S2Katana Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Καλησπερα σε ολους. Εχω αγορασει ενα πακετο της Forthnet 1Mbit γραμμη, το ADSL in a Box Plus, με ισχυ 2+3 μηνες δωρο.Το θεμα ειναι πως σε 1 μηνα ληγει η προπληρωμενη συνδρομη και πρεπει να αποφασισω τι να κανω.Φυσικα θελω να συνεχισω να ειμαι συνδρομητης της Forthnet. Υποτιθεται πως εχω τις εξης 2 δυνατοτητες. 1.Τους παιρνω τηλεφωνο και τους λεω να μου ανανεωσουν επ'αοριστου τη συνδεση και απο εδω και περα καθε 2 μηνες θα ερχεται ο λογαριασμος.Θα ειναι η χρεωση που ειχε η 1Mbit οταν πηρα το πακετο ή η υπαρχουσα χαμηλοτερη χρεωση? 2.Τους παιρνω παλι τηλεφωνο και τους δινω τα χρηματα ωστε να αγορασω αλλους 6 μηνες χρησης DSL.Παλι, ποια θα ειναι η τιμη των 6 μηνων?Η σημερινη ή η παλαια τιμη? Σας ευχαριστω.
wizzy Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 γιατί έχω την εντύπωση ότι και στις δύο ερωτήσεις σου θα πάρεις απαντήσεις από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Forthnet;
kostasSTi Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Την εποχή που θα κάνεις την αναβάθμιση θα πάρεις και την ανάλογη τιμή. Τσέκαρε το site τους και θα δεις τον τιμοκατάλογο.
cordobros Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 υπαρχει και η τριτη λυση. να μπειs στο ιδιοκτητο δικτυο τηs φορθνετ και να ησυχασειs απο πακετα κ.λ.π.
costas ioannoy Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Οταν τελείωνε το εξάμηνο μου με τη forthnet ( Ιανουάριος) τους πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για τιμές και μου είπαν 23 euro το μήνα για 1024/256. Τους είπα ότι θέλω να διακοψω και τους εστειλα και το σχετικο mail. Μετα απο μια εβδομαδα με πηραν τηλεφωνο και μου προτειναν να ανανεωσω για 6 μηνες με 2μηνες δωρο (92 euro για 6 μηνες) και το δεχτηκα για να αποφυγω και την ταλαιπωρια αλλαγης provider....
S2Katana Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 γιατί έχω την εντύπωση ότι και στις δύο ερωτήσεις σου θα πάρεις απαντήσεις από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Forthnet; Ναι, απλα το θεμα μου δεν ειναι τοσο το οικονομικο, οσο τι συμφερει πιο πολυ, ανανεωση καθε 6 μηνες ή επ'αοριστου. @Costas Ioannoy, λες να το κανω και εγω αυτο?Υπηρχε καποια προσφορα τοτε ή απλα ''τρομαξαν'' και δεν ηθελαν να σε χασουν απο πελάτη?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Στις ορισμένου χρόνου συμβάσεις κάνουν προσφορές. Στον ΟΤΕ την περασμένη εβδομάδα μου είπαν ότι η αορίστου μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή, γι' αυτό προωθούν με προσφορές τις ορισμένου χρόνου για να "δένουν" τους πελάτες για συγκεκριμένα διαστήματα. Αποτέλεσμα, μόνο η 3μηνη του ΟΤΕ βγαίνει φτηνότερη από την αορίστου... Για forthnet δεν ξέρω, αλλά υποψιάζομαι ότι τα ίδια κάνουν. Ο σιγουρότερος τρόπος, όπως σου πρότειναν και οι προηγούμενοι, είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους (και ό,τι σου πουν στο τηλέφωνο, να ζητήσεις να το δεις και γραμμένο)
S2Katana Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Ωραια, θα μιλησω με Forthnet και θα σας ενημερωσω για να ξερετε και εσεις.Ευχαριστω!
S2Katana Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Επειδη σας το ειχα υποσχεθει, μιλησα σημερα με Forthnet και να τι μου ειπαν. Εχω 2 δυνατοτητες ανανεωσης.Η μια ειναι με συνδρομη επ'αοριστου που διακοπτεται οποτε θελω και η αλλη ειναι 6μηνη ή 12μηνη ανανεωση συνδρομης, με 150 και 288 ευρω αντιστοιχα, αλλα χωρις να μπορει να αναπροσαρμοστει η τιμη, αφου ειναι εφαπαξ το τελος πληρωμης. Στην επ'αοριστου συνδρομη καθε φορα που πεφτει η τιμη, θα πεφτει και το δικο μου τιμολογιο και οποτε θελω μπορω να αλλαξω ταχυτητα.Καθε απορια ευπροσδεκτη. Μαλλον θα κανω 6μηνη ανανεωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.