Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες...πόσο πρόβλημα έχω?

~MyThOs~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Intel Pentioum 4 στα 2,6 και σήμερα που κατέβασα ένα εργαλείο για μέτρηση θερμοκρασίας δείχνει:

CPU 52C

SYS 39C

AUX 208C!!!!!!

Το εργαλείο που χρησιμοποίησα είναι το SensorsView Pro

Επειδή δεν ξέρω σε τι επίπεδα πρέπει να κινείται το καθένα, θα μπορούσε κάποιος να μου πει, αν έχω πρόβλημα ή αν είναι φυσιολογικό?Και αν όντως έχω, τι θα μπορούσα να κάνω? Μία επιπλέον πληροφορία είναι ότι ο υπολογιστής δεν κλείνει ποτέ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

τα cpu, sys ειναι καλα, το aux 208? καποιο προβλημα θα υπαρχει, μηπως εννοουσες 20? μπορεις να ελεγξεις και με αλλο προγραμμα τις θερμοκρασιες και να συγκρινεις.Παντως αν εξαιρεσουμε το aux που αποκλειεται να ισχυει, εισαι μια χαρα αλλα επειδη ερχεται και καλοκαιρι θα σου ελεγα να βαλεις και ενα extra fun στο συστημα ολοκληρο

Δημοσ.

Και όμως μου έδειχνε 208 C. Το speedfan δείχνει τα εξής:

Temp1: 39C

Temp2: 53C

Temp3: -48C

Temp: 127 C

Temp: 127 C

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Σίγουρα ρε συ είναι κάτι λάθος....τώρα στους αισθητήρες...στο πρόγραμμα...κάπου είναι...

Αυτά δεν είναι λογικά νούμερα...(στη cpu-mobo είναι...στα άλλα όχι)

Δημοσ.

Τι να πώ....πάντως εγώ του προγράμματος δεν του έχω και τρελή εμπιστοσύνη... δείχνει λίγο τα δικά του.

Θυμάμαι και σε μένα έδειχνε κάτι αρνητικά τόσο που νόμιζα ότι αντί νερό είχα βάλει πάγο...

Δημοσ.

το 127 το δείχνει το speedfan και σε άλλες μητρικές της asus ( και στη δική μου). Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα.

Δημοσ.
το 127 το δείχνει το speedfan και σε άλλες μητρικές της asus ( και στη δική μου). Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα.

Asus έχω κι εγώ P5B νομίζω...αλλά δεν το δείχνει το 127.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...