Federer Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Γεια!Εχω εναν Toshiba A100 στον οποιο αλλαξα το σκληρο δισκο και τωρα τα windows δεν κανουν activation ουτε αυτοματα ουτε χειροκινητα περνοντας τηλεφωνο και πληκρολογώντας τον τεραστιο κωδικο...μου βγαζει το ηχογραφημενο μηνυμα οτι αυτα τα windows ειναι περασμενα σε αλλο υπολογιστη!Τι να κανω?
firewalker Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Πάρε τηλέφωνο και μίλησε με κάποιον από την Microsoft. Νομίζω ότι έχει επιλογή στο νούμερο που παίρνεις για να συνδεθείς με κάποιον. Εξήγησε τους τη αλλαγή έκανες και θα τα βρήτε.
k_w_t Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Η αλλιως ψαξε στα σκοτεινα μονοπατια του internet για την αλλη λυση!!!
dimitris2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Η αλλιως ψαξε στα σκοτεινα μονοπατια του internet για την αλλη λυση!!! efoson exei agorasmena windows pios o logosna psaxnei kathe ligo kai ligaki na vrei kainourgia cracks????
Federer Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Τελικα πηρα σημερα τηλεφωνο την τεχνικη υποστηριξη,με συνδεσαν με εναν τυπο,του ειπα των κωδικο μου και αυτος μου εδωσε το activation key Ολα καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.