Προς το περιεχόμενο

Alien VS Predator 3

HellasVagabond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως το Confirmation εγινε απο ατομο εντος της Vivendi το οποιο ειναι υπευθυνο για το Assign των BETA Slot και αρα δεν υπαρχει αντιστοιχο Link.

Ωστοσο και μονο που μου ειπε πως θα εχουμε το Beta στο δευτερο εξαμηνο του 2007 και το Full Game μεσα στο 2008 μου ειναι αρκετο.

Τωρα αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του ακυρωθει οπως το Babylon5 The game τοτε τι να πω.

Οπως ειπε και ο Κωστας ομως το AVP2 ηταν παρα παρα πολυ καλο και ειναι πολυ καλο ακομα και με τα σημερινα δεδομενα.

Δημοσ.

αυτα ειναι καλα νεα,ποιος περιμενει μεχρι το 2008.Το 2 ειναι το καλλιτερο lan game ακομα και για 1v1.

Δημοσ.
Music to my ears baby !!

Περιμενα επισημη confirmation για αυτο τον τιτλο εδω και καιρο και τωρα που τον εδωσε η Vivendi ειμαι χαρουμενος :)

elpizw na min exei xasei o neos titlos, tin ekpliktiki, tromeri atmosfaira tou AVP 2...

To perimenw me anipomoniasia :)

kai btw to AVP 2 itan ena apo ta pio tromaktika paixnidia olwn twn epoxwn...(ola ayta gia to campaign twn marine fisika, to na eisai ALIEN pantws itan k ayto wraio, eixe tin plaka tou, oi Predator den m aresan katholou, den termatisa kan to campaign tous)

• Moderators
Δημοσ.

Για εμένα καλύτερο για Multiplayer ήταν το AvP 1.

Είχες το πανγρήγορο Alien Drone και έτρωγες τα πάντα. Έσπαγες όλα τα φώτα της περιοχής και κυνηγούσες στο σκοτάδι. :D

Βέβαια είχε και την αυτόματη ουρά (δεν με χάλασε που την έκαναν να βαράει ίσια στο 2, στο 1 παραήταν εύκολο να περάσεις δίπλα από τον άλλο και να τον χτυπήσεις, εκτός αν έκανε το κόλπο να πάει πάνω από όπλο :P).

Εποχές Mplayer...

Στο AvP2 είχε πολύ ωραίο story και καλύτερα γραφικά (εκτός από τους αλοίθωρους marines ;)). Το ότι έκαναν το Drone στην ίδια ταχύτητα με Marines (που πάνε με την όπισθεν!) ήταν μάπα. Βαριόμουν να βάλω mod για να πηγαίνω πάλι γρήγορα ή να πάρω το Alien κανίς (Runner).

Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι το AvP3 θα είναι καλό και ότι δεν θα μας κάνει η Vivendi Universal άλλο ένα Tribes 3: Vengeance.

Δλδ, παίρνω και φτιάχνω το τελευταίο μιας σειράς που δεν γνωρίζω και σταματάω το support ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ PATCH (είχε βγει μόνο ένα για localisation) και την σειρα.

Εγώ βασικά μισώ την Vivendi γι'αυτό.

Δημοσ.

Εγω σκεφτομαι να βαλω το AVP2....Και μονο που επαιρνα τον Predator και πηγαινα πανω απο αλλους παιχτες και ενω εκεινοι εψαχναν με το Pulse Radar και δεν εβλεπαν τιποτα ξαφνικα πηδουσα μπροστα τους και μπαμ :P

• Moderators
Δημοσ.

Μπα, μια χαρά ήταν. :P

Πάντως μου έχει λείψει εκείνο το coop mode που είχε. Που ήταν Marines με Preds (καλύτερα μόνο Marines) εναντίον ατέλειωτων Aliens.

Δεν μπορούσε να νικήσει η ομάδα, αλλά ήταν πολύ ωραίο. :D

Δημοσ.
το δευτερο ομωςηταν πολυ καλο, πιστο αντιγραφο της ταινιας οσον αφορατους χαρακτηρες και πολυ ατμοσφαιρικο

H ταινια βγηκε μετα το παιχνιδι και δεν ειχε καμια σχεση σεναριακα.

Θεωρω ομως οτι τι παιχνιδι ειχε τοσο καλο σεναριο που θα μπορουσε να ειχε βασιστει η ταινια σε αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...