Προς το περιεχόμενο

The Official Forza 2 topic

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
oxi kai apsoga...eidika sto menu pou dialegeis autokinita fenontai les kai einai apo paixnidi tou xbox1...eno merikoi apo tous theates einai,akouson akouson disdiastatoi...apo tin alli xari sto forza mathenoume oti to grasidi eudokimei sto mpeton :)

εχεις πατησει το ποδι σου ποτε σε πιστα?

παιδες το forza δεν ειναι ridge racer. πρωτα απο οτιδηποτε αλλο πρεπει να καταλαβετε αυτο.

το forza2 χρησιμοποιει ενα core για physics, ενα για sound και ενα για graphics.

ειναι πολυ μελετημενη η ισορροπια του σαν game.

οσο για τα jaggies, αυτο που ισως πρεπει να κανετε μερικοι, ειναι να δοκιμασετε το vga cable.

dsc08290qe3.jpg

dsc08298kg5.jpg

dsc08300zg9.jpg

dsc08304ba0.jpg

dsc08313sf0.jpg

dsc08310lw3.jpg

Pictures024.jpg

πω-πω χαλι το γραφικο!! με πονεσανε τα ματακια μου!!

ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΕΩ ΓΩ!!

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

vasika VGA exo kai ta jaggies iparxoun...anyway...nomizo pos to thema stin teliki einai to gameplay.Ta racing paixnidia ta ebriska panta vareta kai gia proti fora ena tetio paixnidi me sigini kai me kanei na thelo na to paikso kai na to ksanapekso kai na to....

Δημοσ.

και για οσους επιμενουν οτι το forza υστερει σε σχεση με το gt, ιδου side-by-side fotos απο τον καλυτερο game photographer που ξερω εγω προσωπικα:

Since people always say GTHD looks much better' date=' i decided to post the comparison.

[img']http://i47.photobucket.com/albums/f188/treyeumph/DSC08371.jpg[/img]

DSC08384.jpg

DSC08399.jpg

DSC08376.jpg

DSC08374.jpg

DSC08395.jpg

Here is a bonus Forza2 shot that GTHD can never match

DSC08403.jpg

;)

Δημοσ.

Το οτι στριβει σαν το.....Sea Diamond και οτι σχεδον δεν υπαρχει η αισθηση της ταχυτητας δεν ενοχλει κανεναν??

Τα jaggies υπαρχουν και μαλιστα σε εντονο βαθμο....

Ελπιζω να εχουν διορθωθει ολα μεχρι την κυκλοφορια του..

Κατα τα αλλα , τα γραφικα ειναι αρκετα καλα , αλλα ΟΧΙ σε ολα τα μοντελα αυτοκινητων ...π.χ αυτο που προσεξα ειναι οτι π.χ στην A class τα μοντελα των αυτοκινητων ειναι χειροτερα σχεδιασμενα απο την R2 ......ισως κανω κ λαθος βεβαια.....

Δημοσ.
Το οτι στριβει σαν το.....Sea Diamond και οτι σχεδον δεν υπαρχει η αισθηση της ταχυτητας δεν ενοχλει κανεναν??
mia xara stribei, h ais8hsh ontws opws anefera einai ena problhma

Τα jaggies υπαρχουν και μαλιστα σε εντονο βαθμο....
e? egw me vga kai interm. ry8mish einai mia xara
Δημοσ.

ρε guys δεν καταλαβαίνετε τι λέμε;...ότι τα γραφικά θα ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να είναι καλύτερα...δεν λέει κανείς ότι είναι ΑΙΣΧΟΣ κτλ κτλ...το παιχνίδι είναι ΑΨΟΓΟ

Δημοσ.

για ριχτε μια ματια στα soft shadows...... και μαλιστα στα 60fps..

tvr2no9.jpg

tvr1wd3.jpg

tvr5wx1.jpg

tvr3hw5.jpg

tvr4iv3.jpg

αν δεν ειχαν soft shadows for self shadowing & environment, σιγουρα θα μπορουσαν να πανε το ΑΑ απο 2Χ σε 4Χ.

επισης θα μπορουσαν να εχουν πιο ελαφρυ skybox ή να μην ζωγραφιζουν full 3d τα παντα μεχρι του διαολου τη μανα.

ή τα reflections να ητανε πιο pre-baked (οπως κανουνε ολοι οι αλλοι ;) )

ομως

πολυ καλα κανανε και πηγανε οπως πηγανε κατα τη γνωμη μου. το game ετσι εγινε μοναδικο σε τοσα πολλα πραγματα. 8)

παρτε και ενα ωραιο videακι απο SDTV

http://imaginary-factories.com/Forza2.mov

Δημοσ.

