Προς το περιεχόμενο

Prison Break Pre-Season3 topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η σειρά είναι μία από τις αγαπημένες μου, αλλά θεωρώ οτί το τραβάνε από τα μαλλιά που θα κάνουν και τρίτο κύκλο επεισοδίων. Θα προτιμούσα να τελείωσει με happy end στην σκηνή που βρίσκονται στο σκάφος. Να σκότωναν τον Κινέζο - όπως και έγινε - αλλά να μην πλάκωνε η αστυνομία και να μην είχε αυτό το plot twist. Φοβάμαι μην αρχίζει να επαναλαμβάνεται... Ο Michael πάλι μέσα στην φυλακή... Too much. Η μόνη απορία που μου έχει μείνει είναι ποιος είναι ο καράφλας που δεν μιλάει.

Άντε να έρθει ο Αύγουστος να δούμε την συνέχεια. Ελπίζω να βρουν κάτι ευρηματικό οι σεναριογράφοι και να μην πέσουν στην παγίδα της επανάληψης! :)

Δημοσ.

Μάλιστα όταν αρχίσει θα είμαι 3,5 μήνες στον στρατό! :) Οπότε θα βάζω γνωστούς να μου κατεβάζουν τα επισόδεια και θα τα βλέπω στις άδειες όταν πέρνω... :)

Ελπίζω να μην την κουράσουν πολύ την σειρά και να τελειώσει στην τρίτη season. Η δεύτερη για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε πολύ! Το καλό είναι ότι αυτή η σειρά σου ανανεώνει συνεχώς το ενδιαφέρον. Στην πρώτη season διεξαγόταν στη φυλακή ενώ στη δεύτερη το σκηνικό μεταφέρεται στον "έξω κόσμο"... :)

Δημοσ.

27 Αυγούστου πρεμιέρα ε?

Άντε να δούμε τι θα δούμε. Έχουν αποφασίσει αν θα τραβήξει μετά κι'άλλο ή στην πορεία της σεζόν τα αποφασίζουν αυτά ?

Δημοσ.

Μαλλον στη πορεια θα δουνε τι θα κανουν.Το FOX θα περιμενει πρωτα τα νουμερα και μετα θα αποφασισει.Οπως γινεται συνηθως.

Δημοσ.

Εγω αποτι καταλαβα οι Αμερικανοι ( Συγκεκριμενα ο καραφλας ) θελουν τον Scofield για το προγραμμα που λεγανε στα 3 τελευταια επεισοδια....Ισως επειδη το μυαλο του βαραει κοφτες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ισως η καλυτερη σειρα που εχω δει.Εφαγα τετοιο κάψα που εκατσα απο νωρις το πρωι μεχρι αργα το βράδυ και ειδα ολα τα επεισοδια της 2ης σεζον!!!

Περιμενω για την 3η σεζον στην οποια θα δουμε και νεα προσωπα.

Δημοσ.

Έχω χάσει το ενδιαφέρον για το Πριζον από τα 3 τελευταία επισόδεια. Θα συνεχίσω να το βλέπω βέβαια αλλά και να χάσω κάνα επισόδειο δε θα με χαλάσει.

Στάνταρ πάντως τους έβαλαν εκεί μέσα και συγκεκριμένα τον Μιχαλάκη για να βγάνουν κάποιο δικό τους λαμόγιο έξω, μπορει να είναι και 2-3 τα λαμόγια όμως ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...