p3tran Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ποια γνωστα? τα καραγκιοζιλικια σου? αντε, καντα να γελασουμε παλι.. ρε δεν ντρεπεσαι λεω γω? υποτιθεται οτι σου αρεσουν και τα racing games. ξεφτιλα!!
ReSpown Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ρε p3tran δεν το ηξερα να παιζω με μισο contrest για να μην φαινονται οι ατελοιες των παιχνιδιων και ειδικα του 360......απλως η πραγματικοτητα ειναι αυτη ουτε το PGR δεν εχει τετοια πραγματα.....καλα σου ετοιμαζω photo απο τις reflections......ean ayta einai real time rflections Που εμφανιζονται εγω ειμαι ο ΠΑΠΑΣ της ΡΩΜΗΣ , τις θολοπιξελομενες.....P3tran kai PREVATEER πιστευω οτι πιο πολυ βλεπεται τα replays Παρα παιζεται το παιχνιδι.....Αντε ρε καλα replays.....Oσο για το αν μου αρεσουν τα ραλακια δεν εχει καμια σχεση με τις παπατζιες που πουλας εδω μεσα.....
p3tran Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ενω εσυ τρεχεις στις ...αμμοπαγιδες!! ρε ουστ παλιοτρολ! πισω στο F1 σου!!
ReSpown Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Oλοι καταλαβαμε, κοψε τις παπατζιες p3tran....Σε λιγο θα μου πεις να παιζω και σε crt για να μην βλεπω τις παμπολες ατελοιες του FORZA.....Aντε αγορινα μου να παιξεις UNO.....
p3tran Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 αγορι μου, απλα πραγματα: ΕΒΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?
Blackjim Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Re spown i opws se lene , an de s'aresei min asxoleisai. Giati kathesai kai to g@m@s to thread? Poso low prepei na eisai gia na kathesai na anevazeis tetoies foto...
ReSpown Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 P3TAN ΒΑΓΛΕ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΘΟΛΟΥΡΑΣ BY MICROSOFT ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ σου ετοιμαζω photo απο το δρομο... Λοιπον κατσε και δες τα replays σου και θα τα πουμε σε λιγο....
p3tran Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 P3TAN ΒΑΓΛΕ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΘΟΛΟΥΡΑΣ BY MICROSOFT ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ σου ετοιμαζω photo απο το δρομο... Λοιπον κατσε και δες τα replays σου και θα τα πουμε σε λιγο.... ναι ή οχι troll? ναι ή οχι?
ReSpown Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Fιλαρακο δεν γαμαω το thread , αλλα ποσταρω αληθινες photografieς και οχι απο το replays για να δημιουργω εντυπωσεις...Τωρα εαν καποιους τους ενοχλησε αλλο θεμα. Ειμα εδω για να δειχνω την αληθεια και οχι να πουλαω παπατζιες και να υποτιμαω την νοημοσυνη σας βγαζωντας photo απο replays....aλλα και εσυ φιλαρακο απο αυτους που πιο πολυ βλεπουν τα replays εισαι παρα παιζεις....
ReSpown Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Πα ρε και μια απο τον δρομο.....το θεμα ειναι εν κινηση βλεπεις τα κυματα να τρεχουν μπροστα απο το αμαξι σου....
SOP1HOLI Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 to porisma bgike to ps3 exei logo epexergasti kalitera fisiks poio alithofanes grafika kai den kolai poythena loading kai mal sta dio metra kala ta lei o spown to moto gp einai kalitero sayton ton tomea kai den exei kai skalopatia ti na poyme psemata dil afou kani mpam einai moufa to game to pgr4 pistebw oti molis bgi tha ta spai to forza einai apogoiteysi apla tha to paixoyme gia twn tzertzele kai kamia on line kontra
xvagos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Καημένε Re-Spown ήθελες να έχεις το ίδιο gameplay και γραφικά (60FPS, soft shadows, damage κτλπ) στο F1 του PS3. Εμ, τι να κάνουμε αυτά δεν γίνονται... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει... 100x zoom screenshots...
Daredevil Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 στο μεταξύ η ανάλυση της φωτογραφίας είναι τόσο χάλια που θα μπορούσε άνετα να είναι απο το 1
xrest Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 στο θεμα μας guys.sop1holi ειναι μουφα το forza2?εσυ εισαι που το συγκρινες με το gd hd?εξηγησε μου ακριβως τα physx του forza2 που ειναι μουφα.οπως επισης εξηγησε μου τι εχει πετυχει το forza2 στο τεχνικο τομεα.και ασε to ps3 και το καλυτερο cpu.εδω ειναι forza2 topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.