Προς το περιεχόμενο

The Official Forza 2 topic

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Trojan21 ασ' το Forza και πιάσε το Need for Speed Carbon. Σ' αυτό τα αυτοκίνητα στρίβουν καλύτερα και θα βγαίνεις εύκολα πρώτος. ;)

Ποιος σου ειπε οτι χρειαζετε στο Carbon να τα στριβεις εσυ?:???::???::???:

Πατας γκαζι και πας απο μπαρα σε μπαρα.Παιρνεις και ποιο γρηγορα τις στροφες και βγαινεις και πρωτος:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και απο ζημιες?

Τιποτα,το αυτοκινητο εχει την δυνατοτητα να φτιαχνετε παλι απο μονο του,ασχετα που πριν 2 μετρα ειχες πεσει με 250 πανω σε κυκλιδωματα.

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gia na iremisume ligaki sevastes i gnomes alla tis ironies den tis mporo , to fm2 ine pexnidi me poli kala grafika ,orea topia ktl, to provlima ine ti thelis na prosferis ston gamer, kala grafika, kali odigiki simperifora ,ai ton allon amaxion, to nfscarbon ine diaforetiko stil racing apo to fm2 kano lathos?ithela pragmatika na do giati ginete tosos polis doros gia afton ton titlo katalava telika epidi ine titlos tis microsoft ,makari na itane diaforetika ta pragmata i odigisi mu thimizi sto call of duty 3 otan odiguses tanks

Δημοσ.
gia na iremisume ligaki sevastes i gnomes alla tis ironies den tis mporo , to fm2 ine pexnidi me poli kala grafika ,orea topia ktl, to provlima ine ti thelis na prosferis ston gamer, kala grafika, kali odigiki simperifora ,ai ton allon amaxion, to nfscarbon ine diaforetiko stil racing apo to fm2 kano lathos?ithela pragmatika na do giati ginete tosos polis doros gia afton ton titlo katalava telika epidi ine titlos tis microsoft ,makari na itane diaforetika ta pragmata i odigisi mu thimizi sto call of duty 3 otan odiguses tanks

Αααααααααααααααααα κατάλαβα.

Για να ηρεμήσουμε είπες να κάνεις ένα flame post....:mrgreen:

Όταν μεγαλώσεις και βγάλεις δίπλωμα αυτοκινήτου και οδηγήσεις κι όλας ξαναβάλε το Forza και πές μας.

Ναι, ναι ξέρω. Θα μου πείς "εγώ ξέρεις, είμαι τριάντα τόσο και άμα δεν ξέρεις να μην μιλάς" κτλ. κτλ.

Αλλά το πόσο "εισαι" το προδίδουν οι οδηγικές σου απόψεις.

Άϊντε γιατι πολλά μας τα πατε μερικοί μερικοί.:evil:

Δημοσ.

@trojan21

Από ότι έχω καταλάβει το μόνο που δεν σου αρέσει είναι ο χειρισμός.Παίζοντας το demo δεν το διαπίστωσες;(Εκτός και αν δεν το κατέβασες).

Δημοσ.

trojan ειναι πασιφανες οτι απλα ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟ απο αυτοκινητα και οδηγηση.

τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. αλλη φορα να προσεχεις οταν αγοραζεις κατι που λεει επανω "SIMULATOR"

και μιας και ποσταρα, να μια φωτο απο το τελευταιο αγαπημενο μου αμαξι:

e4501fba84a80e93a6aa85a7d184e552.jpg

viper TT800, tunαρισμενο στα ορια. παρ'ολη την κτηνωδη δυναμη, με λιγη προσοχη μενει μια χαρα στις γραμμες του.

κοιταξτε ποση σκονη εχει μαζεψει απο τους πολλους γυρους στην laguna, και ομως παραμενει αθικτο :o

Δημοσ.

Καλο ειναι το forza2 σαν παιχνιδι κατασκευαστικα δηλαδη, ολα πανω του ωραια αλλα τουλαχιστον εμενα προσωπικα ΔΕΝ με πορωνει.Ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι αλλα μετα απο ΟΧΙ πολυ ωρα κατανταει λιγο ανιαρο.Δεν νιωθεις την πιεση του αλλου (στο single player παντα γιατι στο διπλο ειναι αλλιως) και γενικα χανει στην αισθηση της ταχυτητας.Και για εμενα το χειροτερο απο ολα ειναι η καμερες.Με την απεξω δεν το συζηταω καθολου ψιλομαπα αλλα δεν το εχουνε φτιαξει και τοσο γιαυτην. Το παιχνιδι αυτο ειναι για τις incam που ομως απουσιαζει η καλυτερη μεσα απο το αυτοκηνιτο.Εκει νομιζω οτι χανει παρα πολυ.Τετοιο παιχνιδι μονο απο εκει θα ηταν φοβερο

Δημοσ.

προφανως teofross δεν εχεις xboxlive?

το παιχνιδι ζει και αναπνεει online. καριερες, τουρνουα, ομαδες, πρωταθληματα, time battles, αγοραπωλησιες, ολα γινονται εκει.

