dimitris2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 ας ξεκινησει οποτε να ναι η σειρα, εγω το καλοκαιρι θα την δω λογω διαβασματων! :???: μονο να μην το παρατραβηξουν αν και πιστευω δεν θα παρει πανω απο 2-3 επεισοδια να βγει απο τη φυλακη ο "Μιχαλακης"
Sellers Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δεν νομίζω να βγει τόσο γρήγορα. Δεν θα το κάνουν και πρώτη χρονιά να βγεί στο τέλος αλλα πιστεύω ότι θα κάνει καμια δεκαρια με δωδεκαριά επεισόδια να την κάνει... Μακάρι να δούμε μαγκιες και εξυπνάδες πρώτης χρονιάς.
green_beret Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 OYAOY.... Εντυπωσιακο!!! Δεν μπορω να περιμενω...
Filos19 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Επίσης,ξαναείδα τη σκηνή που μπαίνει ο μάικ στη φυλακή-μπουρδελ@,και 99% αυτός που είναι σε μαύρα χαλια,ξαπλωμένος κάτω,είναι ο αρχιφύλακας! Φυσικά και είναι ο Belick, από το πολύ ξύλο που έφαγε έγινε έτσι:-D:-D------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Κατα τα άλλα που λέτε δεν πιστεύω ότι θα βάλλουν τον Scofield πάλι στη διαδικασία απόδρασης γιατί αυτό θα ήταν μια επανάληψη-αντιγραφή της πρώτης season.Δεν νομίζετε?? Μήπως ο φαλακρός δεν έχει καμία σχέση με πειράματα?Δηλαδή εγώ πιστεύω ότι η υπόθεση δεν έχει να κάνει με κανένα πείραμα.Θεωρώ ότι ο φαλακρός χάρηκε που βάλαν τον Scolfield στην Sona επειδή ίσως εκεί αυτός έχει τίποτα προσβάσεις -περνάει ο λόγος του ή ίσως την θεωρεί μια φυλακή από την οποία είναι εύκολο να αποδράσει κανείς. Μάλλoν συνδέεται το ότι "θέλαν κάποιον ζωντανο" με το "μακάρι να αποδράσει ο Michael αυτό θέλουμε" Α ναι.Ίσως να μην προσέξατε κάτι.Εκεί στο καραβάκι ο Κινέζος ο μακαρίτης σημάδευε τον Λινκ και όχι τον Σκόφιλντ.Ίσως να θέλαν να μείνει συγκεκριμένα ο Σκόφιλντ ζωντανός και όχι ...κάποιος από τους δύο...Επίσης από την άρνηση του Κινέζου να πάρει τα λεφτα, και με τα λόγια που είπε εκεί μάλλον κάτι πολύ σκοτεινό κρύβεται πίσω από τα αδέρφια.Έτσι και αλλιώς η δίκη είχε λήξει, ο Λινκολν είχε αθωοθεί και τα πάντα είχαν μαθευτεί.Γιατί να έχει η εταιρεία ακόμα πρόβλημα με τα αδέρφια????:confused: Οπότε κάτι νέο παίζεται το οποίο ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ και θα μας το αποκαλύψουν σφήνα με την τρίτη σεζόν.Δεν εξηγείται αλλιώς... Περιμένουμε εναγωνίως...
georgepetrou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Kapou akousa oti tha to girisoun sto sci-fi... Genetika peiramata kai tetoia! Exei akousei kanenas allos tipota paromoio?
tonypapadovic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ελπίζω όχι... Αλλά δεν έχει σημασία, θα έπρεπε να είχε τελειώσει η σειρά από πέρυσι λολ
Filos19 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Εγώ πάντως δεν ήθελα να τελειώσει η σειρά από πέρσυ όπως λες. Και δεν σε καταλαβαίνω κιόλας.ΔΕΝ σαρεσε η δέυτερη σεζόν?Δεν ρωτάω αν σάρεσε περισσότερο από την πρώτη απλά σε ρωτάω αν σάρεσε γενικά. Δεν ήθελες να την δεις την δύτερη?Τότε γιατί την έβλεπες?Έχεις δει πολλές καλύτερες σειρές από την δεύτερη σεζόν του Prison Break? τέλος πάντων εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί με τόση μανία να μην έπρεπε να να συνεχιστεί το PB. Μήπως επειδή δεν είχαν τηλεθέαση και θα ήταν κακό για την εταιρεία???Γιατί κακό για τον τηλεθεατή δεν μπορεί να είναι. Για εξήγησε μου σε παρακαλώ τον λόγο που ήθελες να σταματήσει η σειρά στην πρώτη σεζόν.Ευχαριστώ
KaizerSoze Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Αποψη μου, εφοσον γυρισαν 2η σεζον και εφοσον αυτη οπως και να το κανουμε ειτε λιγο ειτε πολυ ΔΕΝ ηταν σαν την 1η τοτε εγω γουσταρα ΚΑΡΓΑ 3η. ΚΑΙ ΝΑΙ, καλυτερα να μοιαζει με 1η την δοκιμασμενη παρα να καναν κανα πειραματισμο και να τα σκατωναν χειροτερα
