amadeus13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Προσφατα επεσαν στα χερια μου τα παραπανω μοντελα (P6BAT-A+ rev 1.3B, P6BXT-A+ rev 1.3B) και 2 επεξεργαστές : Pentium II k Pentium III. Στον δευτερο γραφει σε καποιο σημειο : 450/512/100/2,0V/S1 ενω για τον πρωτο δεν βρηκα κάτι παρόμοιο.. Οπως θα έχετε καταλαβει προσπαθω να φτιάξω το καλύτερο δυνατό συστημα με τα παραπάνω, αλλά έχω κάποιες απορίες κ ίσως μπορειτε να με βοηθήσετε. Απο αυτα που διαβασα ψαχνοντας στο δικτυο εμεινα με την εντυπωση οτι η P6BXT-A+ ειναι ελάχιστα καλυτερη.. Eπίσης διαβασα οτι υποστηρίζει μεχρι 800MHz σε P III. Συνδέοντας την P6BXT-A+ με τον Pentium III μου εβγαλε ταχυτητα CPU 450 ΜΗz. Προσπάθησα να την αλλαξω απο το BIOS σε 500, 600, 700ΜΗz κλπ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οταν εκανα restart μου εβγαζε οτι η CPU ειναι 450. Επισης έβαλα την επιλογή manual ( οπου επιλεγεις συχνοτητα κ πολλαπλασιαστη ) αλλα μετα απο καθε restart to pc δεν ανοιγει καν.. Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι για αυτο η τσαμπα παιδευομαι? (Να υπο8εσω οτι το πρωτο απο τα παραπανω νουμερα που ειναι γραμμενο στον P III ειναι η ονομαστικη του ταχυτητα : 450 MHz και αρα δεν μπορω να την πειραξω?) Μηπως εχει να κανει με την εκδοση του BIOS? Και κατι ακομα για να κλεισω... το rev 1.3B δειχνει την εκδοση του BIOS η την εκδοση της μητρικης? Δλδ οταν θα ψαξω για BIOS update για την P6BXT-A+ θα πρεπει να βρω την τελευταια εκδοση για το rev 1.3B ή οποιοδήποτε BIOS Update για P6BXT-A+ μου κανει...? σας ευχαριστώ εκ των προτερων..
addicted Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 sto idio motherboard alla rev 2.0 apla evala mnhmh poy trexei sta 133mhz kai allaksa ta jumpers pou exei sthn 8esh (force) 133mhz apotelesma to 450 (4,5x100) egine 600 (4,5x133) leitourgei san home server peripoy 2 xronia aprovlimatista.. otan les.. (αλλα μετα απο καθε restart to pc δεν ανοιγει καν.. ) ti ennoeis? Den kanei Boot ?
parsifal Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Στον δευτερο γραφει σε καποιο σημειο : 450/512/100/2,0V/S1 Έτσι όπως τα βλέπω, θα υπέθετα κατά σειρά: 450MHz, 512KB Level 2 Cache, 100MHz FSB, 2.0V, Slot 1. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως...
grigas Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Σε μένα η P6BAT-A+ με P3 450 δούλευε απροβλήματιστα με 133άρες μνήμες FSB 112 (νομίζω επιτρέπει κάποιες συγκεκριμένες τιμές FSB) πολλαπλασιαστή 4.5 (είναι κλειδωμένος) στα 512 Mhz.
amadeus13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 xmmm καταλαβα..μαλλον το rev 2.0 κανει τη διαφορα γιατι εμενα πανω στη μητρικη το jumper 4 γραφει 66 -> 100 αρα μαλλον δεν μπορει να κανει force se 133MHz. Οταν λεω δεν ανοιγει εννοω οτι δεν βγαζει καν τα γραμματα του BIOS. Δλδ κανω τις ρυθμισεις στο BIOS και αφου κανω save changes and exit η οθονη παραμενει σε standby κ γενικα δεν γινεται κατι.. Μονο αφου βγαλω τη μπαταριουλα που εχει κ περιεμενω λιγο τοτε ξαναξεκινα με την αρχικη ταχυτητα (450ΜHz).. Οσο για boot δεν τολμησα να συνδεσω ακομα σκληρο δισκο..εχω ενα 200GB κ πολυ φοβαμαι οτι δεν δει τον μισο και αν...