Δημοσ.
προφανως teofross δεν εχεις xboxlive?

το παιχνιδι ζει και αναπνεει online. καριερες, τουρνουα, ομαδες, πρωταθληματα, time battles, αγοραπωλησιες, ολα γινονται εκει.

Δεν εχω live και συμφωνω σε αυτο που λες οπως ειπα και πριν ειναι λιγο αψυχο στο single αν και εχει απειρα τουρνουα το βαριεσαι σε αντιθεση πχ με PGR3. Τωρα στο διπλο και Multiplayer σιγουρα δεδομενου οτι σαν παιχνιδι ειναι πολυ καλα φτιαγμενο ειναι πολυ καλο οποτε αν καποιος εχει live ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμασει τουλαχιστον.Oδηγικα ειναι πολυ καλο και ρεαλιστικο

Δημοσ.

στο single τα τουρνουα ουτε απειρα ειναι, ουτε αρκετα challenging, μιας και στα περισσοτερα μπορεις να τρεξεις με αυτοκινητα που υπερτερουν των αντιπαλων. λιγες οι εξαιρεσεις.

παρ'ολα αυτα αν δεν <<κλεβεις>> με τον απο πανω τροπο, και παραλληλα παιζεις χωρις βοηθηματα, τοτε τα πραγματα ειναι πιο ανταγωνιστικα. απειρα ομως δεν ειναι. ουτε καν κοντα.

απειρα ειναι online, και απειρος ειναι και ο συναγωνισμος, μιας και το forza χρησιμοποιει το elot ranking system, οποτε οσο καλος γινεσαι τοσο με καλυτερους παιχτες παιζεις.

σου προτεινω να βαλεις xboxlive με κλειστα ματια.

Δημοσ.

gabrielconnor,ise o klasikos ellinaras den exo na po tipota .to na les tin apopsi su ine kako?? ,,,,giafto i xora mas katantise elladistan ,giati poli apla den sevomaste tin apopso tu allu , pu mpori na ine kai lathos stin teliki,oli i odigares mazeftikame stin ellada pu to datsun to kaname subaru,kai ta apotelesmata i thanati apo troxea ,elipsi pedias pu exis 100%!

Δημοσ.
gabrielconnor,ise o klasikos ellinaras den exo na po tipota .to na les tin apopsi su ine kako?? ,,,,giafto i xora mas katantise elladistan ,giati poli apla den sevomaste tin apopso tu allu , pu mpori na ine kai lathos stin teliki,oli i odigares mazeftikame stin ellada pu to datsun to kaname subaru,kai ta apotelesmata i thanati apo troxea ,to a o elipsi pedias pu exis 100%!

νομιζω οτι αρκετα εκτροχιασες το θεμα. δε συμφωνεις?

Δημοσ.

σεβαστη η γνωμη σου, αλλα οταν την παραθετεις σε ενα δημοσιο φορουμ, καλο ειναι να περιμενεις και κριτικη.

ειδικα οταν η αποψη σου ειναι τοσο ..λαθος.

:)

Δημοσ.

Eγω σημερα πηρα την τιμονιερα.Γινετε πολυ πιο ωραιο σαν παιχνιδι αν και εγω μεχρι στιγμης παω απο τοιχο σε τοιχο.

Αντε να δω ποτε θα την μαθω την τιμονιερα.Το κακο ειναι οτι ειναι η πρωτη μου τιμονιερα και θα δυσκολευτω λιγο,αλλα δεν πειραζει.Εχω ολες τις βοηθειες ΟΝ.

Δημοσ.
gabrielconnor,ise o klasikos ellinaras den exo na po tipota .to na les tin apopsi su ine kako?? ,,,,giafto i xora mas katantise elladistan ,giati poli apla den sevomaste tin apopso tu allu , pu mpori na ine kai lathos stin teliki,oli i odigares mazeftikame stin ellada pu to datsun to kaname subaru,kai ta apotelesmata i thanati apo troxea ,elipsi pedias pu exis 100%!

Η άποψη σου σεβαστή. Ταυτόχρονα όμως και πολύ λάθος.

Αν έχεις βαλθεί να παραπληροφορήσεις, θα είμαι εδώ να σε διορθώσω.

Το Forza είναι το πιο τίμιο παιχνίδι που κυκλοφορεί. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Όσο για τα "οδηγάρες", "datsun" για την ανύπαρκτη παιδεία μου(:D:D:D) και άλλα τέτοια που συμπεριέλαβες στο post σου (όπως κάνει βέβαια κάθε flamer που σέβεται τον εαυτό του)δεν θα σου απαντήσω αν και θα έπρεπε.

There! How's that for παιδεία;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

exis dikio ,alla den sevete kanis tin gnomi tu allu exume dimokratia i xunta?
Ναι έχουμε χούντα. Γαμώ τα συμπεράσματα έβγαλες. Σε περιμένω για βραστά αυγά κάτω απ'την μασχάλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...