tonypapadovic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Θεωρώ ότι, κάτι που έχουν δηλώσει και οι ίδιοι, ότι αφού μια σειρά έχει γραφτεί για 22 επεισόδια θα πρέπει να μένει εκεί. Από κει και πέρα, λόγω επιτυχιας, επιλέγουν την συνεχίσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ δεν έχω δικαίωμα να την βλέπω ή ότι δεν μου άρεσε. Απλά θα προτιμούσα να τέλειωνε με την μεγαλειώδη πρώτη της season και να ήταν μια από τις καλύτερες και πιο έξυπνες σειρές ever. Για την δεύτερη λοιπόν. Τα πρώτα 6-7 επεισόδια ήταν τα χειρότερα της σειράς. Και τότε ήταν που φαινόταν πως έψαχναν το σενάριο ακόμη και που θα το πάνε. Μετά από αυτά που δεν μου άρεσαν καθόλου η δεύτερη σεζόν ήταν καλή. Απλά καλή. Ήταν δηλαδή δυο τρία σκαλιά κάτω από την πρώτη. Πες με (εμένα και τόσους άλλους στα Forums ανά τον κόσμο) ρομαντικό, αλλά όταν μου δίνουν μία πρώτη season από τις καλύτερες που έχουν υπάρξει, δεν θέλω να υπάρχουν κάποιοι (και ήταν πολλοί) να την υποβαθμίζουν λόγω της δεύτερης κ.ο.κ. Απλά λέω πως αν τέλειωνε στη πρώτη θα ήταν στις καρδιές όλων. Τώρα ήδη πολλοί την έχουν ξεγράψει. Α, και ναι, υπάρχουν αρκετές καλύτερες σεζόν από σειρές σε σύγκριση με την δεύτερη του PB. Aλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι ότι η δεύτερη ήταν πολύ κατώτερη από την πρώτη.
anthony_88 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Θεωρώ ότι, κάτι που έχουν δηλώσει και οι ίδιοι, ότι αφού μια σειρά έχει γραφτεί για 22 επεισόδια θα πρέπει να μένει εκεί. Από κει και πέρα, λόγω επιτυχιας, επιλέγουν την συνεχίσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ δεν έχω δικαίωμα να την βλέπω ή ότι δεν μου άρεσε. Απλά θα προτιμούσα να τέλειωνε με την μεγαλειώδη πρώτη της season και να ήταν μια από τις καλύτερες και πιο έξυπνες σειρές ever.Για την δεύτερη λοιπόν. Τα πρώτα 6-7 επεισόδια ήταν τα χειρότερα της σειράς. Και τότε ήταν που φαινόταν πως έψαχναν το σενάριο ακόμη και που θα το πάνε. Μετά από αυτά που δεν μου άρεσαν καθόλου η δεύτερη σεζόν ήταν καλή. Απλά καλή. Ήταν δηλαδή δυο τρία σκαλιά κάτω από την πρώτη. Πες με (εμένα και τόσους άλλους στα Forums ανά τον κόσμο) ρομαντικό, αλλά όταν μου δίνουν μία πρώτη season από τις καλύτερες που έχουν υπάρξει, δεν θέλω να υπάρχουν κάποιοι (και ήταν πολλοί) να την υποβαθμίζουν λόγω της δεύτερης κ.ο.κ. Απλά λέω πως αν τέλειωνε στη πρώτη θα ήταν στις καρδιές όλων. Τώρα ήδη πολλοί την έχουν ξεγράψει. Α, και ναι, υπάρχουν αρκετές καλύτερες σεζόν από σειρές σε σύγκριση με την δεύτερη του PB. Aλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι ότι η δεύτερη ήταν πολύ κατώτερη από την πρώτη. Ακριβως αυτα θα εγραφα και εγω... Καποιος που βλεπει πολλες σειρες, εχει δει απειρες καλυτερες σεζον απο τη 2η σεζον του PB. Αντιθετα, η πρωτη ηταν μοναδικη!
tzinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Έχεις δει πολλές καλύτερες σειρές από την δεύτερη σεζόν του Prison Break? exxxxmmm gia pame, dexter, carnivale, the shield, 24 (os ena shmeio), alias, heroes, house md, office, arrested development, scrubs, reno 911, firefly, six feet under, nip tuck, how i met your mother....merikes seires pou mou erxontai sto myalo pou einai kalyteres apo thn 2rh sezon(mono thn 2rh, h 1th einai allo epipedo, h 2rh einai myrodath kourada) tou prison break. YYparxoun kai kamia 50ria alles alla barieme na grafo
Filos19 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ναι ρε παιδιά οκ καταλαβαίνω και για μένα η πρώτη είναι αναντικατάστατη αλλά δεν υπάρχει κανας λόγος για μας να θέλουμε να σταματήσει.Τι είμαστε μαζοχιστές???? Ας συνεχίσει και ας μην είναι τόσο καλή όσο η πρώτη αρκεί να την βλέπουμε εμείς. Τώρα από κει και πέρα το αν θα χαλάσει την άποψη κάποιων για το PB ή κάποιοι θα την ξεχάσουν δεν μας ενδιαφέρει εμάς, ενδιαφέρει την παραγωγή(πιθανόν). Εμείς θέλουμε σειρά και εφόσον είναι καλή να συνεχίσει και ας μην είναι τόσο καλή όσο η πρώτη σεζόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.