kirileman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό του PB. Απ' ότι έχω ακούσει αλλά και από τη δική μου εμπειρία, η πλειονότητα όσων την έχουν δει με καθυστέρηση (που δεν ξεκίνησαν δηλ να τη βλέπουν από την ημέρα που πρωτοπαίχτηκε στην Αμερική), δεν κοιμήθηκαν μέχρι να τελειώσει ο πρώτος κύκλος (ή το επεισόδιο που είχαν στα χέρια τους), κάτι που φυσικά δεν έχει συμβεί με καμιά άλλη σειρά.
Konnosgeros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι και δεν έχει συμβεί με άλλη σειρά.Εγώ παρόλο που το ΡΒ άρχισα να το βλέπω από την αρχή δεν είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα να περιμένω κάθε εβδομάδα για το επόμενο.Η 1ή σεζόν κορυφαία,η 2ή πολύ κατώτερη για μένα. Το 24 που το έβλεπα σε dvd δεν μπορούσα να ξεκολλήσω.Έλεγα ένα ακόμα,ένα ακόμα και έφτανε η επόμενη μέρα το πρώι και συνέχιζα να βλέπω....
kirileman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ήταν σπόντα για το Lost βασικά χιχιχι Επίσης, τι πρόβλημα να έχει κανείς όταν περιμένει να βγει το επεισόδιο για να το δει; Δεν μπορεί, άλλωστε, να κάνει και διαφορετικά. Το θέμα είναι τι κάνεις όταν τα έχεις όλα μπροστά σου!
porco_rosso21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό του PB. Απ' ότι έχω ακούσει αλλά και από τη δική μου εμπειρία, η πλειονότητα όσων την έχουν δει με καθυστέρηση (που δεν ξεκίνησαν δηλ να τη βλέπουν από την ημέρα που πρωτοπαίχτηκε στην Αμερική), δεν κοιμήθηκαν μέχρι να τελειώσει ο πρώτος κύκλος (ή το επεισόδιο που είχαν στα χέρια τους), κάτι που φυσικά δεν έχει συμβεί με καμιά άλλη σειρά. εγω prison break,τα πρωτα 10 επεισοδεια,τα βλεπα οπωτε ειχα χρονο,δεν τρελαινομουν,απλα ηθελα να βλεπω κατι μεχρι να περιμενω λοστ...βεβαια μετα τα 10 πρωτα,τα αλλα τα ειδα μονοκοπανια,μν πω για σεζον2,που την ειδα σε ενα σαββατοκυριακο..και τα ειδα ολα μαζεμενα,αφου μου ταχαν δωσει ολοκληρωμενες τις σεζον....το λοστ τωρα ειναι αλλο θεμα,ιατρικη περιπτωση κ βαλε,....ωραιο το 17λεπτο,ελπιζω ομως να μν το ξεφτυλισουν,αν κ το φοβαμαι πολυ...
Panathinaikara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 πάντως η πιο standard σειρά για μονορούφι είναι 24
Konnosgeros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Στα λόγια μου έρχεστε.... Βέβαια και το Λοστ είναι από αυτά που μόλις τελειώνει κάθε επεισόδιο,και με τον τρόπο που τελειώνουν τα περισσότερα που σε αφήνει λίγο ή πολύ μαλάκα, λες άντε να περιμένεις τώρα μια εβδομάδα... Δεν συκγρίνεται με τους μαραθώνιους που γίνονται με το 24 παρόλα αυτά
Panathinaikara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μου φαίνεται πρέπει να γίνει κανα τοπικ με τις σειρές-ανιμε-και ότι άλλο που προσφέρονται για ατελειωτο κάψιμο!
speedy23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως ειδα ενα behind the scenes βιντεακι με τους πρωταγωνιστες της σειρας και παλι ελεγαν οτι η 3η χρονια θα ειναι η καλυτερη απ'ολες κτλ.Μακαρι να'ναι ετσι,φαινονται σιγουροι,απλα να μην δημιουργουν προσδοκιες και απογοητευτουμε μετα φοβαμαι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως ειδα ενα behind the scenes βιντεακι με τους πρωταγωνιστες της σειρας και παλι ελεγαν οτι η 3η χρονια θα ειναι η καλυτερη απ'ολες κτλ. Οχι πως υπηρχε περιπτωση να πουν κατι διαφορετικο:wink: Ελπιζω να ναι καλυτερη απο την 2η και αν γινεται να πλησιαζει την 1η.
ababapanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 60 lepta tha ine to prwto epidosio? oxi 42 opos sinithizete?
georgepetrou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 60 lepta tha ine to prwto epidosio? oxi 42 opos sinithizete? 60 einai me ti diafimiseis, 42 einai xoris autes... 8)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ιδού το επίσημο 'καθαρά Season 3' topic: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=212080 Ας συνεχίσουμε εκεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.