p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 το τιμονι δεν το βγαζεις απο την τσεπη σου και ξαφνικα εγινες μαστορας. εχει learning curve καννα 5ωρο. απο εκει και περα απλα βελτιωνεσαι, με τροπους που απλα δεν υπαρχουν με το joypad. τρεξαμε και μαζι polakis και ειδες τι <<μειονεκτημα>> ειναι το τιμονι. παρτε και μια φωτο απο το τελευταιο μου λουλουδι 8)
panther_512 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑ, ΚΙ ΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ EXCITE TRUCK :razz: :-o Ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση. Το αμαξάκι απλά καταπληκτικό. Αλλά ποιό Excite Truck και ποιό Forza 2 ρε p3tran? GT Pro στο Wii φίλε μου και τα μυαλά στα κάγκελα. Η υπέρτατη N64 εμπειρία
GabrielConnor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Πάντως το τι βρίσκεις στο Auction House είναι πραγματικά απίστευτο! Δεν παίζονται οι Ιάπωνες! Χτές ξύπνησα το πρωί, έστησα την τιμονιέρα και έκατσα να παίξω FM2.Άλλο παιχνίδι! Μεταμορφώθηκε! Η τιμονιέρα ήταν καλή στο PGR3 αλλά στο FM2 είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Όσοι παίζεται FM2 χωρίς τιμονιέρα, είστε αμαρτωλοί και θα πάτε στην κόλαση!
MiltoZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 prosopika tis protes fores pou tin xrisimopoiisa , me kourazan para poli ta petalia.meta sinithisa.to kalo einai oti mporeis na kopseis to timoni stathera se merikes strofes kai na patas proodeytika to gazi kai to freno (an kai to freno einai poli apotomo) pragma pou den mporeis na kaneis me to xeiristirio.kai ego paratirisa ayto pou leei o EVO.genika san aisthisi odigisis einai oraia sto Forza2(sto demo apo to colin den mou poliarese alla pali to epeksa me timoni mono 2 fores). alla oso kai an prospathisa den mporesa na kseperaso xronous pou ekana me to xeiristirio, eite gia 1 eite gia 2 eite gia 5 deytera panta imoun pio piso.eidika se ena time lap dokimasa kamia 20aria fores me tin timoniera kai den mporesa na peraso to recor mou. evala kapaki to xeiristirio kai me tin proti kseperasa to recor mou (toses fores pou eixa peksei tin idia pista) Το τιμόνι είναι πιο δύσκολο και δεν κάνεις αμέσως χρόνους, αλλά αν το μάθεις λίγο και ξέρεις την πίστα και το αυτοκίνητο, τελικά κάνεις αν όχι καλύτερους τουλάχιστον τους ίδιους χρόνους για τους λόγους που ανέφερες κι' εσύ.
p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 πανθηρα θες να μας ξυρισεις τα ματια πρωι-πρωι? στο θεμα μας: σημερα τρεχει το forza D class tournament. απο χτες προκριθηκαμε στους 192 εγω, ο matrix και ο miltoz. oι τελικοι ξεκινανε στις 6μμ και θα μεταδωθουν απο το forza tv. εγω τρεχω στον πρωτο αγωνα, (6:00pm), ο matrix στις 6.30 και ο miltoz 7 παρα τεταρτο. η μα.κια ειναι οτι στη δικια μου 8αδα ειναι οι 4 πιο γρηγοροι, οι οποιοι ειναι και στην ιδια ομαδα. οποτε τα πιασαμε τα λεφτα μας. θα κανω ομως οτι μπορω. να και το εργαλειο με το οποιο θα τους τρυπησω τα ποπουδακια: οσοι θελετε λοιπον, 6μμ forza tv
HomoR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 kali epitixia p3tran,miltos,klp.ego akoma to ma8eno to game mias kai den eimai "tzampa magas".
xrest Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 απο lag και τετοια πως παει το παιχνιδι?διοτι ακομα με 768.αναμενοντας να ερθουν τα 10mbit στο χωριο μου
MiltoZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 απο lag και τετοια πως παει το παιχνιδι?διοτι ακομα με 768.αναμενοντας να ερθουν τα 10mbit στο χωριο μου Καθόλου lag δεν έχει (με 2mbps) p.s. συγχωριανέ, έχεις κάνει αίτηση για 10? Σε ποιόν?
GabrielConnor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 15 δίνει το στοίχημα για petran. Τι λέτε ? Εγώ θα τα παίξω τα 20 Ευρώ μου πάντως:D:D
xrest Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 οχι miltoz.αναμενω για 10αρη απο ιουλιο.τουλαχιστον ετσι μουχουν πει απο forthen-on.απο 15 του ιουλη και μετα.απλα με 768 λεω οτι μπορει να σερνεται.
Stormwatch Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Πονταρω και εγω στον P3tran (ελπιζω να μην αποδειχθει Αστραχαν)
Blackjim Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Poso dinei oti tha vgei 8os o petros o asxetos? :twisted::twisted::twisted::twisted:
modecris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μπράβο στους διεθνείς μας! Με το πρώτο FM2 bundle έρχομαι και εγώ (τώρα κάνω προετοιμασία) Για να βλέπω και Ελληνικές σημαίες στα αυτοκίνητα!
trojan21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 pedia ine ontos kalo?sto demo den mu arese kai toso poli ,na to paro?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.