addicted Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 sthn dikia mou to exei 2jumper ekei.. (ola aristera katw 66) (panw deksia katw aristera 66/100 auto) (ola deksia force 133) gia ton sklhro poly xlwmo to kovw.. emena diavazei ena 40arh kai ena 80arh .. kai auta mono me to telaiutaio bios (alla den nomizw oti paei parapanw apo 120 GB kapou yparxei ena kollhma panw apo ta 120, as me diafwtisei kai mena kapoios kati me 48bit block kati :help: pantws an valeis mia Pci me eisodous USB2 aneta vazeis apo kei ena sklhro 250 USB ekswteriko kai eisai Ok ka8hmerina emena douleyei etsi
amadeus13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 εννοεις οτι τα jumper βρισκονται διπλα απο το φυσακι τροφοδοσιας της Μοtherboard? ή οτι βρισκεται το ένα εκει κ το αλλο σε αλλη θεση? Εμενα εχει μονο ενα διπλα στο φυσακι τροφοδοσιας με ονομα J4. οι μνημες που έβαλα ειναι 128ΜΒ @133ΜHz και 64ΜΒ @133Mhz.. Για να κανω update to ΒΙΟS πρεπει να βρω τελευταία εκδοση για rev 1.3B η οποια και να βαλω το ιδιο ειναι?
addicted Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 εννοεις οτι τα jumper βρισκονται διπλα απο το φυσακι τροφοδοσιας της Μοtherboard? ή οτι βρισκεται το ένα εκει κ το αλλο σε αλλη θεση? Εμενα εχει μονο ενα διπλα στο φυσακι τροφοδοσιας με ονομα J4. οι μνημες που έβαλα ειναι 128ΜΒ @133ΜHz και 64ΜΒ @133Mhz.. Για να κανω update to ΒΙΟS πρεπει να βρω τελευταία εκδοση για rev 1.3B η οποια και να βαλω το ιδιο ειναι? otan epsaxna kai evala to bios eixe 2 kathgories gia revision. logika h dikia sou kai h 2.0 h dikia mou. den nomizw oti 8a htan swsto na valeis apo allh... Exei 2 jumpers ekei h dikia mou.. mallon authn einai h diafora tous.. (isws den ypostirizei panw apo 100FSB ) sto bios otan pas to manual ase to multiplier sto 4,5 kai koita to FSB, paei panw apo 100 ?? egw etsi eixa ksekinisei, einai kleidwmeno to multiplier ston epeksergasth. Epishs dokimase na anevaseis to Vcore nomizw to exw to diko mou ligo anevasmeno.. dioti sta 133/600mhz mou esvine se full load.. ean tpt den sou kanei.. think on the bright side... toulaxiston exeis RAM !! egw akomh me mia 128/133 akomh
amadeus13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Τελικα ειμαι αρκετα ατυχος.. στο σιτε της ECS εχει μονο BIOS k Drivers για τις 2.2. και 1.2 εκδοσεις... Λετε να κανω την εξυπναδα (???) κ να βαλω μια απο τις δυο?ΤΟ χει προσπαθησει ποτε κανεις? οσο για το FSB η πλακα ειναι οτι εχει τις παρακατω τιμες : 100, 103,112,133ΜHz οταν παω στο manual.. Δοκιμασα να βαλω 4.5x και 133MHz αλλα δεν ανοιγει παλι καθολου...( το Jumperaki το ειχα στο auto..) Τι να πω δεν ξερω τι να υποθεσω πια. Καλα με μια μονο 128ΜΒ παιζει ΧΡ?!! Φανταζομαι 8α σερνεται λιγακι ε? Εγω το θελω για ιντερνετ κ κανα word...
addicted Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 amadeus13 ean to exeis doulepsei me 64/100ram kai ton epeksergasth sto 450 tote me 128133 kai 600 antoistoixa einai apla 2fast .. apenergopoieis kai ola ta perita xrwmatista kaloudia twn XP kai exeis ena mhxanhma pou douleyei san file server kai epishs serfarei aneta sto net kai einai kai diakosmitikos perissotera se allo thread.. oso gia to bios update, egw den 8a to epixeirousa..
