μόνο 30 δεύτερα και ίσως καταφέρουμε να ξυπνήσουν κάποιοι και να μας προσφέρουν drivers για Linux... Ακόμα και να μην έχτε canon. Κάντε μια εγγραφή... Αν μια εταιρεία βγάλει drivers, θα αναγκαστούν να βγάλουν και άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δεν έχεις γράψει σωστά την διεύθυνση. Page not found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 http://www.canon-europe.com/Support/Software/Linux/registration.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Το διόρθωσα, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 μολις τους εστειλα και την δικια μου αιτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bymafe Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 gia na doume..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Έστειλα κι εγώ παιδιά, ζητώντας για Debian 4.0. Παίζει και τίποτα για scanners ή μπαααα...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Αν λέμε σε κάθε γνωστό όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε να βάλει Linux και αν το Linux αποκτήσει μια μεγάλη εγκατεστημένη βάση, τότε όλες οι εταιρείες που τώρα εθελοτυφλούν (ή τα παίρνουν) θα υποστηρίξουν τα προϊόντα τους και στον αγαπημένο μας πιγκουίνο. Μέχρι τότε θα είμαστε οι 300 του Λεωνίδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 εκανα και εγω αιτηση.Ειμαι αρχαριος στο linux, απο τελη Δεκεμβρη ασχολουμαι και πραγματικα απογοητευτικα οταν ειδα πως δεν μπορουσα να κανω εκτυπωση με τον pixma 6000D.Χρησιμοποιω Ubuntu 6.10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Αν λέμε σε κάθε γνωστό όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε να βάλει Linux και αν το Linux αποκτήσει μια μεγάλη εγκατεστημένη βάση, τότε όλες οι εταιρείες που τώρα εθελοτυφλούν (ή τα παίρνουν) θα υποστηρίξουν τα προϊόντα τους και στον αγαπημένο μας πιγκουίνο. Μέχρι τότε θα είμαστε οι 300 του Λεωνίδα... Λεωνίδα τον λένε τον πιγκουίνο; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.