john2gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Αυτό που δείχνει ο ReSpown είναι η απουσία Anisotropic Filtering........πράγμα που υπάρχει σε τόσα παιχνίδια του X360 ΚΑΙ ΤΟΥ PS3 (λέγε με Resistance ενώ παρατηρείται και στο Motorstorm αλλά εξαιτίας του χωμάτινου εδάφους δεν γίνεται τόσο εύκολα αντιληπτό). Πραγματικά απορώ γιατί γίνεται όμως τόσο θέμα.............τώρα ξαφνικά μερικοί παρατηρήσατε την άσφαλτο όταν σε τόσα παιχνίδια των κονσολών υπάρχει αυτό το πρόβλημα; Και βρήκατε μάλιστα και να παραπονεθείτε στο Forza2 που δεν είναι τόσο arcade όσο η μάζα των racing games των κονσολών; Απλά lol λέμε PS: Μην ξεχνάμε από την λίστα και το Colin McRae:Dirt που δεν έχει AF από ότι έχω δει. Να δω όμως τι θα λέει ο Respown για την PS3 έκδοση όταν και αυτή δεν έχει AF
p3tran Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 δεν ειναι ασφαλτος λεμε john. ειναι εκτος πιστας, στις αμμοπαγιδες.
SOP1HOLI Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 στο θεμα μας guys.sop1holi ειναι μουφα το forza2?εσυ εισαι που το συγκρινες με το gd hd?εξηγησε μου ακριβως τα physx του forza2 που ειναι μουφα.οπως επισης εξηγησε μου τι εχει πετυχει το forza2 στο τεχνικο τομεα.και ασε to ps3 και το καλυτερο cpu.εδω ειναι forza2 topic re file dibaze prota kai meta apanta se proigoumena post moy ipa oti to forza exeis kai gamo ta game play gia mena oxi to telio apo ta kalitera poy exw paixi kai poli kala fisiks grafika moufa kai skalopati atelioto ekei apogoiteytika kai min moy lete oti to zitoymenw einai mono game play egw ta thelw ta grafika ayti ayta einai i proti ikona .to ps3 ipa exei poio megales dinatotites sta fisiks ok
xrest Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 εγω μια χαρα διαβαζω.εσυ προσεχε τι λες.απλα βαριεμαι να αρχισω τα quotes απο τα posts σου.
john2gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Άσφαλτος,αμμοπαγίδες,χώμα........ότι και να είναι μωρέ,το φαινόμενο αυτό οφείλεται στην απουσία του AF (και φαίνεται εν μέρει και στην φοτό της ασφάλτου που έδωσε ο Respown,αλλά το zoom-άρισμα την γ@μ@ει εντελώς να πούμε) . Απλά σε μερικές υφές παρατηρείται πιο εύκολα η απουσία του και σε άλλες όχι και τόσο,ειδικά όταν είναι εν κίνηση το αμάξι με το blur effect που συνηθίζουν να χώνουν οι devs,δεν έχει να κάνει με το detail level. Και όπως είπα και στο PS3 παρατηρείται αυτό το φαινόμενο,δεν είδα όμως τον Respown να διαμαρτύρεται. Γιατί έτσι ρε συ;
p3tran Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Άσφαλτος,αμμοπαγίδες,χώμα........ότι και να είναι μωρέ,το φαινόμενο αυτό οφείλεται στην απουσία του AF (και φαίνεται εν μέρει και στην φοτό της ασφάλτου που έδωσε ο Respown,αλλά το zoom-άρισμα την γ@μ@ει εντελώς να πούμε) . Απλά σε μερικές υφές παρατηρείται πιο εύκολα η απουσία του και σε άλλες όχι και τόσο,ειδικά όταν είναι εν κίνηση το αμάξι με το blur effect που συνηθίζουν να χώνουν οι devs,δεν έχει να κάνει με το detail level. Και όπως είπα και στο PS3 παρατηρείται αυτό το φαινόμενο,δεν είδα όμως τον Respown να διαμαρτύρεται. Γιατί έτσι ρε συ; ρε συ jon... παρε επιτελους ενα 360 για να μην λες ασχετα πραγματα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ BLUR! ολοκληρη η πιστα ειναι πεντακαθαρη λεμε. και με ολα τα καλουδια που περιμενει κανεις απο αυτο που λεμε next-gen. το οτι ο καθε spown αναγκαστηκε και πηγε στην ακρη της πιστας, ΕΚΤΟΣ δρομου, μεσα στην αμμοπαγιδα, και προσπαθησε να τρολαρει με τον τροπο που το κανει συνηθως, αυτο θα επρεπε να σου λεει ποσο γ@μ@το ειναι το game. btw, forza 2 demo (360) vs rFactor (pc 2x8800, 4xcore cpu, νGB ram, 1920X1080, 16xAA, 16xAF, 60fps locked, full mods community), σημειωσατε 1