TNT1982 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Τελικα ειμαι αρκετα ατυχος.. στο σιτε της ECS εχει μονο BIOS k Drivers για τις 2.2. και 1.2 εκδοσεις... Λετε να κανω την εξυπναδα (???) κ να βαλω μια απο τις δυο?ΤΟ χει προσπαθησει ποτε κανεις? οσο για το FSB η πλακα ειναι οτι εχει τις παρακατω τιμες : 100, 103,112,133ΜHz οταν παω στο manual.. Δοκιμασα να βαλω 4.5x και 133MHz αλλα δεν ανοιγει παλι καθολου...( το Jumperaki το ειχα στο auto..) Τι να πω δεν ξερω τι να υποθεσω πια. Καλα με μια μονο 128ΜΒ παιζει ΧΡ?!! Φανταζομαι 8α σερνεται λιγακι ε? Εγω το θελω για ιντερνετ κ κανα word... DRIVERS για αυτην την %^^$@&μητρικη θα βρεις (Ρ6ΒΑΤ Α+)ΘΑ βρεις στο http://www.viaarena.com εκει που λεει apollo pro 133....εχεις να μου στειλεις drivers απο το drivers cd ????????
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Παιδια εχω κι εγω την P6BAT -A+ ver.2.0 και με την ανανεωση BIOS Που της εκανα μολις προ λιγου, δεν αναγνωρισε τα αλλα 128 απο τα 256 της ραμ που εχω πανω...
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ..αρχαιολόγοι όλου του internet ..ενωθείτε!!! :grin: ...πω-πω τι ενδιαφέρον θέμα είναι για 'μενα αυτό...... ..ECS P6BAT-A+ ;;!! ..Πόσες φορές δεν πληκτρολόγησα τα τελευταία 2 1/2 χρόνια αυτό το serial number (..τόσες,που κόντεψα να γίνω...serial killer κάποιες φορές..... ) ..Λοιπόν,μετά την "αρπαγή" ενός PIII pc κάποιου φίλου για κανένα..6μηνο: (ούτως ώστε να εντρυφήσω στον...ολοκαίνουριο για 'μένα κόσμο των Η/Υ ),βρέθηκα τότε στην ανάγκη να: α)..επιστρέψω το δανεικό pc,για να μη..χάσω τον φίλο-που μάλιστα ήταν τότε σε περίοδο εξεταστικής,και το ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ : )))):evil: β)να βρεθώ με 1 ΑΛΛΟ pc στα χέρια μου ..[είχα "γλυκαθεί" με την "ταλαιπωρία" του να χειρίζεσαι(με ό,τι αυτό περιλαμβάνει)έναν personal computer...] ...όμως οι...συνθήκες ($) δεν ήταν και οι πιο κατάλληλες για την αγορά 1ος πισιού ;P τότε... ..Και πάνω που "τσιγαριζόμουνα" για 1 μήνα χωρίς υπολογιστή (..ΠΩ-ΠΩ!..σήμερα 8α άντεχα 1 μήνα χωρίς τσιγάρο...ΧΩΡΙΣ PC ΧΛΩΜΟ ΟΜΩΣ!! ) (..πε που καταντήσαμε... ),,,έκατσε 1 ανέλπιστη "δωρεά".. : Ένας γνωστός,το...γύρισε σε P4,και ο καϋμενούλης ο Celeron 466 που είχε,θα πήγαινε να κάτσει στη γωνία,να δει αν ο P4....ερχόταν από απέναντι! :mrgreen: ..Τι λες τώρα.....;-) ...Και κάπως έτσι βρέθηκα να έχω "επ' αορίστου" την κυριότητα,του "πρώτου μου pc"....Mιας ΕCS P6BAT-A+ 2.0 δλδ κατά βάση,που παρ' όσα έχει "τραβήξει" μέχρι σήμερα από 'μένα (..το πρώτο pc,είναι σαν την 1η γκόμενα,πέφτεις με τα μούτρα βουρ στον πατσά,και είσαι διαρκώς σε αναζήτηση "νέων εμπειριών",,,,μέχρι απ' το πολύ "αγαρμπιλίκι" ,να φτάσετε να αλληλομουντζωθείτε....