KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 asterakia tha do an pesei pano mou sofoklhs.. 10 dipita sth kathisia tou to typaki!!!! Χαχαχα..φιλε αμα σου συμβει αυτο δεν θα δεις αστερακια. Ενα κρακ θα ακουστει και μετα δεν θα νοιωθεις τιποτα!
modecris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 @prefa Δεν το έχεις πάρει prefa ακόμα πως την τετάρτη θα έρθει το διπλό;:twisted::twisted: ProEvoFan
polakis21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ο μέγας Petran έχει φάει σοβαρές ήττες από τον polakis σήμερα. Και στα ίσα κιόλας...
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ο μέγας Petran έχει φάει σοβαρές ήττες από τον polakis σήμερα. Και στα ίσα κιόλας... εμμονή ε? οπως ειπαμε, ολοι δικαιουνται να παιξουν που και που για την πλακα τους. δεν ειμαι υποχρεωμενος σε καθε arcade mode να παιζω ΚΑΘΕ πιστα στο οριο. θελω κι εγω να κανω το κολιδι μου και το μπασιμο μου ρε παιδι μου. οταν χρειαστηκε να σε περασω, το εκανα -και με το παραπανω-. απο κει και περα its a game. καποια στιγμη θα παιξω κι εγω. δεν θα τρεχω μονο για νικη for ever. παντως αν πιστευεις σοβαρα οτι μπορεις να μου κανεις <<σοβαρες ηττες>>, ιδου η ροδος, ιδου και το πηδημα. μεχρι τοτε, χτες περασα παλι στην τελικη φαση του τουρνουα της turn10, κατηγορια B (ξερεις, εκει που περνανε καθε φορα οι 192 πιο γρηγοροι στον κοσμο) με το εργαλειο τουτο: αμα γουσταρεις , περνα το απογεμα να σου κοψω κι εσενα μια κληση :twisted: p.s. και στοιχηματακια δεχομαστε ....παντα υπαρχει καποιος πιο γρηγορος, απλα δεν εισαι εσυ αυτος
polakis21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Εγώ δεν ξέρω τί λες. Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα και όταν μου τα έλεγες αυτά στο μικρόφωνο περί χαβαλέ και κολίδια, παίξαμε και άλλα 2 σοβαρά παιχνίδια στην mugello πριν φύγω και τα κέρδισα και τα 2 στα ίσα. Όποτε χάνει ο Petran κάνει πλάκα. Κι εγώ όταν χάνω κάνω πλάκα λοιπόν. Η ιστορία έγραψε χθες: Polakis - Petran 5-2 σε νίκες...Και με ίδια αυτοκίνητα... Και δεν νομίζω να το έχουν πετύχει πολλοί αυτό...
kaiowas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Gia des ayto:http://fm2calc.ruinedmylife.com/ Thanks! Φαινετε ενδιαφερον.
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Εγώ δεν ξέρω τί λες. Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα και όταν μου τα έλεγες αυτά στο μικρόφωνο περί χαβαλέ και κολίδια, παίξαμε και άλλα 2 σοβαρά παιχνίδια στην mugello πριν φύγω και τα κέρδισα και τα 2 στα ίσα. Όποτε χάνει ο Petran κάνει πλάκα. Κι εγώ όταν χάνω κάνω πλάκα λοιπόν. Η ιστορία έγραψε χθες: Polakis - Petran 5-2 σε νίκες...Και με ίδια αυτοκίνητα... Και δεν νομίζω να το έχουν πετύχει πολλοί αυτό... polakis καλως ή κακως μεσα στο game υπαρχουν αρκετοι δεικτες για το που στεκει ο καθενας. ειτε αυτοι λεγονται leaderboards, ειτε time tables, ειτε tournaments, ειτε rank κλπ. πολλοι το εχουν πετυχει αυτο (να με περασουν), ειδικα οταν παιζω για πλακα. ποσο μαλλον arcade, στην μια και μοναδικη συγκεκριμενη πιστα που παιζεις εσυ (διαγωνισμος πλαισιο) και με στοκ αμαξι. αν πραγματικα πιστευεις οτι εισαι τοσο γληγορος, ειπα, ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα. ομως -σε προλαβαινω και παλι- το να μου λες οτι χανεις επειδη εχεις automatic και ολα τα βοηθηματα on (οπως χτες καλη ωρα), δεν το βλεπω σαν δικαιολογια που στεκει. εσυ βαζεις οτι θελεις. σε γενικες γραμμες καλος εισαι αλλα ...αργουτσικος :twisted: edit: 5-2? lolololololol
polakis21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δεν κατάλαβα. Πόσες νίκες πήρες χθες. Παραπάνω από 2?Δεν νομίζω. Για τα μεταξύ μας μιλάω.Κι εγώ πήρα τουλάχιστον 4. Άρα στην χειρότερη έχω 4-2 χθες. Δεν βλέπω κανένα lol. Τα λέμε στις πίστες το απόγευμα. Με τιμόνι εγώ αυτή την φορά
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 αντε μπεκα και μετα μπες εδω να ανακοινωσεις τα αποτελεσματα
mihranalthaqafi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 gia peite entypwseis apo to prwto mou autokinito... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αμα ειχες κανει πρασινη τη κοτα θα ηταν τελειο...
mihranalthaqafi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 xexe plaka kanw fysika.. oxi file mou oi kotes einai kokkines!! Exei omos kai kati lagous an thes vapstous prasinous kai ftiaxe diko sou amaxaki...:twisted:
ProEvoFan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ELA MORH TRIFILARAAAAAAAAAAAAAAA.... teleio to amaksi sou... vale kai imerominies giati erxonte kialla... kati gia 2ipla eperne to aftaki mou...
modecris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μας πλάκωσε εκείνο το κ@λ@τρίποντο.'Ομως το παλέψαμε... ΥΓ:Όντος η κότα σε πράσινο θα ήταν καλύτερη εκτός και αν αλλάξεις το (-) με το (=)
polakis21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Βελτιώνομαι για το τουρνουά... 1:01:199 με τιμόνι και μπορώ να πέσω κι άλλο. Πως με βλέπεις P3tran με τιμόνι στην Mugello? Το έχω το 1000ρικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.