Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den dexomai kanena malaka na ton plirwnw epeidi einai asxetos , ksinetai olh mera, kai den kanei tipota pou na dixnei oti ektima ta xrhmata pou pernei.

Αν το καταφερεις αυτο,κανε και ενα ποστ πως τα καταφερες γιατι θασαι ο μοναδικος ελληνας.

Αυτα που λες ασχετως αν ειναι σωστα η λαθος,για την ελληνικη νοοτροπια δυστυχως δε προκειτε να αλλαξουν κατι.

Ειμεθα και θα ειμεθα το χωριο της ευρωπης οπως πολλα χρονια τωρα.

Το γιατι ας το αφησουμε γιατι θελει αλλο φορουμ.

Παντως θελοντας και μη στον οτε θα τα σκας και θα συνεχισεις για πολυ καιρο ακομα δυστυχως.

Σε περιπτωση παντως που δεν τοχεις καταλαβει το 80% στην ελλαδα καθεται και το 20% δουλευει με την εννοια που εννοεις.

Αυτα λοιπον που ολοι ονειρευομαστε η θελουμε ειναι ενα ονειρο,απο μια απλη υπηρεσια στο ιντερνετ μεχρι και την δικαιοσυνη,αξιοκρατεια στη ζωη μας.

Θα μεινει ετσι δυστυχως γιατι η ελληνικη νοοτροπια δεν αλλαζει..

Δημοσ.

momotis den exeis adiko se auta pou les alla kai me to na leme oti tipota den prokeitai na alaksei kai me to na min kanoume tipota gia auto tote sigoura ta pragmata tha paraminoune stasima.

Kai gia na min bgainoume offtopic.

Stin prokeimeni periptwsi oti kai na alaksei sto melon ston ote/otenet egw tha tin kanw gia allh etairia.

Idi tis teleutaies weeks kalytereusan oi taxuthtes (xwris akoma omws na antistoixoun sta lefta pou pernoun) alla parola auta eimai pleon pephsmenos oti tha alaksw etairia. Oti kai na mou poune ksana den paw me auth tin etairia.

As kanoune to idio oloi osoi exoune problima me kati kai tote na deis pws tha alaksoune ta pragmata.

Diladi sto eksoteriko tuxaia nomizeis oti sou pernoune pipes sto customer service? To kanoune giati kseroune polly kala oti kai enas pelatis na figei tha exoune problima.

E to idio tha ginei kai edw , apla akoma autoi nomizoune oti exoune to panw xeri...Kai epeidi akribws auto isxiei sxedon se oles tis ellhnikes etairies (starxidismos) gia auto to logo exoume ftasei na min exoume pleon biomixanies kai oi etairies na kleinoune i mia meta tin allh.

Δημοσ.

ΠΑιδες πηρα παλι τηλεφωνο και μου ειπε τωρα (αλλος τηλεφωνητης) οτι θα το καταχωρησει ωε βλαβη.Την επομενη με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι εχει υψηλο ηχο η γραμμη και οτι μεσα σε 2 ημερες θα το δουν και θα με ειδοποιησουν.Καλη μου τυχη!

Δημοσ.

Για να μη τα ξαναγράφω και επειδή η ταχύτητα με ΟΤΕ και ΟΤΕΝΕΤ έχει πέσει στο πολύ τα 4kb/s αυτή τη στιγμή με αποτέλεσμα να μη μπορώ να ανοίξω σελίδες ΚΑΝ αν δε βαρέσω 5-6 refresh και αν δε περιμένω κάνα τρίλεπτο, δείτε εδώ:

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1582642&postcount=1047

Το μόνο που να θέλω να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να βάλω κράνος, να φτιάξω καμιά 10αριά μολότοφ και βουρ για να κάψω τον ΟΤΕ. Ελπίζω να με καταλάβετε, να μου συμπαρασταθείτε και να μου δώσετε πρόσβαση σε γρήγορο wireless όταν θα είμαι φυλακή...! :twisted:

ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!

Δημοσ.

Συνεχιζεται το προβλημα πηρα 8 τηλεφωνα και λεν οτι το εχει αναλαβει ο ΠΟΤΕ και ως βλαβη θα το επιδιορθωσει.Βλαβη εγκεφαλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...