(..καλά δεν τα λέω; ) Η καλή μου όμως ECS-KYPIA! ..ό,τι και να της έκανα,δεν με "κρέμασε"... ..Και δοθέντος ότι "η γριά κότα έχει το ζουμί",βρίσκεται πάντα εδώ δίπλα μου,έτοιμη για όλα....έστω κι αν και εδώ και 2-3 μήνες "ξενοπόρτισα",και "την έχω πέσει" σε 1 Αbit BH6 1.02(...άλλη "κότα" αυτή... ) που μου προέκυψε... ..ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ amadeus13: ..Όπως ήδη κατάλαβες,εγώ και η ΕCS έχουμε φάει "ψωμί κι αλάτι" μαζί... To surfάρισμα που έχω ρίξει στο web,μου επιτρέπει να μπορώ να δώσω κατ' αρχάς το εξής link: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductArchive.aspx?CategoryID=1&MenuID=52&LanID=0 απ' όπου θα μπορέσεις να κατεβάσεις bios/drivers/manual για την "ξαδέρφη" της δικής μου... (μάλλον ψαχνόσουν στο αμερικάνικο site της ΕCS,όπου όντως δεν έχουν πλέον support για κάποιες απ' αυτές τις..."κότες" ..το bios update δεν θα σου δώσει όμως και "παπάδες"....Δυστυχώς η εξέλιξη του φτάνει μέχρι τις αρχές του 2000...Στάνταρ όμως δίνει κάτι βασικό,όπως το να διαβάζει μέχρι και fcpga Coppermine cpus πάνω σε slocket ή το 32GB+ hdd bug fix,το οποίο σημαίνει ότι μέχρι τουλάχιστον 80gigs θα σου τους διαβάζει(τόσο λέω,γιατί είναι δοκιμασμένο..από 'μενα (αν και ΝΟΜΙΖΩ ότι το ίδιο άνετα θα διαβάσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν 137άρη-από 'κει και πέρα εγώ δεν χρειάστηκε να ψαχτώ στην ΠΡΑΞΗ,και δεν ξέρω,στη θεωρία όμως είτε με 1 patch στο registry των WIN Xp SP1 (με SP2 δεν το χρειάζεσαι)για ν' αναγνωρίσει 48-bit LBA δίσκους,είσαι καλυμμένος και μέχρι..ποιός ξέρει πόσο [...κι ΑΝ δεν αναγνωρίσει τον 250άρη σου ΜΕΤΑ το bios upgrade από την ECS για το "φράγμα" των 32GB (αυτό καν΄το άφοβα,το έχω κάνει πρόσφατα και 'γω στη 2.0 τη δική μου),μπορείς να..αποτολμήσεις και αυτό http://wims.rainbow-software.org/index.php?count=100 ...δυστυχώς δεν αναφέρει ακριβώς τη δική σου version...Aν όμως πεις ποτέ να το..τολμήσεις,κάνε bookmark τώρα τη σελίδα....και καλή επιτυχία! (ίσως το κάνω κι εγώ...αν ναι,θα έρθω εδώ να σου πω πώς..πήγε ) (και μετά ίσως ψάχνουμε παρέα για τσιπάκια 4.51 απ' την Award... (..μια καλή πρόταση είναι και του φίλου που είπε για usb controller card (με 10ευρώ "ανασταίνεις" την P6BAT-A+,που και usb 2.2 compliant γίνεται,και έχεις παραπάνω port-ες... ,και συνδέεις ίσως και έναν εξωτερικό και στέλνεις το bios να κουρεύεται...).Εγώ ήδη έχω πάρει 1 (Εquip, από e-shop). Τώρα: ...ΚΑΙ οι δυό σου μητρικές,έχουν το "legendary" 440BX chipset της Intel...To web είναι ΓΕΜΑΤΟ για τα καλά λόγια που λένε...