marmelada Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Kαλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα έναν 250άρι εξωτερικό δίσκο USB που είναι σε NTFS φορμαρισμένος. Επειδή έχω και υπολογιστές με ΜΕ Windows επάνω που δεν βλέπουν το NTFS σύστηα, πως μπορώ να τον μετατρέψω σε FAT32 να μπορώ να περνάω αρχεία και στους 3 υπολογιστές μου? Υπάρχει κανένας τρόπος? Εύκολος? Ευχαριστώ
babyboy Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να μετατρεψεις το ntfs σε fat32, εκτος αν κανεις format. Ενω στην αντιθετη περιπτωση γινεται. Το γραφουν και τα windows οταν κανεις το format, οποτε η λυση ειναι : backup, format σε fat32 και voila!
marmelada Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Oχι δεν θέλω να τα πετάξω γιατί είναι μικροί....υπολογιστές αλλά θέλω και ας χάσω αρχεία να τον κάνω FAT32 τον NTFS εξωτερικό. Καμιά ιδέα πως, ενώ είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή με ... ΜΕ?
icyman_petros Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Αν θυμαμαι καλα το partition magic 8 κανει αυτη την δουλεια
varthol Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Βάλε να στο κάνη το Partition Magic υπάρχη και Portable έκδοση.Τώρα για τα 250 GB κατά την δική μου εκτίμηση προτίμησε το κομμάτι του FAT32 να μην είναι πιό μεγάλο απο 32 GB.Μετά από εκεί αρχίζουν προβληματάκια για την χρήση που τον θές.
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 kalitera peta ta ME +1 Oχι δεν θέλω να τα πετάξω γιατί είναι μικροί....υπολογιστές αλλά θέλω και ας χάσω αρχεία να τον κάνω FAT32 τον NTFS εξωτερικό. Καμιά ιδέα πως, ενώ είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή με ... ΜΕ? Μπορεις ανετα να βαλεις win2000 στα παλια pc. Αν και παλιος lover των win98 το fat32 δεν λεει τπτ μπροστα στο ntfs. Αλλα αφου επιμενεις βαλε το partition magic και αρχισε να κοβεις 32αρια partition. Ριξε και μια ματια http://support.microsoft.com/kb/314463.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.