Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασία CPU

s2117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!Έχω το εξής....

Κουτί Thermaltake xaserIII

Τροφοδοτικό thermaltake purepower 480w

Eπεξεργαστής P4 3.2 GZ 478 socket

Μητρική intel 875 chipset

VGA GCUBE 1950PRO AGP 256MB

Μνήμη 2Χ 1024MB DDR 400 Kingston

και όταν είμαι στα windows εχει 45 βαθμούς όπως τη βλέπει το speedfan

αλλά όταν παίζω πάει 68-70 βαθμούς :(

είναι οκ ή πολύ υψηλή?τι μπορεί να φταίει??

ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

α ξέασα όμως να πω ότι αυτά που έγραψα πριν ισχύουν με ανοιχτό το κουτί...κλείνοντάς το,συνδέοντας ταυτόχρονα το ανεμιστηράκι που έχει στο πλαϊνο,η θερμοκρασία όταν είμαι απλά στα windows το speedfan δείχνει 54 βαθμούς και αν βάλω και να παίζω tiberium wars φτάνει και 86 βαθμούς!!!!

:(:(:(

Δημοσ.

προσεξε παρα πολυ....κανε οπωσδηποτε κατι...αν ο επεξεργαστης χτυπαει 80αρες τα κυκλωματα γυρω του παιζουν 100-110 +++.....σε πρωτη φαση καθαρισε παρα πολυ καλα την ψυκτρα....μετα βαλε ανεμιστηρες στο κουτι...μην το αφησεις ετσι (καπως ετσι και με σκαλισματακια εκαψα μια μητρικη....)

Δημοσ.

έχει κάμποσους ανεμιστήρες και το κουτί από μόνο του,αλλά και το παιδί που το είχα πάρει έχει βάλει μια zelman μεγαλούλα αλλά δε βλέπω να κάνουν και τόσ δουλειά :(:(

Δημοσ.

δε ξέρω ρε παιδιά,πώς το καταλαβαίνω?δεν ξερω γενικώς και πολλά και το είχα πάρει έτοιμο από αγγελία!

Δημοσ.

παρατήρησε την περιοχή κάτω απο την ψύκτρα σου για τυχόν υπολείμματα θερμοαπαγώγιμης πάστας....αν και πάλι δεν είναι απόλυτο. Κάνε ακομη μια ενέργεια...βγάλε την ψύκτρα και επανατοποθέτησε εκ νέου θερμοαπαγώγιμη πάστα....

Δημοσ.

τελικά τις τρελές θερμοκρασίες τις έπιανε επειδή είχε γίνει μια αηδία και δε δούλευε η ψύκτρα...τώρα δουλεύει οκ και δε μου πιάνει πάνω από 65 βαθμούς με κλειστό το κουτί οπότε είμαι οκ έτσι?ευχαριστώ πολύ όλους σας πάντως:):)

Δημοσ.

έχω ένα Core2 duo 2,13GHz, 7600GT graphic και 320άρη WD σε Τhermaltake Soprano κουτί με Zalman 460άρι...

τι θερμοκρασίες θεωρούνται φυσιολογικές...

με το speedfan sσε idle ή τρέχοντας κάποιο νορμάλ πρόγραμμα έχω συνήθως 34-35 case, 36-37 cpu, 30 hdd.

καλά είναι ...αλλά μέχρι ποια θερμοκρασία να είμαι ήσυχος τώρα που έρχεται κ το καλοκαίρι...

Δημοσ.

βαλε παστα οπωςδηποτε, και 2 ανεμιστηρακια...ενα να βαζει αερα και ενα να βγαζει απο το συστημα, συνολικο κοστος 20 ευρω και ολα θα ειναι καλυτερα

Δημοσ.

Κοίταξε φίλε μου ένας γνώστος μου έχει το ίδο πρόβλημα και τον ίδιο CPU , όπως ήδη σου είπαν τα άλλα παιδιά απο εδώ είναι η σειρά ελατωματική. Βασικά αν θυμάμαι καλά οι Prescot ανεβάζουν τόσο πολύ θερμοκρασία! Δεν υπάρχρει πάντως κίνδυνος να καεί αλλά μειώνεται σίγουρα ο χρόνος Ζωής.Δοκίμασες μια καλή ψύκτρα ??

Δημοσ.

όπως είπα κ πριν αυτός που το πήρα είχε βάλει μία ψύκτρα ZΕLMAN μεγαλούτσικη!οπότε άφησα αυτήν!οπότε μέχρι να μου ξαναανεβάσει κανά 75άρι είμαι ήσυχος :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...