ΣΧΕΔΟΝ ακόμα γι' αυτό... (να ένα link με review για την p6bat-a+ σου.... http://www.active-hardware.com/english/reviews/mainboard/p6bxta+-rev.htm (εγώ δυστυχώς το έχω ΜΟΝΟ στην Α-bit,στην ECS έχω VIA...Που ναι μεν έχει το "καλό" να υποστηρίζει 133 FSB(το τζαμπεράκι που όντως λείπει από τη δικιά σου)και UDMA66 IDE connectors,αλλά "σέρνεται" σε σχέση με την A-bit.. [..παρένθεση:Η Α-bit μου,παρ' ότι ΔΕΝ έχει jumper για 133Mhz FSB,ΣΗΚΩΝΕΙ cpu στα 133,και το 440ΒΧ το αντέχει(θέλει όμως ΚΑΛΗ ψύξη της cpu,και ίσως και overvolting...Δοκίμασε με ΑΛΛΟΝ όμως επεξεργαστή,γιατί αυτός που έχεις,είναι από τη μάνα του για 100Μhz FSB...Ρίξε 1 ματιά και 'δώ... http://www.stock-house.gr ..Όπου γενικά έχει πράμμα....(...Ο-ΠΑΛΙΑΤΖΗςςςςςς!!! )..Οπότε,και 133άρες μνήμες να βάλεις,τσάμπα θα πάνε,1 και ΟΝΤΩΣ ο Κatmai PIII που έχεις είναι κλειδωμένος στο χ4,5(..έχει όμως καλούτσικο L2 cache...512Kb-και ας μην το χρησιμοποιεί σε full speed...και ας είναι 0.25 µm αρχιτεκτονικής... (http://www.answers.com/topic/pentium-iii )...Πάντως,ΜΠΟΡΕΙΣ να τον τρεξεις στα 504,με 112χ4,5...Βetter than nothing... (..απροπό,κάνε enable στο bios την επιλογή cpu failed reset-ή αν δεν είναι στη δική σου έκδοση,μετά το restart κράτα πατημένο το insert για να "γλυτώνεις" τουλάχιστον το βγάλσιμο μπαταρίας/clearing of cmos/power off κτλ...:θα κάνει reset στη cpu ,όποτε "κολλάει" κατά τα...πειράματα... ...Τσέκαρε επίσης τη μνήμη σου με το sandra (mainboard tab),na δεις αν είναι CAS 2 ή 3,και αναλόγως βάλε το σχετικό setting στο bios..Καλό είναι να ξοδευτείς και λίγο ακόμα,παίρνοντας τουλάχιστον 1 ακόμα memory module @133(cas 2 ή 3,ανάλογα τι είναι και οι άλλες,και registered ή όχι-αν και το πιο πιθανό είναι να είναι non-registered,και να πάει το μηχάνημα στα 320Μb και θα είσαι μια χαρά χαρούλα... (άλλωστε νομίζω ότι α)δεν υποστηρίζει η version σου τις 256άρες,άσε που θέλει να τις δοκιμάσεις πριν τις πάρεις και βρεθείς-το κλασσικό-με 256άρες που διαβάζονται μόνο σαν 128...Τα ΧΡ (προσωπική εμπειρία)και με 128ΜΒ ακόμα,με τον Katmai και το 440BX,μια χαρά θα πηγαίνουν....Πόσο μάλλον με 320...Κι άμα θέλεις πλήρη "νακρανάσταση",βάζεις και 1 IDE UDMA133 RAID controller card 20 με 25 ευρώ(edirect ή e-shop πχ),και φάτε χώμα... Δεν είναι αστείο,στην εποχή των core duo,dual core,quadriple και μουαντριπλ core και το λουρί της μάνας,ένα τέτοιο pc στέκεται αξιοπρεπέστατα,για να κάνει "μουλαροδουλειά"....(όχι βέβαια extreme gaming και multi-tasking τύπου "γράφω με compression on the fly απ' την κάρτα tv,καθώς καίω ντιβιντιά για τους κολλητούς,και περιμένω να κλείσει επιτέλους ο μtorrent για να μπορέσω να στείλω εκείνο το mail"... ....