pagratios Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Gigabyte geforce 7600GS αυτήν έχει το μηχάνημα μου και θέλω να ρωτήσω: 1)Αν θα αλλάξει κάτι αν βάλω την οθόνη(Samsung syncmaster 940N) όπου έχει μόνο vga input θύρα στην θύρα dvi της κάρτας με τον αντάπτορα που διαθέτει 2)Υπάρχει κάποια ρύθμιση στην κάρτα την οποία δεν έχω βρει ώστε να μου παίζει τις ταινίες λιγότερο σκούρες?Γιατί ότι ταινία παίζω και γενικά ότι βίντεο μου το δείχνει πολύ πολύ σκούρο και στο μαύρο φόντο δεν φαίνεται τπτ και αν παίζει κάποια ώρα πχ το wmp11 ξαφνικά φτιάχνει και μετά όλα τα βιντεάκια στην ουρά είναι οκ!Όταν το κλείσω το πρόγραμμα αναπαραγωγής και το ανοίγω πάλι τα ίδια! Εντάξει αν είναι μικρό το βιντεάκι αν είναι ταινία?Τότε τι θα γίνει?
pagratios Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Από ότι φαίνεται κανείς δεν ξέρει κάτι για αυτό το θέμα!!!
Galis Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 1)δεν πειραζει 2)δεν φταιει η καρτα.Φτιαξε τις ρυθμισεις του καθε προγραμματος
pagratios Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Με το λάπτοπ που είχα και έναν άλλο σταθερό γιατι δεν χρειάστηκε ποτέ ρυθμίσεις? Edit: Μήπως ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις?
pagratios Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Παίζουν ρόλο τα Hz της οθόνης?Plz απαντήστε πάω να τρελαθώ δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τα βιντεάκια μου!!
pagratios Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Είπα για αρχή να βγάλω ξαι να βάλω τους υπάρχοντες!
pagratios Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Και όντως πρέπει από το πολύ ψάξιμο κάτι να πείραξα!!!Έκανα uninstall και install τους δικούς του και όλα ΟΚ!!!Ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Edit: Κάτι τελευταίο 60HZ ή 75 Hz?Τα Hz είναι για καλύτερο χρόνο απόκρισης της οθόνης?
pagratios Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Samsung syncmaster 940N TFT είναι!!Μπορείς να μου πεις και την διαφορά αν μία οθόνη έχει 60ή 75Hz?
Vagos_46 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 pagratios σε ευχαριστώ για το p.m καταρχήν,για την οθόνη σου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία στα πόσα hz την δουλεύεις καθώς στις lcd δεν παίζει ρόλο αυτή η παράμετρος,ωστόσο η samsung λέει οτι καλύτερα αποδίδει στα 60hz.Αν τη δουλεύεις σε 1280χ1024 ρυθμισέ τη στα 60hz,αν έχεις χαμηλότερη ανάλυση δοκίμασε και στα 75hz μερικές φορές αποδίδει καλύτερα!
pagratios Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Vagos_46 δεν κάνει τπτ!!!Αν θες κανα παιχνίδι που παίζει ο φίλος σου να δοκιμάσω πες!!
pagratios Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Παίζει ρόλο στα παιχνίδια η ανάλυση της οθόνης γιατι την έχω στα 1280x1024? Δλδ αν την είχα λιγότερο θα ήτανε καλύτερο ή δεν έχει σχέση αυτό με τα παιχνίδια?Το τροφοδοτικό παίζει ρόλο στην ποιότητα της κάρτας γραφικών?
Shineboy Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 στα παιχνίδια όσο αυξάνει η ανάλυση τόσο καλύτερα είναι τα γραφικά αλλά παράλληλα πέφτει η απόδοση της κάρτας (πάνε πιο αργά τα παιχνίδια). Καλύτερα να την έχεις στο μέγιστο που σηκώνει η οθόνη σου πάντως αφού είναι TFT εκεί θα έχεις την καλύτερη εικόνα. Το τροφοδοτικό μας αφορά μόνο το αν δινει αρκετό ρεύμα για την κάρτα γραφικών, με απλά λόγια αν την αντέχει με το σύστημα σου ανάλογα αν είναι πολύ φορτωμένο κλπ. Αν δεις εδώ http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/power-noise_6.html που λένε πόσα watt τραβάει η κάρτα σου είναι λίγα μόλις 27,4 oπότε μη σε απασχολεί και πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.