trojan21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 stin teliki pios ise esi o xerolas eleos ,pu tha krini an ine lathos i sosto,o xronos tha dikaiosi ...kanume dialogo kai oxi tus dikastes
p3tran Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 stin teliki pios ise esi o xerolas eleos ,pu tha krini an ine lathos i sosto,o xronos tha dikaiosi ...kanume dialogo kai oxi tus dikastes διαλογιζομενοι παντα, σε πληροφoρω οτι ο χρονος δεν δικαιωνει τα troll. εσυ μια χαρα το εβγαλες το πορισμα σου οτι το μοντελο οδηγησης ειναι χειροτερο απο ..φορτηγο, και οτι το forza υστερει σε σχση με το ...gt2 αυτος ο διαλογος λοιπον που αρχιζεις ειναι θεμελιακα ΛΑΘΟΣ, και ελπιζω καποια στιγμη να το καταλαβεις αυτο. μεχρι τοτε, κρατα αυτο το τοπικ καθαρο.
xrest Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 παντως μια βολτα που πηγα την m3 e36 μοιαζει οδηγηκα.και γω χθες ξεκινησα να παιζω και τραβαω τις τριχες μου. βεβαια θελει προσπαθεια πολυ το παιχνιδι.ουφ
Wolfidis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 παντως μια βολτα που πηγα την m3 e36 μοιαζει οδηγηκα.και γω χθες ξεκινησα να παιζω και τραβαω τις τριχες μου.βεβαια θελει προσπαθεια πολυ το παιχνιδι.ουφ Se ligo 8a mas peis oti exeis kai M3... !!
xrest Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 οχι την ε36 την ε46.m3 ftw.αν και θεωρω την ε36 πιο αλητεια αμαξι
xaros73 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Σας διαβαζω ανελιπως καθε μερα και περναω καλα Εγω εχω να πω οτι μπορει και ο trojan21 να εχει αδικο σε καποια πραγματα αλλα απο την αλλη μου την σπαει αφανταστα και το στυλακι ''αμα το παιζεις με τις βοηθειες on εισαι 8χρονο'' κτλ. Πανω απ'ολα το Forza ειναι και αυτο ενα παιχνιδι, οποτε σαν παιχνιδι αλλος το ευχαριστιεται ετσι και αλλος αλλιως. Ο σκοπος ειναι να διασκεδαζουμε ή μηπως οχι? Μηπως καποιοι το εχουν βρει σαν ενα τροπο να δειξουν την "αντριλα'' τους? Τωρα τα περι simulator τα ακουω βερεσε. Δηλαδη αμα το παιξει καποιος με τιμονιερα και ολα στο off θα μπορει να παρει αυριο ενα αυτοκινητο και να μπει σε πιστα με τα ιδια χιλιομετρα? Μην τρελαθουμε κι'ολας!!! Εδω οι πιλοτοι jet που μαθαινουν σε πραγματικους simulators την πρωτη πτηση τους σε ελικοφορο θα την κανουν. Τελος παντων για να κλεισω, πιστευω οτι οντως τετοιους ειδους παιχνιδια που τα χαρακτηριζουμε simulator, ειτε ειναι αεροπλανο ειτε αυτοκινητο , εχουν πολλα να προσφερουν απο πλευρας επιμορφωσης και γνωσεων αμα ειναι καλοφτιαγμενα. Οπως εμαθα και εγω πολλα πραγματα για τα αυτοκινητα απο το Gran Tourismo, το Mc Rae και αλλα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Υ.Γ. Δεν εβαλα το Forza γιατι τα αλλα ειναι πιο παλια...
MiltoZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 οχι την ε36 την ε46.m3 ftw.αν και θεωρω την ε36 πιο αλητεια αμαξι Συμφωνώ ότι η Ε36 είναι πιό αλητεία αφού δεν έχει και ESP από τη μάνα της και είναι και πιο δύστροπη Στο forza τώρα, βάλε στην Ε36 όλα τα περιφεριακά, (+ 2πλό διαφορικό και ελάφρωμα) τις αεροτομές, ένα επίπεδο λάστυχο, rim size και πιο ελαφριές ζάντες. Το αμάξάκι γίνεται απόλαυση αλλά και ανταγωνιστικό στην κατηγορία Β. Ίσως να παίρνει και μηχανική βελτίωση χωρίς να πάει στην Α αλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως ο ήχος στην M3 είναι ολόιδιος.