Αλλά νορμάλ πράγματα Αυτά εν...πολλοίς (τρέξε επίσης την ram turbo speed(bios),dram clock σε host clk mode(δοκίμασε δε μήπως έχεις και HCLK+33M mode,αν ναι,μπορεί και να σου τρεξει στα 600 ο...σιπιγιούς *bios update ΜΟΝΟ μέσω floppy για αυτά τα bios..Κατέβασε το Dr DOS,και κάνε ένα startup disk με το bin file του bios... ....Και κάτι για τον GeorgeΜan:..δεν νομίζω το bios update να ευθύνεται για τέτοιο....χουνέρι(..μήπως κατά λάθος έβαλες ΛΑΘΟΣ bios ;....προγενέστερη μορφή-ή και λάθος version;..τσέκαρέ το και συ στο link που έδωσα για update της P6BAT-A+ (και 'γω αυτή τη version έχω,και μόνο καλά πήρα απ' το προσφατο update που έκανα..) Κάνε κι ένα roll-back στο παλιό σου bios,αν το re-flash δεν κάνει τίποτε(..ΚΡΑΤΗΣΕΣ backup...έτσι; ) * * * * * * ..Τόσα έγραψα..Κάτι για 'μενα που ήθελα δεν ρώτησα... Παίδες,P6BAT-A+,και το Sandra της Sisoft μου βγάζει "IOQ Depth is set too low- 1,thus no pipelining on the host bus is done.Performance will suffer-should be at least 4"...Και ΟΝΤΩΣ suffers...Φαίνεται στα video αυτό,που παίζει slow motion ο,τιδήποτε πάνω από ανάλυση 580χ284 ας πούμε...Μέχρι και coppermine celeron στo 1Ghz που έβαλα πάνω,και μνήμη σύνολο 512 δεν το "καταφέρνει"...(μόνο με τον DivXplayer6 σώζεται κάπως η κατάσταση..)..Kαμμιά ιδέα κανείς;...Με πολύ ψάξιμο,το μόνο που βρήκα "σχετικό",ειναι η χρηση του WCPURESET,με το οποίο(λέει) μπορεις να αλλάξεις τα κλειδωμένα για το bios registers του chipset της VIA...Aλλά ακόμα δεν το μελετησα(και φαίνεται να θέλει ελεωνόρα,συγγνώμη,μελέτη ήθελα να πω),μια "ματιά" που έρριξα μου φάνηκε πέλαγος-άσε που νομίζω ότι θες τα data sh(i)eets του τσιπακίου,και άντε βρες τα,κτλ κτλ..... ..Help,any1 ?
Silent Arrow Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 P6BAT-A+ ειναι αυτη!! Και να φανταστεις washcloud υπαρχει κι αλλο topic με την P6BAT-A+ κι ολα αυτα μετα απο 9 χρονια σχεδον που κυκλοφορησε.... Εχεις δοκιμασει ποτε να bootαρεις PCI-IDE controller απο εκει?? Για να αποφυγεις τα 33ΜΗz διαυλο και να πας στα 133MHz.... Δεν εχω χρονο να ασχοληθω τωρα με το ζητημα σε κανα διμηνο θα επανελθω με νεοτερα επι του θεματος. Ε ρε ασχολια που βρηκα....!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 εγω σιγουρα περασα το σωστο BIOS. Οχι δεν κρατησα backup, αλλά οπως και να 'χει, δεν αλλαξε δυστυχως τιποτα (αυτο για τους δισκους θα το ελεγξω παντως, πιο παλια δεν μου τον αναγνωριζε...). Και ναι, σε κατι τετοια που βλεπει τη μιση ραμ, συνηθως με BIOS update θα φτιαχνονταν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.