cordobros Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ειπα να κατεβασω το firmware για να κανω αναβαθμιση στο συγκεκριμενο dvd -rw που εχω στα vista,αλλα μου βγηκε ξινο. μετα την εγκατασταση και το shutdown,με το που ανοιξα το pc μου ζητησε drivers που φυσικα δεν εχω.κανω απεγκατασταση τηs συσκευηs για να την επαναφερουν τα windows μετα την επανεκινηση,αλλα ναι μεν την επαναφερουν αλλα παλι μου ζητανε τα vista drivers και φυσικα εχω προβλημα στην εγγραφη γιατι μολιs γραψω κατι και το βαλω στο αλλο dvd για να το διαβασω μου κολλαει το pc και φυσικα δεν το διαβαζει. εχει κανειs καμμια αναλογη περιπτωση με vista να βοηθησει την κατασταση,γιατι με τα xp η λυση ηταν απλη.
blackstar Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 me vista den exw epafes, ala se fisiologikes sin8ikes to leitoyrgeiko 8a eprepe na balei toys default drivers, pantos mporeis na deis mipos tixon kai exeis tpt drivers apo VIA/NVDIA/INTEL kai na tous aferesis, enalaktika 8a mporoysa na protino na 3ana perasis to f/w se safe mode h na dokimasis to drive se kapoio alo pc. Pantos o kanonas einai oti ta ODD den xreiazonte idikous drivers, pezoyn mia xara me tous default ths m$.
cordobros Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 αυτο ξερω και εγω και μου κανει εντυπωση μετα απο καθε restart μου ζηταει drivers. τελοs παντων σε γενικεs γραμμεs την δουλεια μου την κανω.
kostassid Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 δοκιμασε να καταργησεις τελειωςτη συσκευη και να κανεις restart, οποτε και τα vista θα τη βαλουν απο την αρχη...αφου εχουμε πει, αν κατι δουλευει καλα δεν! το πειραζουμε
blackstar Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 malon dokimase na katargisis entelos ton controler poy einai to dvd-rw, sini8os eiani secondary, ala des mesa apo to device manager se poion einai sindemeno, kai ton kaneis unistall/remove.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.