ProEvoFan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 oraio to kolpaki me ta kiklakia... fantazomai tha voitha na yparxei to sxedio kapou typomeno na to vlepeis otan to kaneis..
privateer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Interview with turn10 http://xboxyde.com/news_4423_en.html
Keydo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μια ερώτηση σχετική - άσχετη.. Παρήγγειλα το FM2 από το πλαίσιο & είμαι στα Γιάννενα. Θα μου το φέρουνε την Παρασκευή (επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας) ή την Παρασκευή θα φύγει από τα κεντρικά τους? Και μία ερώτηση σχετική σχετική.. Το CooperS που έχει είναι το καινούριο ή το παλιό?
MiltoZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μια ερώτηση σχετική - άσχετη.. Παρήγγειλα το FM2 από το πλαίσιο & είμαι στα Γιάννενα. Θα μου το φέρουνε την Παρασκευή (επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας) ή την Παρασκευή θα φύγει από τα κεντρικά τους? Και μία ερώτηση σχετική σχετική.. Το CooperS που έχει είναι το καινούριο ή το παλιό? 2003 MINI Cooper S
HomoR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Kai ego apo giannena eimai Keydo opos kai privateer..pes mas kai to gamertag sou na se kanoume add:) To diko mou einai King Pyros.
Keydo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Keydo είναι το gamertag αλλά πρέπει να κάνω και ανανέωση αλλά αυτόν τον καιρό δεν παίζουνε επιπλέον 50?. Live συνδρομή αγοράζετε από το Marketplace ή από κάπου αλλού?
Keydo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 kid resurfaces Που έχεις χαθεί εσύ ρε ψυχή? Έχουμε και κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς από εποχές PGR που ποτέ δεν συνδεθήκαμε.. :twisted:
p3tran Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Που έχεις χαθεί εσύ ρε ψυχή? Έχουμε και κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς από εποχές PGR που ποτέ δεν συνδεθήκαμε.. :twisted: κατι ηξερες που δεν ετρεχες μαζι μου να δω τωρα πως θα την σκαπουλαρεις!
Wolfidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 κατι ηξερες που δεν ετρεχες μαζι μου να δω τωρα πως θα την σκαπουλαρεις! Kai meta brizeis ton Blackjim gia auta pou ftiaxnei....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.