john2gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Όλα τα replays είναι γεμάτα στο blur και από In-game εικόνες είδα ότι δεν έχουν χώσει blur οπότε άκυρο το comment για το blur. Έχει ο κολλητός μου Χ360 και όπως έχω πει,δεν με γεμίζει,ειδικά όταν τα παιχνίδια δείχνουν χειρότερα στο Χ360 (σε σχέση πάντα με το PC μου). Ειδικά σε θέματα φιλτραρίσματος των υφών το Χ360 είναι πολύ πίσω (και δεν ξέρω κι αν ποτέ σας δώσουν το 16xAF,καθότι σε περίπτωση που δεν το ξέρατε η MS έχει δώσει ρητή εντολή στους (αν όχι σε όλους,στην πλειοψηφία) devs να χρησιμοποιείται τουλάχιστον 2xFSAA στα παιχνίδια ΑΛΛΑ δεν έχει κάνει καθόλου λόγο για το AF). Τέλος,περισσότερες πληροφορίες με εικόνες που δείχνουν την διαφορά που κάνει το AF στο Special άρθρο μου στο gamers . Όποιος δει τις fotos του Doom1 που παρουσιάζονται θα πάρει πρέφα και την ανυπαρξία του AF στο Forza2,οι PC gamers όμως είναι σίγουρο ότι αμέσως θα την είδαν την διαφορά. Όσο για το rFactor,"παιχνίδι" και game engine που υπάρχουν εδώ και 1+ χρόνο μήπως είναι λογικό να μένει πίσω στα γραφικά από το νέο Forza2 demo; Γιατί από simulation (όπως έχουν πει κι άλλοι που έχουν παίξει LFS και GTR2) μένει πολύ πίσω το Forza2 demo από τα σκληροπυρηνικά racings sims του PC. Πάντως είναι καλό που συγκρίνεις περσινό PC game με φετινό Χ360 game,δείχνει αν μη τι άλλο ότι ακόμα και μετά από ένα χρόνο αντέχουν . PS: Μην ξεχνάμε βέβαια ότι στο Χ360 δεν παρατηρείς πολλά ψεγάδια peter. Θυμάσαι την διαμάχη που είχαμε για τα μακρινά θολά textures του Oblivion; Δεν είναι τυχαίο που δεν τα παρατηρούσες εσύ (έλεγες ότι ούτε καν είχες προσέξει κάτι τέτοιο ),αλλά εμένα και πολλών άλλων PC gamers τα μάτια έτσουζαν από το θολό texturing των πολύ μακρινών επιφανειών. Δεν ήταν τυχαίο που το διόρθωσε εν μέρει με την προσθήκη θορύβου η Bethesda PS2: http://www.gamers.gr/?render=specials.feed&id=6&page=3 Σε κύκλους έχουμε βάλει τα σημεία που παρατηρούνται διαφορές. Όπως όμως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος ακόμα και με το Anisotropic Filtering έχουμε μια μικρή θολούρα στο βάθος. Αυτό ευθύνεται στο ότι σαν default Anisotropic Filtering έχει οριστεί το Bilinear Anisotropic Filtering. Για αυθεντικό-πραγματικό Anisotropic Filtering πρέπει να παίξουμε με τους drivers της κάρτας γραφικών και να ορίσουμε να γίνεται χρήση του Trilinear Anisotropic Filtering. Επειδή θέλει αρκετό ψάξιμο θα το αφήσουμε προς στιγμή. Αν θέλει ο αναγνώστης μπορεί να πειραματιστεί να δει την διαφορά μεταξύ του Bilinear Anisotropic Filtering και του Trilinear Anisotropic Filtering. Ακόμα και στην περίπτωση που χρησιμοποιήσει κάποιος dev AF,αν αυτό είναι Bilinear AF τότε θα παρατηρείται θολούρα στο βάθος. Και ναι τα μάτια μου είναι πολύ ευαίσθητα σε τέτοια θέματα
p3tran Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 σαν simulation λεω jonny μου. αν σου αρεσουν εστω και λιγο τα racing games, δεν βλεπω πως το forza μπορει να ειναι οτιδηποτε αλλο απο must have. ξερεις που χωλενει? στις καμερες του replay και σε μερικες λεπτομεριες οπως η μη-χρηση του joypad του τιμονιου για look left-right-back. κατα τα αλλα ειναι αψογο p.s. ωραιο αρθρο
ProEvoFan Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 re ksekolate k mi to kourazete... to forza einai ena poli kalo game..apla oloi perimenan perissotera... se olous ektos apo enan kati den arese... prosopika an to forza den eixe tetoio customization de ksero an tha me siginouse kan...ego ayto pou perimeno einai na ftaixno amaksakia pou mexri stigmhs se tetoio vathmo den exo dei allo game.. apo grafika omos nomizo to dirt tha riksei polles sfaliares..an k den exei focus...to prosperno ayto!
john2gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Agreed,αρκετά OT βγήκαμε PS: xrest ήδη έχει γίνει αυτό ρε συ. Δεν σύγκριναν κάποιοι το Halo2 με το Halo3 beta;
xrest Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 an k den exei focus προχθες εσκασα στα γελια με ενα focus st.αχαχχ.ηθελε να μου την πει ο πιτσιρικος.παντως την ιδια συζητηση βλεπω να γινεται και με τα γραφικα του halo3..mark my words
ProEvoFan Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 oraios xrest alla ego gia to st lionooooooo... xaxa
xrest Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ναι ειναι κουκλα το st συμφωνω. Ναι john γιαυτο το λεω.απλα ξεχνανε μερικοι των τεχνικο τομεα,απο πισω
privateer Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Pitpass #46 http://forzamotorsport.net/news/pitpassreports/pitpass46.htm Video: http://download.microsoft.com/download/0/f/8/0f866fa6-9384-4d34-bdc1-4003618baafc/FM2_nurb_720p.wmv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.