GabrielConnor Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Σας διαβαζω ανελιπως καθε μερα και περναω καλα Εγω εχω να πω οτι μπορει και ο trojan21 να εχει αδικο σε καποια πραγματα αλλα απο την αλλη μου την σπαει αφανταστα και το στυλακι ''αμα το παιζεις με τις βοηθειες on εισαι 8χρονο'' κτλ. Πανω απ'ολα το Forza ειναι και αυτο ενα παιχνιδι, οποτε σαν παιχνιδι αλλος το ευχαριστιεται ετσι και αλλος αλλιως. Ο σκοπος ειναι να διασκεδαζουμε ή μηπως οχι? Μηπως καποιοι το εχουν βρει σαν ενα τροπο να δειξουν την "αντριλα'' τους? Τωρα τα περι simulator τα ακουω βερεσε. Δηλαδη αμα το παιξει καποιος με τιμονιερα και ολα στο off θα μπορει να παρει αυριο ενα αυτοκινητο και να μπει σε πιστα με τα ιδια χιλιομετρα? Μην τρελαθουμε κι'ολας!!! Εδω οι πιλοτοι jet που μαθαινουν σε πραγματικους simulators την πρωτη πτηση τους σε ελικοφορο θα την κανουν. Τελος παντων για να κλεισω, πιστευω οτι οντως τετοιους ειδους παιχνιδια που τα χαρακτηριζουμε simulator, ειτε ειναι αεροπλανο ειτε αυτοκινητο , εχουν πολλα να προσφερουν απο πλευρας επιμορφωσης και γνωσεων αμα ειναι καλοφτιαγμενα. Οπως εμαθα και εγω πολλα πραγματα για τα αυτοκινητα απο το Gran Tourismo, το Mc Rae και αλλα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Υ.Γ. Δεν εβαλα το Forza γιατι τα αλλα ειναι πιο παλια... +1000 Συμφωνώ. Αλλά όταν ο άλλος έρχεται και σου λέει πώς όταν οδηγάει στο Forza νομίζει πώς οδηγάει tank στο Call of Duty 3, ε αυτό δεν είναι άποψη. Είναι trolling. Δηλαδή όλοι οι άλλοι είμαστε τρελλοί και fanboys του Forza και αυτός είναι μόνο ο αντικειμενικός.... Εκεί τρελλαίνομαι εγώ.
kaiowas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Απο τιμονι πιο ειναι το καλυτερο για Forza 2 (σε λογικες παντα τιμες)?
MiltoZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Το γράφω κι' εδώ γιατί μπορεί να φανεί χρήσιμο σε μερικούς. Δεν ξέρω αν έχετε δει καθόλου το "hire driver", όμως υπάρχει τρόπος να βγάζεις εύκολα λεφτά Αυτό που χρειάζεσαι είναι έναν αγώνα που θα δίνει αρκετά λεφτά και οπού μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολύ πιο γρήγορο αυτοκίνητο από τους αντίπαλους. Η καλύτερη περίπτωση που έχω βρει εγώ είναι στο ring στο rivarly face-offs που παίρνεις skyline ή supra, αλλά πρέπει να έχεις πάει level 30 για να ξεκλειδώσει. Παίρνεις λοιπόν το Top Secret 0-300 Supra :evil: του πετάς ένα transmission και λάστιχα και ότι άλλο θες, βγάζεις όλα τα assists off, έχεις τους αντίπαλους στο hard και πριν τον αγώνα κάνεις hire τον πιο σκράπα (level 1) που σου παίρνει μόνο 55% από τα κέρδη. Πας φτιάχνεις τον καφέ σου και σε 5-6 λεπτά έχεις βγάλει 15 χιλιαρικάκια. p.s. kaiowas μόνο το τιμόνι της Μ$ δουλεύει στο forza, τουλάχιστον μέχρι τώρα
stkamos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Σημερα ηρθε το ΧΒΟΧ μου πισω και εκατσα και ασχοληθηκα λιγο με το Forza.Εγω ενα σχολιο εχω να κανω μονο...πρεπει ο πατερας σου να εχει την Sony για να μην παραδεχτεις οτι το Game ειναι μακραν οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει ποτε σε κονσολα και εχει σχεση με το Rally simulator...Ειδα οτι κυκλοφορησε και το Dirt το παιξε κανεις να μας πει εντυπωσεις;
FoXfOxFoX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 μου την σπαει αφανταστα και το στυλακι ''αμα το παιζεις με τις βοηθειες on εισαι 8χρονο'' κτλ.Πανω απ'ολα το Forza ειναι και αυτο ενα παιχνιδι, οποτε σαν παιχνιδι αλλος το ευχαριστιεται ετσι και αλλος αλλιως. ... οπως ειπωθηκε και παραπανω και το COD3 παιχνιδι ειναι... που μπορει να το παιξει ενα 8χρονο και ενας 48 χρονος... οπως ακριβως και το NFS carbon... αλλά το forza και καθε ακομα καλυτερο simulation game στο pc, δεν ειναι απλα παιχνιδια... και θες να στο κανω πιο λιανα? παρε ενα σχετικα απλο simulation στο pc, το formula1 99-02 και τρεξε με ολες τις βοηθειες on, στην xy πιστα θα κανεις χρονο 1:50:00 αν τις βγαλεις και ξερεις να παιζεις... θα κανεις 1:40:00 και κατω... και αν ψαχτεις με τις αμετρητες ρυθμισεις θα κατεβεις στο 1:35:00 και κατω... οταν λοιπον εχεις κανει π.χ. στην αυστρια 200-500 γυρους και βλεπεις online χρονους αλλων στο 1:20:00 με 1:15:00 και εσυ εισαι ικανος στο χαλαρο να κανεις το 1:07:00 τοτε ξερεις ποιοι παιζουν στην αλλη πλευρα... και πιστευω εχεις ακουσει το "ρητο" οτι στην formula1 ενα δεκατο διαφορας ειναι ενα αιωνας... παιχνιδι ειναι... δεν ειπαμε οτι δεν ειναι... αλλα το Simulation ειναι μια μεγαλη λεξη που υπαρχει μπροστα... και ενα τελευταιο παραδειγμα... RICHARD BURNS RALLY με COLIN MCRAE RALLY... και τα δυο παιχνιδια... μη μενουμε σε αυτο το σχολιασμο... το πρωτο ειναι ενα rally game με @@, και το δευτερο ενα παιχνιδακι που μπορει να το παιξει μια χαρα και ενα κοριτσακι... φιλικα... και ελπιζω κατανοητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.