absolut_user Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 καλημερα αδερφια!!!! ενας φιλος μου περασε τωρα δεν ξερω απο που ενα ιο στο κινητο του στο φλασακι και στο pc του.. ο ιος οπως δειχνει και θα σας πω παρακατω γιατι τον λεω ιο εμφανιζει μεσα σε καθε φακελο υποφακελους που απο τι ειδα εινα συντομευση των εγγραφων!!! στο δικο του το pc μεχρι στιγμης δεν κολλαει... αλλα στου αδερφου του..της ξαδερφης του και της φιλης του το pc κολλησε και θελει φορματ! καμια ιδεεα πως φτιαχνεται..τι φταιει???
icyman_petros Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Αν ο υποφακελος ειναι ιος και οχι συντομευση τον ειχε ενας φιλος μου και τον βγαλαμε με το avast.Δεν θυμαμαι το ονομα του ιου. Ποιο αντιικο εχεις?
absolut_user Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 to pc tou den exei antivirus egw den kolisa eytixws...diladi mono me avast e??den thimase ton io??
icyman_petros Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ΑΝ ειναι ο ιδιος(δεν θυμαμαι ονομα ιου) μην κανεις διπλο κλικ σε υποφακελο που φαινεται υποπτος ,θα κολλησεις κι εσυ κι οποιος αλλος δεν εχει ενημερωμενο antivirus. Οτι αρχεια ανταλλαξατε ειναι υποπτα.Κανε αναζητηση σε ολο τον υπολογιστη με την λεξη κλειδι: ".exe" χωρις τα εισαγωγικα και οτι ΦΑΚΕΛΟ βρεις που εχει αυτη την καταληξη διεγραψε τον.Επισης να συμπεριλαβεις και τα αρχεια απο το φλασακι η να τα διαγραψεις.Διαγραφη επισης και απο το κινητο οτι ασχετο υπαρχει πριν συνδεθει σε υπολογιστη.Τοσα δωρεαν antivirus και δεν εχει? Με το avast ειχα βρει και ειχα διαγραψει τον ιο που λεω.Και αλλα antivirus θα τον βρισκανε αλλα αφου εγινε η δουλεια μου με αυτο δεν χρειαστηκε να ψαξω πολυ.Το ονομα του ιου θα στο πουν οταν εγκαταστησουν antivirus και σκαναρουν τα αρχεια τους το σοι του φιλου σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.