Wolfidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 re paidia mia erwtisi, ta layers devil may cray kai spongebob, ta exei mesa to paixnidi i ta katevazete apo marketplace?apla rwtaw giati se liges meres to pairnw. Tous xaraktires tou spongebob tous eftia3a egw.... alla mporeis na breis kai na agoraseis alla (oxi toso kala oso ta dika moy fisika) mesa apo to paixnidi (me eikonika lefta) i akoma mporeis na agoraseis kai apo ebay (me kanonika lefta)
privateer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Here's this week's FM.net photo mode competition winner entries.
john2gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Το μόνο μου παράπονο από το παιχνίδι είναι η αίσθηση της ταχύτητας. Όπως και σε άλλα sims,έτσι και εδώ δεν φαίνεται πόσο γρήγορα πηγαίνει το αμάξι με αποτέλεσμα να βγαίνεις εκτός τις πρώτες φορές που παίζεις. Συνήθειο είναι βέβαια,αφού σε πλήρως simulation mode κατάφερα να περάσω αρκετές πίστες χωρίς πρόβλημα. Ο controller είναι κομπλέ του Χ360 στο Forza2 και παίζεται ανετότατα. Τα γραφικά δεν είναι και τα καλύτερα (μετά ειδικά από το Colin: Dirt τι να κάνει το Forza2 στον γραφικό τομέα) αλλά έχει 60άρι framerate. Overall όποιος έχει Χ360 θα πρέπει να είναι ουρακοτάνγκος για να μην πάρει το Forza2 PS: Επίσης (μιας και είχε γίνει τρελή διαμάχη παλιά) ΝΑΙ,φαίνεται η έλλειψη του Anisotropic Filtering (χαρακτηριστικά στην εκκίνηση). Όταν τρέχει όμως υπάρχει blur effect το οποίο κρύβει την απουσία του.
littlelouievegos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Overall όποιος έχει Χ360 θα πρέπει να είναι ουρακοτάνγκος για να μην πάρει το Forza2 Συμφωνω και επαυξανω.. PS: Επίσης (μιας και είχε γίνει τρελή διαμάχη παλιά) ΝΑΙ,φαίνεται η έλλειψη του Anisotropic Filtering (χαρακτηριστικά στην εκκίνηση). Όταν τρέχει όμως υπάρχει blur effect το οποίο κρύβει την απουσία του.Anisotropic what? Τι ειναι αυτο τρωγεται; Ουτως ή αλλως δεν νομιζω οτι στο μεσο χρηστη της κονσολας ειναι εμφανες αυτο..Εδω δεν ειναι στο μεσο χρηστη του pc εμφανες, το ματι πρεπει να ειναι ψιλοtrained για να βλεπει τετοια.. Οποτε νο χαρμ νο φαουλ..
p3tran Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ναι, ουρακοταγκοι ειναι αυτοι που εχουν 360..:twisted: ρε αντε παιχτε forza οι παλιο-pcάκηδες να δειτε κι εσεις λιγο χαρα στα σκελια σας που μου σε χαλαει η ελλειψη anisotropic.. lololololololololol αντε παιξε collin τοτε που λες και μονος σου οτι εχει καλυτερα γραφικα. εχουνε live οι φιλοι σας? για μπειτε να φατε λιγο ξυλαρακι να μαθετε οι "hardcorαδες" :lol
littlelouievegos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Τι παλαβιαρης εισαι εισαι μωρε; Ομολογουμενως τα γραφικα δεν κανουν το παιχνιδι παντα ειδικα σε ενα driving game που πιο πολυ μετραει το gameplay.. Ο John ειπε απλα οτι απο θεμα γραφικων ειναι καλυτερο το dirt, δεν νομιζω ομως οτι προτιμαει κανεις να παιξει την φολα απο το Forza Εγω παντως το παιζω και το forza στο 360 μου, ενταξει ευχαριστηθηκες τωρα; P.S Και εχω και live αλλα δεν το εχω παιξει τοσο ωστε να ειμαι ανταγωνιστικος.. Παιζω Halo 2 τωρα στο PC να κανω λιγο εξασκηση για το 3
Wolfidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Το μόνο μου παράπονο από το παιχνίδι είναι η αίσθηση της ταχύτητας. Όπως και σε άλλα sims,έτσι και εδώ δεν φαίνεται πόσο γρήγορα πηγαίνει το αμάξι με αποτέλεσμα να βγαίνεις εκτός τις πρώτες φορές που παίζεις. Συνήθειο είναι βέβαια,αφού σε πλήρως simulation mode κατάφερα να περάσω αρκετές πίστες χωρίς πρόβλημα. Ο controller είναι κομπλέ του Χ360 στο Forza2 και παίζεται ανετότατα. Τα γραφικά δεν είναι και τα καλύτερα (μετά ειδικά από το Colin: Dirt τι να κάνει το Forza2 στον γραφικό τομέα) αλλά έχει 60άρι framerate. Overall όποιος έχει Χ360 θα πρέπει να είναι ουρακοτάνγκος για να μην πάρει το Forza2 An katalaba kala mallon paizeis me tin kamera pisw apo to autokinito kai isws gia auto sou fainetai kapws argo. Nomizw oti me tin kamera sto kapo i tin alli sto dromo einai pio grigoro kai ipologizeis kalitera tis strofes. Episis me "grigora" ama3ia i ais8isi tis taxititas einai ikanopoiitiki. PS: Επίσης (μιας και είχε γίνει τρελή διαμάχη παλιά) ΝΑΙ,φαίνεται η έλλειψη του Anisotropic Filtering (χαρακτηριστικά στην εκκίνηση). Όταν τρέχει όμως υπάρχει blur effect το οποίο κρύβει την απουσία του. Perisotero emfanis einai i elipsi tou AA apo AF....
privateer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Όταν τρέχει όμως υπάρχει blur effect το οποίο κρύβει την απουσία του. To forza den xrhsimopoiei motion blur. Mono sta replays. Opote akyro ayto pou les Perisotero emfanis einai i elipsi tou AA apo AF.... H eleipsh ayth einai ontws emfanh sto amaxi pou odhgeis. Omws ta backgrounds einai apisteyta ka8ara apo jaggies. Se syndiasmo loipon pws to paixnidi einai must na to paizeis apo thn kamera sto kapo an 8es na kaneis sobarous xronous h elleipsh tou AA gia mena den einai prob. Kai 8a symfwnhsw pws apo thn hood camera h ais8hsh ths taxythtas einai exairetikh. As einai kala ta 60fps.
p3tran Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 An katalaba kala mallon paizeis me tin kamera pisw apo to autokinito .... τι?? noobά johny δεν πιστευω να εχει δικιο ο λυκος? ε? :mrgreen:
john2gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Nope,από την κάμερα του δρόμου έπαιξα όσο έπαιξα γιατί από πίσω πραγματικά έπρεπε να κοιτάω τα χιλιόμετρα για να καταλάβω με πόσα πηγαίνω . Ο δρόμος όταν τρέχεις μου φάνηκε ότι είχε blur πάντως (καλά μισή ώρα το έπαιξα κι όλας οπότε παίζει να είναι άκυρο ),μου έκανε εντύπωση άλλωστε που στην εκκίνηση (και όταν είναι σταματημένο γενικώς το αμάξι) παρατηρείται ευκολότερα το AF. Και ουρακοτάνγκος δεν είναι αυτός που έχει Χ360 αλλά αυτός που έχει το Χ360 και δεν έχει το Forza2 :p . Και μην λέμε μ@λ@κίες,μόνο σε θέμα γραφικών είναι καλύτερο το Colin: Dirt (όποιος πει το αντίθετο είναι digidagas ),σε framerate και γενικώς σαν παιχνίδι είναι πολύ πίσω
p3tran Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 και γενικα παλιοpcακηδες, για forza παρτε τιμονι. μη διαβαζω "παιζει καλα με joypad κλπ" και τα παιρνω στην κρανα!
jimbrav Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 μη διαβαζω "παιζει καλα με joypad κλπ" και τα παιρνω στην κρανα! xaxaxaxaxa:):)
jimaros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Opoios mono 3erei na odhgei me incar camera 3erei na paizei????Mh leme mlkies....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.