Προς το περιεχόμενο

Prison Break Pre-Season3 topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

egw diafonw oti perimenan ton Mixalaki gia na vgaloun kapion diko tous apo tin filaki.... an ithelan tha mporousan na to ixan kanei apo monoi tous. edw elenxan olokliri tin amerikaniki kivernisi... kati alo pezei.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Egw pali tha protimousa na teleione sthn season1.

Xwris amfivolia h kalyterh seira twn teleftewn etwn.

Sthn season2 me xalasan polla pragmata...o senariografos exase thn mpala eksw apo thn fylakh ::)

As elpisoume h season3 na ekselisete ksana mesa sthn fylakh kai na ksanavrei thn mpala :P

Δημοσ.

Άποψη μου ,είμαι στα μέσα στο 10 επεισόδιο της β σεζόν,η σειρά είναι απίστευτα καλή.

Σε κάποιες περιπτώσεις η λύσεις είναι λίγο τραβηγμένες από τα μαλιά,αλλά το σύνολο είναι απολαυστικό,εν αναμονή του 3 κύκλου.

Δημοσ.
Άποψη μου ,είμαι στα μέσα στο 10 επεισόδιο της β σεζόν,η σειρά είναι απίστευτα καλή.

Σε κάποιες περιπτώσεις η λύσεις είναι λίγο τραβηγμένες από τα μαλιά,αλλά το σύνολο είναι απολαυστικό,εν αναμονή του 3 κύκλου.

einai gnosto oti oi amerikanoi travane apo ta malia otan kati exei epitixia.

fisika einai i kaliteri sira pou exo dei. aplos katalava oti o skinothetis eixe kapoia kolimata . px: otan o aderfos tou mixalaki itan mesa sto fortigaki pou ton meteferan apo tin mia filaki stin alli kai ton xtipise mia dalika . stin ellada an eixame enan tetio kratoumeno kai itan na metaferthei den tha pigene mono ena fortigaki alla tha eixe mia sinodia apo toulaxiston alla 5 amaksia. aplos o skinothetis pisteuo oti den evriske tin lisi :)

Δημοσ.
einai gnosto oti oi amerikanoi travane apo ta malia otan kati exei epitixia.

fisika einai i kaliteri sira pou exo dei. aplos katalava oti o skinothetis eixe kapoia kolimata . px: otan o aderfos tou mixalaki itan mesa sto fortigaki pou ton meteferan apo tin mia filaki stin alli kai ton xtipise mia dalika . stin ellada an eixame enan tetio kratoumeno kai itan na metaferthei den tha pigene mono ena fortigaki alla tha eixe mia sinodia apo toulaxiston alla 5 amaksia. aplos o skinothetis pisteuo oti den evriske tin lisi :)

Σε αυτό συμφωνώ.

Αυτό που δίνει πόντους σε αυτή την σειρά εκτός από την καταιγιστική δράση,είναι,ότι παρουσιάζει την σαπίλα και την διαφθορά ,έστω και μέσα από το υποθετικό σενάριο,

που υπάρχει μέσα στις φυλακές,στο σωφρονιστικό σύστημα,στην αστυνομία,στην πολιτική ηγεσία και φτάνει μέχρι την κορυφή.

Ασχολείται με την πραγματικότητα και στηρίζεται πάνω σε αυτή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε 20 μερούλες νέο επεισόδιο... Άντε να δούμε τι θα δούμε. Αρκετή ξενέρα έφαγα με το πόσο πρέπει να περιμένω για το Λοστ. Ας είναι τουλάχιστον καλή η τρίτη χρονιά να έχουμε κάτι να περιμένουμε...

Δημοσ.

Νομιζω οτι μεταφερθηκε η πρεμιερα για μεσα Σεπτεμβριου!

Παντως ειμαι ο μονος που εχω την αισθηση οτι πλεον οι ηρωες της σειρας θα δοκιμαστουν σε καποιο ειδος στρατιωτικου/ψυχολογικου πειραματος;

Δημοσ.
Νομιζω οτι μεταφερθηκε η πρεμιερα για μεσα Σεπτεμβριου!

Πλάκα κάνεις... Τζάμπα προετοιμάστηκα ψυχολογικά. Το διάβασες πουθενά ή ράδιο-αρβύλα??

Δημοσ.

Κρίμα που θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο...

Κι εμένα με χάλασε λίγο το τέλος της 2ης,αλλά οκ!Θα συνεχίζω να το βλέπω για χάρη της 1ης τέλειας σεζόν και της καλής 2ης!!

Δημοσ.

Παντως ειμαι ο μονος που εχω την αισθηση οτι πλεον οι ηρωες της σειρας θα δοκιμαστουν σε καποιο ειδος στρατιωτικου/ψυχολογικου πειραματος;

Στην αρχή ...συντάχθηκα με την άποψη ότι τον έβαλαν μέσα, για να βγάλει κάποιον έξω (παρασυρμένος από την ατάκα του καράφλα "ότι είναι στο αίμα του το να αποδράσει")!

αλλά όπως σωστά λέει κάποιος, εδώ χειραγωγούν ολοκληρη κυβέρνηση, δε θα μπορούσαν να βγάλουν κάποιον που θέλουν,έξω?

Επίσης,ξαναείδα τη σκηνή που μπαίνει ο μάικ στη φυλακή-μπουρδελ@,και 99% αυτός που είναι σε μαύρα χαλια,ξαπλωμένος κάτω,είναι ο αρχιφύλακας!

αν είναι πείραμα, τότε γιατί θέλουν τον 1 από τους 2?

νομίζω ότι υπάρχει κ κάτι άλλο-πιθανώς,κάτι που είχε ανακαλύψει ο πατέρας τους,γιαυτό και θέλουν έναν ζωντανό (για να το ανακαλύψει)!

Και νομιζω ότι πολλοί ρόλοι πρωταγωνιστικοί από τις 3 πρώτες σαιζόν, θα χαθούν τελείως σε αυτήν!

ΥΓ:Ας ελπίσουμε οι συγγραφείς να προσανατολιστούν ότι στο τέλος της 3ης σαιζόν τελειώνει οριστικά η σειρά, ώστε να μη δίνουν....δράση με το σταγονόμετρο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...