xalia Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ωραίο το quicktime και το χρησιμοποιώ πολύ τώρα τελευταία αφού το vlc μου βγάζει προβλήματα σε κάποια divx. το qucktime full screen δε τρέχει μικρό το κακό με αυτό. ΑΛΛΑ άσχετα με το τι βλέπω πάντα μου ενεργοποιεί τον screen saver! αποτέλεσμα να πρέπει να κουνάω κάθε τόσο το ποντίκι η να παίζω με το apple remote! στα preferences δε βρήκα κάτι, καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ο μόνος λόγος να μην παίζει full screen είναι να μην είναι activated.. Το screen saver σου πετάγεται γιατί του έχεις πει μετά από τόσα λεπτά που δεν κουνάς το ποντίκι να βγαίνει. Για να μη γίνεται αυτό πρέπει να παίζει κάτι full screen. Η άλλη λύση θα ήταν να πας στα System Preferences και να του πεις να μην βάζει καθόλου screen saver... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 να μπαινοβγάζω το screen saver δε το θέλω να πω την αλήθεια. για να παίξει το quicktime full πρέπει να το κάνω upgrade σε pro (χλωμό έως κατάχλωμο!) χμχμχμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1Mbitmx Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Τσέκαρε και την νέα έκδοση του vlc, βγήκε πριν λίγες μέρες, πρέπει να είναι πιο stable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ευχαριστώ πολύ 1Mbitmx! δε το είχα προσέξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μμμμ δεν νομίζω πως είναι πιο σταθερή. Επειδή είναι για Intel μηχανήματα, πάει σφαίρα, ανοίγει αμέσως με το διπλό κλικ στο video αλλά σε μένα κάνει κάτι περίεργα unexpected κλεισίματα. @xalia: Για το QT Pro, δες στο "κουτί με τα δημητριακά" ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 yeap κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα dali13gr... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Εμενα παντως παιζει πολυ σταθερα.. Αν και το δικο μου το mac το ταιζω μπανανουλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Νομίζω οι περισσότεροι μπανάνα το ταϊζουμε Λες να παίζει ρόλο η μάρκα της bananaΣ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 τέσταρα το νέο vlc με τα συγκεκριμένα divx και τα έπαιξε άψογα! προς το παρόν δε μου έχει παρουσιάσει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1Mbitmx Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Όντως το τελευταίο update φαίνετε σταθερό προς το παρόν. Το quicktime καλό είναι αλλά πρέπει στην επόμενη έκδοση να του προσθέσουν playlists και ίσως support σε υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.