ΔΞ.ΔΑ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Re paidia pws 8a balw tous ypotitlous???? Prepei na to katebasw prwta?? An nai apo pou?
dealer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 σήμερα τελειωσα την 2η σεζον...η σειρα γαμεί. Βεβαια εχω μια ακυρη απορια.Το σκοφιλντ απο π βγαινει? Την μητερα του την λενε ροουζ κ τον πατερα του μπαροους.
kirileman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Επιστροφή στον πρώτο κύκλο ήταν τα πρώτα 17 λεπτά του S03e01. Τέλειο! Επίσης, στο βιντεάκι αναγράφεται "season premiere 9/17 MON 8/7". 17 Σεπτεμβρίου δηλαδή.
antreaslam Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Re paidia pws 8a balw tous ypotitlous???? Prepei na to katebasw prwta?? An nai apo pou? χχμμμ....κακές λεξούλες,και άσχετη ερώτηση με το παρόν τόπικ!!! το πως βαζεις υπότιτλους,θα το βρεις σε καμια 100αριά τόπικς,στο divx and dvd authoring. για τα υπόλοιπα,οι τόποι κ οι τρόποι είναι γνωστοί....
KaizerSoze Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δεν νομιζω οτι ειναι κακες, δεν ρωταει για τα επισοδεια, για τους υποτιτλους ρωταει
saxon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 http://rapidshare.com/files/51277677/S3_promo_1_.part1.rar http://rapidshare.com/files/51281524/S3_promo_1_.part2.rar or http://rapidshare.com/files/51376440/Prison.Break.S03.E01.Orientation.17.Min.Trailer.part1.rar http://rapidshare.com/files/51386658/Prison.Break.S03.E01.Orientation.17.Min.Trailer.part2.rar Elpizw na mhn theorithei to sygkekrimeno trailer ws "paranomo yliko" edit: to http://youklip.com/watch:k1fLzXI7/Prison_Break_Season_3_17_Trailer den doulevei oute se mena
nikolakis1234 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 η Sarah Wayne Callies θα παιζει στην 3 σεζων?
tonypapadovic Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ναι, ίσως όχι όμως στα πρώτα επεισόδια λόγω εγκυμοσύνης
eleos-pia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ti na pw k egw vre paidia...einai h pio teleia seira pou exw dei sto eidos ths peripeteias k den mporw na ekfrasw to poso mou aresei alla tha sumfwnhsw me aytous pou paraponiountai gia thn koilia pou exei kanei.ta paratravhxane k den eprepe.aman auth h kerdoskopia pia,varethika.k varhethika akomh pio polu na tsakwnomai me tous fanatikous tou lost k mono,k na mou lene gia to poso xalia einai to prison break ENW DEN THA EPREPE.oti k na leme autoi tha kanoun auto pou theloun oson afora thn seira alla pragmatika krima.peite me k emena romantikh alla nai,mporei mia seira na exei trelh peripeteia,katadiwxh kai agxos gia tous thletheates alla k happy ending xwris na mas vgaloun thn psuxh.vevaia paramenw fanatikh ths seiras alla...
Filos19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Η σειρά είναι πολύ ωραία και καλά κάνει και σνεχίζει.Μη βιάζεστε κάποτε θα τελειώσει και θα λέτε....μακάρι να είχε λίγο ακόμα
calendra Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνώ και διαφωνώ... Η σειρά είναι πολύ καλή, σίγουρα η πρώτη χρονιά ήταν καλύτερη από την δεύτερη αλλά εγώ πιστεύω ότι βοηθούσε το περιβάλλον της φυλακής, καθώς ο χώρος ήταν περιορισμένος και ελεγχόμενος άρα και πιο έυκολο να τον διαχειριστούν σεναριακά οι δημιουργοί. Τώρα που επιστρέφει σε φυλακή σίγουρα θα ξεδιπλώσει τις αρετές του αλλά για πόσο ακόμα ΄(μιλάω μελλοντικά - ενδεχόμενη 4η σαιζόν) θα μπορούσε να συνεχιστεί η θεωρία της συνομωσίας?? Τρελαίνομαι για την σειρά αλλά δεν θέλω να καταντήσει και x-files γιατί στο τέλος δεν νομίζω ότι ήθελα και άλλο...
kirileman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 2 κύκλοι και κουραστήκαμε; Επίσης, ο 2ος κύκλος δεν έκανε κοιλιά, απλά ξεθύμανε πολύ μετά το 19ο επεισόδιο που ήταν by far το καλύτερο όλης της σειράς !!! Μετά βέβαια ακολούθησαν κάποια χαλαρά (έως αμήχανα) επεισόδια μέχρι το τελευταίο που έκλεισε τη σεζόν απλά τέλεια. Από τα πρώτα 17 λεπτά του s03ep1, κρίνω πως έχει πολύ ζουμί ακόμα και ελπίζω να είναι η τελευταία, γιατί το ίδιο το θέμα της σειράς δεν μπορεί να τραβήξει παραπάνω.
calendra Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Αναρωτιέμαι πάντως πώς θα τα συνδυάσουν όλα και τι θα σκαρφιστούν για την τρίτη περίοδο. Επίσης θέλω να δω πώς θα διαχειριστούν χαρακτήρες που είχαν μεγαλύτερη δράση σε άλλες περιόδους... καμία πληροφορία?
dk1210 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ...Μου έλεγε ένας πολύ καλός μου φίλος... -Βλέπεις: lost,24,smallville,heroes,etc,etc,και δεν βλέπεις PRISON BREAK? ...είχα φάει κόλλημα επειδή δεν μου αρέσανε ιστορίες με φυλακές,και το είχα απορρίψει απο την πρεμιέρα που είχε κάνει.δεν μπήκα καν στον κόπο να πραγγείλω το pilot απο τον θείο.αλλά βαριόμουνα αυτές τισ μέρες, και την Κυριακή "είχα" τον πρώτο κύκλο. σήμερα το πρωί 7 η ώρα τον τελείωσα! ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ! βουρ για δεύτερο κύκλο, και απο μεθαύριο ξεκινάω τα σχόλια για τον τρίτο κύκλο (είδα ότι κυκλοφορεί ένα 17λεπτο sneak preview απο το πρώτο επεισόδειο του τρίτου κύκλου!)
soturin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο κόσμος συμπαίρανε πως με το που αποκάλυψε ο kellerman τα στοιχεία που αθώοναν τον λινκ, η υπόθεση "λύθηκε" και η τρίτη σαιζόν "παραπάει". Αφού στην ουσία δεν έχουμε ιδέα τι πραγματικά θέλει η company. Έχει γίναι ξεκάθαρο πως η υπόθεση barrows ήταν απλά ένα εμπόδιο για αυτούς. Δεν ήθελαν να τους αποκαλείψει ο πατέρας των αδερφών. Τι να αποκαλύψει? αραγε...αραγε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.