dpolal Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 H παρακάτω ιστορία μου συμβαίνει εδώ και ένα τετράμηνο περίπου. Πέρυσι τον Δεκέμβρη έμεινα άνεργος για έναν μήνα και κάτι. Κατά τη διάρκεια των γιορτών αφού δεν είχα και πολλά πράματα να κάνω πέρναγα πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή. (μα πολλές ώρες). Μετά την Πρωτοχρονιά διαπίστωσα ότι με πόναγε λίγο το δεξί χέρι μου στο ύψος του βραχίονα. Αυτό σιγά σιγά επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τεντώσω το χέρι μου εντελώς, να μην μπορώ να σηκώσω βάρος κλπ κλπ κλπ. Εννοείτε ότι στο γιατρό δεν εδέησα να πάω. :? Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να κρατάω σωστά το ποντίκι λόγο της ενόχλησης και μόνο όταν το έφερνα μπροστά μου (μπροστά από το πληκτρολόγιο δηλαδή) μπορούσα να δουλέψω στον υπολογιστή με κάποια άνεση και χωρίς πολύ πόνο. Με αυτήν την μπακαλίστικη συνταγή σιγά σιγά πέρασε ο πόνος αλλά έμεινε η ενόχληση. (σαν πιάσιμο ένα πράμα) Μέχρι που πριν από 3 εβδομάδες περίπου που πήρα το λάπτοπ και δουλεύω πλέον με το touch pad του (καθόλου ποντίκι πια) διαπίστωσα ότι πέρασε και η ενόχληση. Τί να πώ ;;;; Τελικά τα πισί βλάπτουν την υγεία.
kostassid Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 εχουμε παθει τενοντιτιδα απο quake2 και quake3...τι μας λες τωρα για 3 εβδομαδες ενοχληση...παντως ισχυει αφου καταπονουνται οι καρποι και οι βραχιονες αρκετα
johnyboy Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Εγώ σαν τεχνικός ασχολούμαι όλη την ημέρα με pc. Το μόνο που έχω πάθει είναι να είναι πιασμένοι οι ώμοι μου.
Tenshi Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Εννοείτε ότι στο γιατρό δεν εδέησα να πάω. :? no comment.... Εντάξει,δέν είπαμε να τρέχουμε στους γιατρούς και να χαπακωνόμαστε κάθε τρείς και λίγο,άλλα όταν πονάς και δή για 3 βδομάδες η κοινή λογική λέει οτι κάτι δέν πάει καλά.Δέν λέω σάν άντρες θα το παίξουμε και power και "δέν-πονάνε-τα-κομάντα" ,άλλα όχι και να πάθουμε ζημιά έτσι;
Melven Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 teleytaia logo anagis tis douleis kanw oli mera copy paste.... opote deksi xeri sto mouse kai me to aristero pezei ctrl c ktl kai alt tab synexeia.... dax oi karpoi mou meta apo kana 8oro tetoio ta exoun peksei kai kanw kyklikes kiniseis ktl gia na ksepiasoun.. paliotera 8imamai mou eixe piastei i wmoplati i deksia.....mexri pou ekopsa to pc teleiws gia 1 vdomada kai epanil8a... vasika ama kaneis gymnastiki 8a so8eis apo ola ayta kai genikws prosoxi,syxna dialeimata ktl,kai opws eipe k o ANEMOS-V otidipote se ypervoli se skotwnei....
Blackman Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Εγώ σαν τεχνικός ασχολούμαι όλη την ημέρα με pc. Το μόνο που έχω πάθει είναι να είναι πιασμένοι οι ώμοι μου. αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθούμε και κρατάμε τα χέρια ψηλά... ακούμπησε τα στο γραφείο...και χαλάρωσε...και άσε τους ώμους σου να πέσουν... όλα τα υπόλοιπα που έγραψε ο φίλος είναι όντως χαρακτηριστικά τενοντίτιδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.