Προς το περιεχόμενο

dvd-divx player με qpel και gmc

sret

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,επειδη εχω χασει την μπαλα με τα divx players θελω να ρωτησω, υπαρχει dvd-divx player που να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους και xvid

κωδικοποιημενα με qpel και gmc?

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλοι players με υποστηριξη Qpel και GMC...

Μπορεις να ψαξεις εδω

http://divxtest.surdvd.com/form/divxtest2_list.php?lang=eng

για περισσοτερες πληροφοριες...

Σχετικα με το GMC, υπαρχει μια μικρη λεπτομερεια που πρεπει να προσεξεις...

Απο το Divx certification, υποστηριζεται μονο 1-warp point GMC(οπως υλοποιειται απο τον DivX codec)....

O Xvid codec υποστηριζει μεχρι 3-warp point GMC και αυτο δεν ειναι συμβατο με τους περισσοτερους DivX certified players...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Χαζή ερωτηση: Κυκλοφορουν στο net βιντεακια κωδικοποιημενα με Qpel, GMC και παραπανω απο 1 b-frames;;

Το λεω γιατι, αν δεν κανω λαθος, ολα αυτα ειναι μερος του Dvix Pro codec, οποτε κανενα player για απλά Dvix βιντεακια δεν εχει υποχρεωση να τα παιξει (το xvid codec μπορει να χρησιμοποιει για να παραγει και dvix και dvix pro βιντεακια).

Γενικα, εχετε συνταντησει τιποτα τετοιο; Αν, ναι, σε τι βαθμο; (πχ το 1 στα 10; ) Εγω οτι κι αν του εχω βαλει του δικου μου (sony hx780) μια χαρα το παιζει.

Nομιζω οτι το Nero, εχει ειδικη επιλογη "αυξηση συμβατοτητας αρχειων MPEG-4 κ.λ.π..." ειδικα για avi βιντεακια (εκει που ρυθμιζεις την ταχυτητα). Αυτο κανει τιποτα ή οχι;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...