HellasVagabond Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Music to my ears baby !! Περιμενα επισημη confirmation για αυτο τον τιτλο εδω και καιρο και τωρα που τον εδωσε η Vivendi ειμαι χαρουμενος
firewalker Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Για δώσε link με περισσότερες πληροφορίες... Το πρώτο που είχα παίξει δεν με είχε ενθουσιάσει.
kostassid Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 το δευτερο ομωςηταν πολυ καλο, πιστο αντιγραφο της ταινιας οσον αφορατους χαρακτηρες και πολυ ατμοσφαιρικο
HellasVagabond Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δυστυχως το Confirmation εγινε απο ατομο εντος της Vivendi το οποιο ειναι υπευθυνο για το Assign των BETA Slot και αρα δεν υπαρχει αντιστοιχο Link. Ωστοσο και μονο που μου ειπε πως θα εχουμε το Beta στο δευτερο εξαμηνο του 2007 και το Full Game μεσα στο 2008 μου ειναι αρκετο. Τωρα αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του ακυρωθει οπως το Babylon5 The game τοτε τι να πω. Οπως ειπε και ο Κωστας ομως το AVP2 ηταν παρα παρα πολυ καλο και ειναι πολυ καλο ακομα και με τα σημερινα δεδομενα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 AvP 3!!! ΟΛΕΕΕΕΕ!!! (είχα πορωθεί ειδικά με το 1, στο 2 έκαναν τα Aliens γτπ.) VIVENDI!!! NOOOO!!!
spookyboy13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Αν βασίζεσαι στα λόγια του Adam, μην το λες confirmation φίλε Vagabond.
sret Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 αυτα ειναι καλα νεα,ποιος περιμενει μεχρι το 2008.Το 2 ειναι το καλλιτερο lan game ακομα και για 1v1.
desolatorXT Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Music to my ears baby !!Περιμενα επισημη confirmation για αυτο τον τιτλο εδω και καιρο και τωρα που τον εδωσε η Vivendi ειμαι χαρουμενος elpizw na min exei xasei o neos titlos, tin ekpliktiki, tromeri atmosfaira tou AVP 2... To perimenw me anipomoniasia kai btw to AVP 2 itan ena apo ta pio tromaktika paixnidia olwn twn epoxwn...(ola ayta gia to campaign twn marine fisika, to na eisai ALIEN pantws itan k ayto wraio, eixe tin plaka tou, oi Predator den m aresan katholou, den termatisa kan to campaign tous)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Για εμένα καλύτερο για Multiplayer ήταν το AvP 1. Είχες το πανγρήγορο Alien Drone και έτρωγες τα πάντα. Έσπαγες όλα τα φώτα της περιοχής και κυνηγούσες στο σκοτάδι. Βέβαια είχε και την αυτόματη ουρά (δεν με χάλασε που την έκαναν να βαράει ίσια στο 2, στο 1 παραήταν εύκολο να περάσεις δίπλα από τον άλλο και να τον χτυπήσεις, εκτός αν έκανε το κόλπο να πάει πάνω από όπλο ). Εποχές Mplayer... Στο AvP2 είχε πολύ ωραίο story και καλύτερα γραφικά (εκτός από τους αλοίθωρους marines ). Το ότι έκαναν το Drone στην ίδια ταχύτητα με Marines (που πάνε με την όπισθεν!) ήταν μάπα. Βαριόμουν να βάλω mod για να πηγαίνω πάλι γρήγορα ή να πάρω το Alien κανίς (Runner). Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι το AvP3 θα είναι καλό και ότι δεν θα μας κάνει η Vivendi Universal άλλο ένα Tribes 3: Vengeance. Δλδ, παίρνω και φτιάχνω το τελευταίο μιας σειράς που δεν γνωρίζω και σταματάω το support ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ PATCH (είχε βγει μόνο ένα για localisation) και την σειρα. Εγώ βασικά μισώ την Vivendi γι'αυτό.
HellasVagabond Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Εγω σκεφτομαι να βαλω το AVP2....Και μονο που επαιρνα τον Predator και πηγαινα πανω απο αλλους παιχτες και ενω εκεινοι εψαχναν με το Pulse Radar και δεν εβλεπαν τιποτα ξαφνικα πηδουσα μπροστα τους και μπαμ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Καλά, ο predator είναι και η χαρά του sniping με το speargun. Επίσης φαίνονταν πιο καλά όταν είχες alien και έβαζαν το cloaking.
HellasVagabond Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Η αληθινη πλακα ηταν Predator Vs Marines , τα Aliens τα εβλεπα λιγο χαζα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μπα, μια χαρά ήταν. Πάντως μου έχει λείψει εκείνο το coop mode που είχε. Που ήταν Marines με Preds (καλύτερα μόνο Marines) εναντίον ατέλειωτων Aliens. Δεν μπορούσε να νικήσει η ομάδα, αλλά ήταν πολύ ωραίο.
Bspus Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 το δευτερο ομωςηταν πολυ καλο, πιστο αντιγραφο της ταινιας οσον αφορατους χαρακτηρες και πολυ ατμοσφαιρικο H ταινια βγηκε μετα το παιχνιδι και δεν ειχε καμια σχεση σεναριακα. Θεωρω ομως οτι τι παιχνιδι ειχε τοσο καλο σεναριο που θα μπορουσε να ειχε βασιστει η ταινια σε αυτο.
HellasVagabond Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Ο κωστας αναφερεται στην ταινια Aliens και οχι στην AVP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.