Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με καλώδιο!

diachiristis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια οθόνη και θέλω να συνδέσω 2 υπολογιστές πάνω της. Πως θα το κάνω?

Το πρόβλημα είναι πως θέλω ο ένας υπολογιστης να συνδέεται ψηφιακά και ο άλλος αναλογικά πάντα στην ίδια οθόνη. Υπάρχει τέτοιας αντάπτορας?

Δημοσ.

Μήπως εννοείς ότι θέλεις να συνδέσεις την οθόνη σε 2 πύργους? Τότε απλώς συνέδεσε το ψηφιακό DVI στο ένα tower και το αναλογικό στο άλλο.

Δημοσ.

αυτό σκέφτηκα να κάνω αλλά μετά σκέφτηκα πως αν είναι και τα 2 ανοιχτά δε θα υπάρχει ενα μπέρδεμα γιατί ποιανού υπολογιστή εικόνα θα δείχνει?

Δημοσ.

Όσες οθόνες έχουν πάνω από 1 εισόδους, έχουν και και κουμπί για να επιλέγεις αυτή που θες.

Αν έχεις και τους δύο υπολογιστές συνδεδεμένους σε δίκτυο, μπορείς να ενεργοποιήσεις το remote desktop στον ένα και να συνδέεσαι μέσω δικτύου από τον άλλο.

Δημοσ.
Έχω μια οθόνη και θέλω να συνδέσω 2 υπολογιστές πάνω της. Πως θα το κάνω?

Το πρόβλημα είναι πως θέλω ο ένας υπολογιστης να συνδέεται ψηφιακά και ο άλλος αναλογικά πάντα στην ίδια οθόνη. Υπάρχει τέτοιας αντάπτορας?

υπαρχει ανταπτορας που απο την καρτα οθονης να στο αλλαζει σε απλο vga καλωδιο.3 ευρω

και αγορασε τις equip SW 0206c απο πλαισιο το συστηματακι να περασεις 2 tower σε ενα monitor και να τα χειριζεσαι με ενα πληκτολογιο και ενα ποντικι και τα 2 tower 20 ευρω.

αυτο ακριβως ειχα και εγω πριν παρω και το δευτερο μονιτορ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...