Προς το περιεχόμενο

The Official Forza 2 topic

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βάση το demo που έπαιξα:

Γραφικά: 7

Γενικά με τα γραφικά δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου. Είναι απλός καλά και τίποτα παραπάνω...

Ήχος: 9

Πολύ καλός. Αλλά όταν έχεις τις εξωτερικές κάμερες ακούγεται πολύ αδύνατος και μάλλον αντι-ρεαλιστικός.

Gameplay: 9

Δυστυχώς δεν έχω τιμόνι, αλλά και με gamepad ο χειρισμός φαίνεται ρεαλιστικός μέχρι εκεί που πρέπει.

Γενικά: 9

Καλύτερα να περιμένουμε την τελική έκδοση και τότε το ξανασυζητάμε.

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε petran που τα είδες τα τέλεια γραφικά?

Εντάξει gameplay τέλειο αλλά τώρα που το ξαναείδα στα γραφικά χάνει πολύ...Θολούρα στο καπώ, κακός αντικατοπτρισμός των δέντρων κλπ...

Τόσος πανικός για το forza και μας δίνουν γραφικά με λάθη. Έλεος. Περίμενα πολύ περισσότερα κυρία ms...

Δημοσ.

το antializing το ξεχάσανε να το βάλουνε?

Τίποτα το ιδιαίτερο για εμένα, και κακώς δέν έχει κάμερα απο μέσα

Δημοσ.
Ρε petran που τα είδες τα τέλεια γραφικά?

Εντάξει gameplay τέλειο αλλά τώρα που το ξαναείδα στα γραφικά χάνει πολύ...Θολούρα στο καπώ, κακός αντικατοπτρισμός των δέντρων κλπ...

Τόσος πανικός για το forza και μας δίνουν γραφικά με λάθη. Έλεος. Περίμενα πολύ περισσότερα κυρία ms...

ασε μας ρε trolakis.. :mrgreen:

εχεις δει καλυτερο μηπως?

Δημοσ.

re dare ase na poume ta reviews k apanta se kana pm..xaxaxa

loipon mi trelatho tora..apo physics, ixo, damage poli kalo...idika to damage mou arese..idika otan pigaineis anapoda tin pista k stoukareis metopiki me allous to eyxaristeiesai! :P

grafika kseneroma...apo kei pou dialegeis ta amaksia ekane bam...0 gialada sta amaksia..sa pseftika einai k 0 reflections..tis kakias oras..oute oi kabiles fainontai oraia..k to dirt exei damage alla de fainontai toso xalia ta amaksia! elpizo na einai mono tou demo alla k aptis pics toso kairo ayto ekane bam alla k sto game etsi einai..genika oute ta xromata einai kala apodomena sti lamarina...krima...

oso gia tin odhghsh paratirisa k go oti paei sa tanks..de stamata me tpt k an vgeis apo pista telos...vevaia den odigousa me timoniera...isos etsi na einai diaforetika ta pragmata..mou thimise gran turismo sto stripsimo! freno sti strofh k geia sas! :P

Δημοσ.

Λοιπον μετα απο αρκετη ωρα παιξιματος με το forza 2 εχω να κανω μερικες παρατηρησεις...!) 1ων κατι πρεπει να παιζει με το antialliansing της εικονας πολυ σκαλοπατι....2) 2ων μαζι με εσενα στην πιστα τρεχουν και 2 κυμματα που κανουν ανανεωση στις ποιοτητες στα 2 μετρα απο το αμαξι, απο την μεσα καμερα φαινεται πολυ και ειναι σπαστικο, ιδιο προβλημα με το προβλημα το οποιο υπαρχει σχεδον σε ολα τα παιχνιδια του 360.....3) 3ων οι αντανακλασεις πανω στα αμαξια ειναι θολωμενες πολυ χαμηλης ποιοτητας και εμφανιζονται πανω στο καπο της μηχανης ξεκαρφωτα σε πολλα σημεια..Οταν εχω δει αντανακλασεις τις ποιοτητας FORMULA 1 στο ps3 και το οποιο ειναι lanch game περιμενα απο το FORZA καλυτερο σε αυτον το τομεα αλλα... ..Προβληματα που αν δεν επιληθουν εμενα προσωπικα με ξενερωνουν..Γενικα δεν με καλυψε στον τομεα των γραφικων.....Απο θεμα κινησης ειναι πολυ καλο και ρεαλιστικο.....Οσο για τις ζημιες δεν θα τις κρινω γιατι μου ειναι αδιαφορο.....Μακαρι η τελικη εκδοση να μην εχει τα παραπανω προβληματα στα οποια αναφερθηκα αλλα δεν το νομιζω....δεν πιστευω η MICROSOFT να εβγαλε χαμηλης ποιοτητας demo....

Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι περίμενα και εγώ τα γραφικά καλύτερα...αλλά το παιχνίδι είναι τόσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στους άλλους τομείς του που απλά "I dont give a shit" :twisted: ... FORZA rulezzzzz :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
η αλήθεια είναι ότι περίμενα και εγώ τα γραφικά καλύτερα...αλλά το παιχνίδι είναι τόσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στους άλλους τομείς του που απλά "I dont give a shit" :twisted: ... FORZA rulezzzzz :mrgreen: :mrgreen:

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι μύγα σας τσίμπησε με τα γραφικά....Άψογα!!! Παιχνιδάρα!

Το draw distance που χαζεύεις θα το σχολιάσει κανείς; Τα textures που είναι στα 2 μίλια στο βάθος και σε αφήνουν μ@λ@κα δεν τα είδατε μάλλον ε;

MUST BUY! Τέλος!:mrgreen:

Καλώς ήρθες ρε Spown! Μας έλειψες!!!

Spown -> Respown -> St. Spown??? (<-- Metallica Fan:D:D:D)

Δημοσ.

Ασε ρε petran που θα μας πεις trolaki...Τον παλιό!

Είπε κανείς ότι το παιχνίδι δεν έχει τέλειο gameplay?Απλά ότι περίμενα κάτι καλύτερο στα γραφικά...

Δημοσ.
Ασε ρε petran που θα μας πεις trolaki...Τον παλιό!

Είπε κανείς ότι το παιχνίδι δεν έχει τέλειο gameplay?Απλά ότι περίμενα κάτι καλύτερο στα γραφικά...

σχολιαζω εσενα γιατι εισαι φιλος. και οι φιλοι δεν θελω να λενε μαλ@κιες. ;)

τι παει να πει "γραφικα με λαθη"? εισαι σοβαρος?

παιξε μια ωριτσα forza demo και μετα γυρνα το διακοπτη και παιξε gthd demo και μετα ελα γραψε που ειναι τα λαθη.

μην τρελαθουμε κιολας...

και σε λεω τρολακι γιατι φερεσαι σαν τρολακης τελευταια.

στην αρχη μας ειπες οτι το GEARS ειναι μετριο και της εβδομαδας,

μετα οτι το FORZA εχει λαθη,

και πριν προλαβω να τελειωσω αυτο το ποστ διαβασα που εγραψες αλλου οτι το HALO3 ειναι halo2.

TROLL!!! τραβα παιξε gthd και resistance για τιμωρια. αλλα ξερω εγω με ποιον κανεις παρεα και εχεις γινει ετσι... :D :D :D :D :D :D :D

Δημοσ.

Προκειται για ενα εξαιρετικο παιχνιδι...that lived up the hype!!!

Τον βασιλια των racing sims

Αξιζει να αναφερουμε το συνεχες (εδω και μηνες) feedback απο τους developers και στα official forums και στο GAF οπου ακομα και εχθες, αυπνοι καθοντουσαν και ρωτουσαν τους users αν και τι τους αρεσε/δεν αρεσε...

Ετσι φτιαχνονται οι παιχνιδαρες κυριοι...

Και οταν ακουω γκρινιες για τα γραφικα....ελεος!!!!Δειτε με προσοχη ΤΙ προσφερει και μετα ξαναμιληστε...

Δημοσ.

oxi kai apsoga...eidika sto menu pou dialegeis autokinita fenontai les kai einai apo paixnidi tou xbox1...eno merikoi apo tous theates einai,akouson akouson disdiastatoi...apo tin alli xari sto forza mathenoume oti to grasidi eudokimei sto mpeton :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...