diachiristis Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Έχω μια οθόνη και θέλω να συνδέσω 2 υπολογιστές πάνω της. Πως θα το κάνω? Το πρόβλημα είναι πως θέλω ο ένας υπολογιστης να συνδέεται ψηφιακά και ο άλλος αναλογικά πάντα στην ίδια οθόνη. Υπάρχει τέτοιας αντάπτορας?
Cloud_7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μήπως εννοείς ότι θέλεις να συνδέσεις την οθόνη σε 2 πύργους? Τότε απλώς συνέδεσε το ψηφιακό DVI στο ένα tower και το αναλογικό στο άλλο.
diachiristis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 αυτό σκέφτηκα να κάνω αλλά μετά σκέφτηκα πως αν είναι και τα 2 ανοιχτά δε θα υπάρχει ενα μπέρδεμα γιατί ποιανού υπολογιστή εικόνα θα δείχνει?
StavrosD Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Όσες οθόνες έχουν πάνω από 1 εισόδους, έχουν και και κουμπί για να επιλέγεις αυτή που θες. Αν έχεις και τους δύο υπολογιστές συνδεδεμένους σε δίκτυο, μπορείς να ενεργοποιήσεις το remote desktop στον ένα και να συνδέεσαι μέσω δικτύου από τον άλλο.
harrys23 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Έχω μια οθόνη και θέλω να συνδέσω 2 υπολογιστές πάνω της. Πως θα το κάνω?Το πρόβλημα είναι πως θέλω ο ένας υπολογιστης να συνδέεται ψηφιακά και ο άλλος αναλογικά πάντα στην ίδια οθόνη. Υπάρχει τέτοιας αντάπτορας? υπαρχει ανταπτορας που απο την καρτα οθονης να στο αλλαζει σε απλο vga καλωδιο.3 ευρω και αγορασε τις equip SW 0206c απο πλαισιο το συστηματακι να περασεις 2 tower σε ενα monitor και να τα χειριζεσαι με ενα πληκτολογιο και ενα ποντικι και τα 2 tower 20 ευρω. αυτο ακριβως ειχα και εγω πριν παρω και το δευτερο μονιτορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.