chill Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Το περίμενα καιρό αλλά από μια πρώτη επαφή δεν με ενθουσίασε όσο περίμενα. Γραφικά συμπαθητικά στο στυλ του jade empire τουλάχιστον αυτό μου θύμισε, gameplay δεν το κρίνω από το τώρα αλλά ειλικρινά απογοητεύτηκα από την πρώτη επαφή. Χειρισμός πάσχει, animation παλαιάς κοπής και φυσικά 30fps locked gg. Θα του δώσω μια ευκαιρία όταν βρω χρόνο όμως δεν πιστεύω να μου αλλάξει γνώμη ότι πρόκειται για ένα μέτριο παιχνίδι. Ίσως φταίει ότι είχα πολλές προσδοκίες από τον τίτλο....θα δείξει....
planetman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Έχω κολλήσει με το παιχνίδι. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Έχουν πολύ γέλιο τα minions όπως κινούνται, μιλάνε και που σκίζονται για σένα. Και πολύ όμορφα γραφικά.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Το έβαλα χτές και έπαιξα καμιά ώρα. Έχει χαβαλέ τουλάχιστον στην αρχή. Καλούτσικο απο γραφικά (δεν με καίει κιόλας) και εύκολο για το είδος του (σημαντικό για μένα γιατι πολύ υπομονή δεν έχω να ψάχνω).
babis91 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Παιδια λιγο help ....ξεμεινα απο minions:( Για την ακριβεια εχω μονο ενα και ειμαι εκει που ακολουθω για πρωτη φορα τα πρασσινα minions σε μια σπηλια.Μετα απο λιγο δρομο για να προχορησω πρεπει να εχω τουλαχιστον 10 minions για να μετακηνησουν ενα βραχο.... Καμια ιδεα πως αποκτω και αλλα minions....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Πας πάλι στο αρχικό χωριό και σφάζεις πρόβατα, κλπ.
john2gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Το Patch 1.2 που θα κυκλοφορήσει εντός των ημερών επιτέλους θα αφαιρέσει το cap των 30fps :D
john2gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 VERSION 1.2 * Version number reported on Title Screen. * Invert Y-axis Mouse option added in Game Options menu. * 30FPS cap has been removed. The game can now run at higher frame rates if your video card supports it. * Refresh rate is set by default to the lowest available within the Configuration Tool. * Potential desync in Multiplayer resolved. This could occur in Co-op Survival / Versus matches when Tower Objects were collected. Only affects games containing a machine with an Athlon 64 processor. * Minions can now cross the entire length of a bridge in the Ruborian Desert while carrying a health upgrade back to a Tower Gate. * Fixed an exploit which allowed players to forge/upgrade equipment without losing any minions. * Melvin will now never reappear in the Halfling Party Area after he has been killed. Existing Save Games affected by this issue will also be fixed. * The "Kill Kahn" quest will now always show as completed when Khan is defeated. Existing Save Games affected by this issue will also be fixed. * A number of additional minor / rare issues resolved * All 1.1 fixes http://www.codemasters.com/downloads/?downloadid=29607
PCM Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 * Invert Y-axis Mouse option added in Game Options menu. * 30FPS cap has been removed. The game can now run at higher frame rates if your video card supports it. very nice
blange Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια λιγη βοηθεια!!δεν μπορω με τιποτα να σκοτωσω τον βιολιτζη!!!!τι του ριχω φωτιες,τι τον κοπαναω ,τιποτα!!!ειχε κανεις αλλος αυτο το προβλημα?
blange Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 οταν τελειωνεις με την αποστολη με το φαγητο σχετικα στην αρχη , μπενεις σε ενα χωριο και εωας βιολιτζης μαγευει τα Minions και χορευουν.
blange Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 crash the party.Καπως ετσι λεγετε η πιστα.
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Κάτι σαν να θυμάμαι αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχα κάνει ρε γμτ.
duffyduck Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 οταν τελειωνεις με την αποστολη με το φαγητο σχετικα στην αρχη , μπενεις σε ενα χωριο και εωας βιολιτζης μαγευει τα Minions και χορευουν. Η λύση στο πρόβλημα είναι αφού ανοίξεις την πόρτα βάζοντας τα minions να γυρίσουν τον τροχό, επιστρέφεις όλα τα Minions σου πίσω στο "πιγάδι" τους. Έτσι μπαίνεις χωρίς minions και δεν χάνεις κανένα. Ο βιολιτζής δεν μπορεί να σκοτωθεί, αν και νομίζω ότι αν πατήσεις το αριστερό shift και τον μαρκάρεις ισώς να μπορείς να του στείλεις κανένα fireball. Αν συνεχίσεις ευθεία λίγο μετά την πλατφόρμα (στην οποία έχει 3 βαρέλια) θα βρεις ένα πιγάδι για να επαναφέρεις τα minions. Και παρατήρησε ότι δεν έχασες ούτε ένα. Σου συνιστώ με τα minions να ανέβεις στο ύψωμα και να σκοτώσεις τους νάνους, καταστρέφοντας τα σπίτια ώστε να μην βγαίνουν και άλλοι νάνοι. Εγώ έχω και το Raising Hell, και αν κολάς εδώ που να δεις στη συνέχεια. Υπάρχουν αρκετά glitches στο παιχνίδι. Ειδικά στην πρώτη Άβυσσο (Abyss) άντε να κουνήσεις το κάρο. Όσοι το περάσατε με καταλαβαίνετε. Θέλει ειδικό κόλπο και υπομονή.
polonos1313 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Παίδες το παιχνίδι αξίζει ??? Είναι καλό ??? Σκέφτομαι να πω τον θείο να μου το στείλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.