Προς το περιεχόμενο

The Official Forza 2 topic

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
asterakia tha do an pesei pano mou sofoklhs.. :P 10 dipita sth kathisia tou to typaki!!!!

Χαχαχα..φιλε αμα σου συμβει αυτο δεν θα δεις αστερακια.

Ενα κρακ θα ακουστει και μετα δεν θα νοιωθεις τιποτα!:mrgreen:

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο μέγας Petran έχει φάει σοβαρές ήττες από τον polakis σήμερα. Και στα ίσα κιόλας...

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

εμμονή ε? laugh.gif

οπως ειπαμε, ολοι δικαιουνται να παιξουν που και που για την πλακα τους.

δεν ειμαι υποχρεωμενος σε καθε arcade mode να παιζω ΚΑΘΕ πιστα στο οριο. θελω κι εγω να κανω το κολιδι μου και το μπασιμο μου ρε παιδι μου.

οταν χρειαστηκε να σε περασω, το εκανα -και με το παραπανω-. απο κει και περα its a game. καποια στιγμη θα παιξω κι εγω. δεν θα τρεχω μονο για νικη for ever.

παντως αν πιστευεις σοβαρα οτι μπορεις να μου κανεις <<σοβαρες ηττες>>,

ιδου η ροδος, ιδου και το πηδημα.

μεχρι τοτε, χτες περασα παλι στην τελικη φαση του τουρνουα της turn10, κατηγορια B (ξερεις, εκει που περνανε καθε φορα οι 192 πιο γρηγοροι στον κοσμο) με το εργαλειο τουτο:

e761202c91d94cb9b8149cd28890e7c7.jpg

αμα γουσταρεις :-D, περνα το απογεμα να σου κοψω κι εσενα μια κληση :twisted:

p.s. και στοιχηματακια δεχομαστε :mrgreen:

....παντα υπαρχει καποιος πιο γρηγορος, απλα δεν εισαι εσυ αυτος:P

Δημοσ.

Εγώ δεν ξέρω τί λες. Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα και όταν μου τα έλεγες αυτά στο μικρόφωνο περί χαβαλέ και κολίδια, παίξαμε και άλλα 2 σοβαρά παιχνίδια στην mugello πριν φύγω και τα κέρδισα και τα 2 στα ίσα.

Όποτε χάνει ο Petran κάνει πλάκα. Κι εγώ όταν χάνω κάνω πλάκα λοιπόν.

Η ιστορία έγραψε χθες: Polakis - Petran 5-2 σε νίκες...Και με ίδια αυτοκίνητα...

Και δεν νομίζω να το έχουν πετύχει πολλοί αυτό...

Δημοσ.
Εγώ δεν ξέρω τί λες. Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα και όταν μου τα έλεγες αυτά στο μικρόφωνο περί χαβαλέ και κολίδια, παίξαμε και άλλα 2 σοβαρά παιχνίδια στην mugello πριν φύγω και τα κέρδισα και τα 2 στα ίσα.

Όποτε χάνει ο Petran κάνει πλάκα. Κι εγώ όταν χάνω κάνω πλάκα λοιπόν.

Η ιστορία έγραψε χθες: Polakis - Petran 5-2 σε νίκες...Και με ίδια αυτοκίνητα...

Και δεν νομίζω να το έχουν πετύχει πολλοί αυτό...

polakis καλως ή κακως μεσα στο game υπαρχουν αρκετοι δεικτες για το που στεκει ο καθενας.

ειτε αυτοι λεγονται leaderboards, ειτε time tables, ειτε tournaments, ειτε rank κλπ.

πολλοι το εχουν πετυχει αυτο (να με περασουν), ειδικα οταν παιζω για πλακα. ποσο μαλλον arcade, στην μια και μοναδικη συγκεκριμενη πιστα που παιζεις εσυ (διαγωνισμος πλαισιο) και με στοκ αμαξι. :mrgreen:

αν πραγματικα πιστευεις οτι εισαι τοσο γληγορος, ειπα, ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα.

ομως -σε προλαβαινω και παλι- το να μου λες οτι χανεις επειδη εχεις automatic και ολα τα βοηθηματα on (οπως χτες καλη ωρα:-D), δεν το βλεπω σαν δικαιολογια που στεκει. εσυ βαζεις οτι θελεις. :mrgreen:

σε γενικες γραμμες καλος εισαι αλλα ...αργουτσικος :twisted:

edit: 5-2? lolololololol

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα. Πόσες νίκες πήρες χθες. Παραπάνω από 2?Δεν νομίζω. Για τα μεταξύ μας μιλάω.Κι εγώ πήρα τουλάχιστον 4. Άρα στην χειρότερη έχω 4-2 χθες. Δεν βλέπω κανένα lol.

Τα λέμε στις πίστες το απόγευμα. Με τιμόνι εγώ αυτή την φορά

Δημοσ.

Μας πλάκωσε εκείνο το κ@λ@τρίποντο.'Ομως το παλέψαμε...

ΥΓ:Όντος η κότα σε πράσινο θα ήταν καλύτερη:-D

εκτός και αν αλλάξεις το (-) με το (=) :mrgreen:

Δημοσ.

Βελτιώνομαι για το τουρνουά...

1:01:199 με τιμόνι και μπορώ να πέσω κι άλλο. Πως με βλέπεις P3tran με τιμόνι στην Mugello? Το έχω το 1000ρικο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...