Προς το περιεχόμενο

The Official Forza 2 topic

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

na proteino kapios na kanei ena oraio "logo" pou na to mirastoume argotera oloi, kai na to exoume sta amaksia otan tha trexoume online.px kati apo elliniki simaia ,i kati se sxesi me to insomnia ??

Δημοσ.

anamenontas tin epistrofi tou xbox mou skeftomai na paro tin timoniera.eseis boys pou tin exete idi aksizei? giati kati legan oti px me to pg3 den itan kai poli kali.me to forza? me to demo apo to colin? ousiastika gia ayta ta 2 games tha tin paro

Δημοσ.
anamenontas tin epistrofi tou xbox mou skeftomai na paro tin timoniera.eseis boys pou tin exete idi aksizei? giati kati legan oti px me to pg3 den itan kai poli kali.me to forza? me to demo apo to colin? ousiastika gia ayta ta 2 games tha tin paro

Για το forza αξίζει σίγουρα. Στο pg3 δεν είναι τόσο καλό αλλά παίζεις ευχάριστα. Για το Colin... δες και μόνος σου... εμένα πάντως μου φάνηκε τραγικό.

Δημοσ.
Alli empeiria to timoni. Aksizei :-D

Me to paint shop de vlepw na asxoleitai kaneis... :?

Pantws de thelei oute guide oute tpt. Aplo einai , mono ligo ypomoni thelei.

Px example apo dika mou sxedia.

Δημοσ.

Arkei na exeis kapou na tin stiri3eis...(kai oxi panw sta gonata)

Katse nte, prepei na broume kai ligo xrono... (gia na dimiourgisoume)

Pantws kai c Bjim exeis pesei stin "pagida" (k gw mesa) twn 10adwn mikrwn grammwn gia na ftia3eis kapoio sxima, (px sto kokkino autokinito to xeri pou eftia3es) enw stin pragmatikotita otan paizeis kai sta replay den polifenonte i toses polles leptomereies...

Δημοσ.
Arkei na exeis kapou na tin stiri3eis...(kai oxi panw sta gonata)
Egw exw tin DELL panw sto grafei kai paei asorti :mrgreen::mrgreen:

Nai , xwris statheri stiriksi de leei katholou.

Katse nte, prepei na broume kai ligo xrono... (gia na dimiourgisoume)

Pantws kai c Bjim exeis pesei stin "pagida" (k gw mesa) twn 10adwn mikrwn grammwn gia na ftia3eis kapoio sxima, (px sto kokkino autokinito to xeri pou eftia3es) enw stin pragmatikotita otan paizeis kai sta replay den polifenonte i toses polles leptomereies...

Ola ta sxedia ta ksekinaw apo poly megala ( gi auto sou fainontai ola poly mikra meta ;) ) gia na mporw na exw anesi kai na einai katharo to sxima kai otan kaneis megalo resize.

Pantws den einai tpt kai ta mikra sximatakia , dld me to stamp kiolas ( para poly xrisimo ) ta kaneis amesws. Gia to kokkino amaksi zitima na mou pire 1misi wra. Alla otan to teleiwneis goustareis trela :mrgreen:

Δημοσ.

Pantws de thelei oute guide oute tpt. Aplo einai , mono ligo ypomoni thelei.

Px example apo dika mou sxedia.

Ωραίος... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...