Praktoras Smith Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μόλις βάζω ένα CD/DVD στο disc drive δεν μου κάνει τίποτα! Ούτε αυτόματη εκτέλεση,ούτε προειδοποιητικό παράθυρο. Και μάλιστα, μόλις πηγαίνω στο ''Ο Υπολογιστής μου'' δεν μου δείχνει καν το όνομα του CD/DVD! Και άμα πατάω διπλό κλικ (χωρίς αυτόματη εκτέλεση) ή πατάω δεξί κλικ --> Άνοιγμα αναγνωρίζει τα αρχεία, χωρίς να αλλάζει το όνομα ''Μονάδα DVD-RAM''. Μόνο άμα αφήσω το CD/DVD μέσα στο PC και μετά κάνω επανακκίνηση θα αναγνωρίσει το όνομα και θα κάνει αυτόματη εκτέλεση μόλις πατάω διπλό κλικ. Τι μπορεί να φταίει ? Πάντως έχω εγκατεστημένο τα DAEMON tools v4.08 HE , και τις τελεύτεες φορές που δούλευε , επειδή δεν ήθελα να κάνω αυτόματη εκτέλεση κρατούσα το Shift. Μήμπως εγώ έκανα τη ζημιά ? Το πρόβλημα είναι καθαρά από ρυθμίσεις κι όχι από hardware. thx προκαταβολικά
kostassid Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δοκιμασε μεσα απο το properties του δισκου σου και τις επιλογες του autoplay, αλλιως δες για τιποτα servises που μπορει να εχουν απενεργοποιηθεο και τελος δεξι κλικ στο My computer...manage...removable storage και δες και απο εκει ρυθμισεις
Praktoras Smith Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Χμμ... δεν γίνεται τίποτα με αυτά που λες.. Όμως μου έδωσες ιδέα που με βοήθησε ! Ψάχνοντας για ''autoplay'' στο google βρήκα το AutoFix της Microsoft ! Τελικά είχα πράγματι πρόβλημα με το ''Drive-Level policies''. Του έκανα repair με το AutoFix και μετά την επανακκίνηση είδα οτι λειτουργούσε ! Πάντως thx. Για τους άλλους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα ας δούν εδώ:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.