Προς το περιεχόμενο

The Official Forza 2 topic

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

man_of_the_moon το αριστερο ειναι το GT5

Υπάρχει άνθρωπος που θα κράταγε έτσι το τιμόνι ρε Man? :P

Οντως..

Συνηθος το ενα χερι κραταει το τιμονι και το αλλο ειναι στο παραθυρο στην φορμουλα.:P

Δημοσ.

Περα τις πλακας .. αν δεις και το Grand Prix 4 vs Real F1 θα δεις τα χερια του οδηγου οντως δεν κρατανε κανενα τσιγαρο ή τα εχει στο παραθυρο οπως ειπε o PDS, ειναι κολημενα στο τιμονι... τι αλλο θα μπορουσε να κανει αλλωστε..!

Δημοσ.

τα γραφικά του gran prix 4 είναι για γέλια.το video είναι πολύ μικρό σε ανάλυση για να φανεί.το gt5 είναι άψογο από την άλλη από άποψη γραφικών πάντα.αρκετά φωτoρεαλιστικό.και σιγουρα θα φενεται το real απο το παιχνιδι για πολλα χρονια ακομα.

Δημοσ.
σιγουρα θα φενεται το real απο το παιχνιδι για πολλα χρονια ακομα.

Βασικά το βιντεάκι αδικεί την πραγματικότητα. :) Στην τηλεώρασή σου η διαφορά ακόμα είναι αισθητή, αλλά υπάρχει τεράστεια βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Για να δούμε τι θα δούμε σε 2-3 χρονάκια...

Δημοσ.
Καταρχήν το ότι ξέρεις να οδηγείς το rc στην πραγματική ζωή δεν σημαίνει ότι ξέρεις να το κάνεις το ίδιο καλά και με το joypad. Έπειτα το παιχνίδι έχει πολύ βάθος, και παίζουν ρόλο το στήσιμο, τα λάστυχα, η αεροδυναμική κ.α. σε αυτά που λες. Ψάξτο λίγο παραπάνω και μετά γράφεις πιο ολοκληρωμένες εντυπώσεις. Μην κάνεις σαν μερικούς που παίρνουν ένα ριμάδι χωρίς λάστυχα, χωρίς φυσικά να έχουν ασχοληθεί καθόλου με το στήσιμο και χωρίς να ξέρουν και το παιχνίδι, και βγαίνουν μετά και λένε ότι δεν στρήβει μία.

Για αρχή, τα τόσα χρόνια ενασχόλησης με τις κονσόλες κτλ με κάνουν να πιστεύω οτι παραξέρω να οδηγώ άψογα (ή έστω φυσιολογικά) και με joypad (άσχετα απο real lfe).

Δεν θα διαφωνήσω για το τι και πως είπανε κάποιοι... σας λέω απλά οτι με το που πάρκαρα και ανέβηκα(έτυχε να μην έχω το 14άρι σήμερα) έπαιξα το forza και το στρίψιμο μου φάνηκε αστείο.. Σίγουρα έχω να δώ πολλά μαμηστερά πράγματα στο παιχνίδι.. Αλλα το συγκεκριμένο μιας και θεωρητικά είναι στόκ όπως και το real δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση οδηγικά με την πραγματικότητα...

End of story..

Ούτε στήσιμο ούτε τίποτα.. Μαμά αντιπροσωπεία...

Αν έχει οδηγήσει κάποιος οποιοδήπτοε 207 θα ξέρει οτι το στρίψιμο του είναι άντε γειά... Ε αυτό δεν υπάρχει.. πως να το κάνουμε....

Τεσπά.. καλό παιχνίδι overall. Απο τα καλύτερα στο είδος που έχω παίξει μάλλον...

Υ.γ: Αυτή την αληθοφάνεια που ψάχνω δεν την έχω δεί σε ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι μέχρι σήμερα (για να μην νομίζετε οτι κάνω προπαγάνδα..)

Ζήτω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...