KaizerSoze Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Epeidi kapoia stigmi tha arxisoume ta "senaria", e as yparxei xehwristo topic
HaPagan Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ξέρουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η τρίτη περίοδος της σειράς;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ξέρουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η τρίτη περίοδος της σειράς; Στις 27 Αυγούστου 2007 στην Αμερική. Πηγή: http://www.prisonbreakmanhunt.com/season3/
DaNaH__ Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Η σειρά είναι μία από τις αγαπημένες μου, αλλά θεωρώ οτί το τραβάνε από τα μαλλιά που θα κάνουν και τρίτο κύκλο επεισοδίων. Θα προτιμούσα να τελείωσει με happy end στην σκηνή που βρίσκονται στο σκάφος. Να σκότωναν τον Κινέζο - όπως και έγινε - αλλά να μην πλάκωνε η αστυνομία και να μην είχε αυτό το plot twist. Φοβάμαι μην αρχίζει να επαναλαμβάνεται... Ο Michael πάλι μέσα στην φυλακή... Too much. Η μόνη απορία που μου έχει μείνει είναι ποιος είναι ο καράφλας που δεν μιλάει. Άντε να έρθει ο Αύγουστος να δούμε την συνέχεια. Ελπίζω να βρουν κάτι ευρηματικό οι σεναριογράφοι και να μην πέσουν στην παγίδα της επανάληψης!
antreas18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Egw pisteyw oti balan ton scofield ekei mesa gia na vgalei kapoion apo kei pou pithanon thelei i "etairia"..toulaxiston kapoios moy to pe ...paizei nanai kai moufa..
HaPagan Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μάλιστα όταν αρχίσει θα είμαι 3,5 μήνες στον στρατό! Οπότε θα βάζω γνωστούς να μου κατεβάζουν τα επισόδεια και θα τα βλέπω στις άδειες όταν πέρνω... Ελπίζω να μην την κουράσουν πολύ την σειρά και να τελειώσει στην τρίτη season. Η δεύτερη για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε πολύ! Το καλό είναι ότι αυτή η σειρά σου ανανεώνει συνεχώς το ενδιαφέρον. Στην πρώτη season διεξαγόταν στη φυλακή ενώ στη δεύτερη το σκηνικό μεταφέρεται στον "έξω κόσμο"...
Sellers Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 27 Αυγούστου πρεμιέρα ε? Άντε να δούμε τι θα δούμε. Έχουν αποφασίσει αν θα τραβήξει μετά κι'άλλο ή στην πορεία της σεζόν τα αποφασίζουν αυτά ?
speedy23 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μαλλον στη πορεια θα δουνε τι θα κανουν.Το FOX θα περιμενει πρωτα τα νουμερα και μετα θα αποφασισει.Οπως γινεται συνηθως.
Lighter122 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 27 augoustou e? ginetai na kanoume ena petition na min provaletai kamia apo tis agapimenes mas seires se periodous eksetastikis? :mrgreen:
Sanctu82 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 e entaxei re si... ena epeisodio einai 45 lepta kai mia fora tin vdomada...
Lighter122 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 e entaxei re si... ena epeisodio einai 45 lepta kai mia fora tin vdomada... nai alla vale oles tis seires pou parakolouthw mazi me ta anime, milame gia polles ores tin evdomada /end off_topic
HellasVagabond Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Εγω αποτι καταλαβα οι Αμερικανοι ( Συγκεκριμενα ο καραφλας ) θελουν τον Scofield για το προγραμμα που λεγανε στα 3 τελευταια επεισοδια....Ισως επειδη το μυαλο του βαραει κοφτες.
genius_13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ισως η καλυτερη σειρα που εχω δει.Εφαγα τετοιο κάψα που εκατσα απο νωρις το πρωι μεχρι αργα το βράδυ και ειδα ολα τα επεισοδια της 2ης σεζον!!! Περιμενω για την 3η σεζον στην οποια θα δουμε και νεα προσωπα.
DimitRi_Del Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Έχω χάσει το ενδιαφέρον για το Πριζον από τα 3 τελευταία επισόδεια. Θα συνεχίσω να το βλέπω βέβαια αλλά και να χάσω κάνα επισόδειο δε θα με χαλάσει. Στάνταρ πάντως τους έβαλαν εκεί μέσα και συγκεκριμένα τον Μιχαλάκη για να βγάνουν κάποιο δικό τους λαμόγιο έξω, μπορει να είναι και 2-3 τα λαμόγια όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.