εγώ πάντως γουστάρω τρελά που είναι σταθερά στα 60 fps...είναι απίστευτα smoothie...cant wait for the full version λέμε :mrgreen: :mrgreen:

μην ακούω για GTHD ρε μάγκες;

Δημοσ.
ρε guys δεν καταλαβαίνετε τι λέμε;...ότι τα γραφικά θα ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να είναι καλύτερα...δεν λέει κανείς ότι είναι ΑΙΣΧΟΣ κτλ κτλ...το παιχνίδι είναι ΑΨΟΓΟ
kalytera me ti metro syggkrishs?? Bres mou ena antistoixo paixnidi me 60fps 2xAA klp klp me advance physics pou na bgazei kalytera grafika kai sou bgazw to kapelo ;)
Δημοσ.

Forza2_720p_VGA.jpg

kalytera me ti metro syggkrishs?? Bres mou ena antistoixo paixnidi me 60fps 2xAA klp klp me advance physics pou na bgazei kalytera grafika kai sou bgazw to kapelo ;)

και damage. μην το ξεχναμε αυτο. ;)

και soft shadows.. για αντε βαλτε το gthd, και αφηστε καμια σκιουλα απο καμια αεροτομη ή καννα καθρεφτη να πεσει πανω στο αμαξι, και μετα ελατε πειτε μου για jaggies.

Δημοσ.

με μέτρο σύγκρισης το ότι το ΧΒΟΧ μπορεί και καλύτερα...αυτήν την στιγμή ΕΙΝΑΙ το καλύτερο racing που κυκλοφορεί...δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι εξάντλησε όμως και τις δυνατότητες του ;-)

Δημοσ.

e den einai logikh ayth, na mhn ebgainan loipon ka8olou ta 1st generation games na perimenan gia kalytera ergaleia kai meta na perimenan ki allo gia kalytera ergaleia kok..... Tis dynatothtes loipon ayth thn stigmh me ta dedomena engines tis e3antlhse nai ;)

Δημοσ.

P3tran όντως στις foto που δείχνεις δεν φαίνεται το aliasing. Τι στο καλό τόσο καλή ΤV έχεις ή κατέβασες άλλο demo!

Πάντως στις foto που κάνεις αντιπαράθεση με το GT HD εμένα τα αυτοκίνητα μου φαίνονται πολύ πιο ρεαλιστικά και με περισσότερες λεπτομέρειες από το FM2.

Πάντως η οδήγηση -και αυτό είναι το ζητούμενο σε ένα racing τίτλο- είναι απλώς κ@vla...

Είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι την οδηγική συμπεριφορά (FR, MR, 4WD) των αυτοκινήτων και κανένα άλλο racing που έχω παίξει σε κονσόλες δεν κατάφερε να το κάνει αυτό.

Η μόνη διαφορά που καταλάβαινα στα 500+ αυτοκίνητα που είχε το GT3 ήταν στα... textures του!

Δημοσ.

vago ρυθμισε καλα την tv σου και δεν θα εχεις προβλημα.

τα αυτοκινητα δεν ειναι ακριβως ιδια (το ενα ειναι honda (gt) και το αλλο acurra (forza)) αλλα λογω demo και στις δυο περιπτωσεις συγκρινεις οτι μοιαζει περισσοτερο.

ξαναλεω οτι το gthd εχει πολυ καλο car model, και τιποτα αλλο.

παιζει σαν το gt4, τα physics ειναι αστεια, το environment κλπ δεν τα συζηταμε καν, ενω στα post-effects το gthd σε συγκριση με το forza μοιαζει προϊστορικο και στειρο.

αν κοιταξεις και τιποτ'αλλο εκτος απο τα γραφικα, συγκριτικα μοιαζει σαν να ειναι απο αλλη εποχη.

η digital polyphony εχει πολυ δουλιτσα να κανει για να σταθει διπλα στο forza, ποσο μαλλον για να το ξεπερασει.

P.s. τελικα νομιζω οτι αυτο που σας πειραζει ειναι οτι τα real time reflections δεν εχουνε εξτρα ΑΑ.

ε, οκ ρε παιδες... για τετοιες μαγκιες ειτε θα πρεπει να παρακαλεσετε την micorosoft να βγαλει το forza2 για τα uber-pc με τις καρτες γραφικων του χιλιαρικου,

ή να περιμενετε την επομενη γενια κονσολων..

ΑΑ και στα real time reflections ΕΝΩ συμβαινουν τοσα πολλα αλλα, νομιζω δεν γινεται. και δεν ειναι ρεαλιστικο να το περιμενει κανεις να γινει. μονο αν κοψεις απο αλλου.

παντως σε κανενα φορμα δεν υπαρχει τοσο καλο racing game οσο ειναι αυτο το demo στο 360. pc included. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...