Don_Quixote Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Νομίζω πως αρχίζω και βρίσκω μια άκρη τελικά.Το αμάξι που είναι παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά στο πάρκινγκ χθές και σήμερα δεν έχει αλλάξει. Άρα είμαι μια μέρα μακρυά (τόσο χρονικό περιθώριο δίνω ακόμα στην έρευνα μου) απο την αποκάλυψη του οχήματος του δράστη. Το μόνο "ηθικό" κατά κάποιο τρόπο δίλλημα που αντιμετωπίζω είναι η σχετικά μικρή πιθανότητα,που θεωρώ πως υπάρχει, να πληρώσει λάθος άτομο όλο το μένος που έχω για τον δράστη. Όσο για την λύση της μικροκάμερας ακούγεται πολύ καλή, αλλά δεν έχω τέτοιο εξοπλισμό και δεν θα θελα να μπαίνω σε επιπλέον έξοδα (βλέπε λάστιχο) για να κατευνάσω τα όποια νεύρα μου, απλά θέλω να το ευχαριστηθώ. Φίλε The_Judas το σκηνικό έλαβε μέρος στην Καλαμαριά...
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Όσο για την λύση της μικροκάμερας ακούγεται πολύ καλή [...] ...αλλά και ψιλοπαράνομη :???:
pappous_soulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Το αμάξι αυτού έχει αθηναϊκές πινακίδες? Αν ναι γ****σε του τα ράμματα! Μου το είπε ο.....ο Μπάμπης ο Σουγιάς...ο Γιώργης ο Γκοτζίλας...ο Τζίμης ο Τσουνάμης,... :twisted:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Διαγράφηκαν μηνύματα τα οποία προτρέπουν στην τέλεση παράνομων πράξεων. Παρακαλώ πολύ προσέξτε τι γράφετε! :evil:
Timour21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Ποσες φορες εχω σκεφτει να σκασω το λαστιχο σε ανθρωπους (; ) που παρκαρουν το αυτοκινητο τους ΠΑΝΩ στο πεζοδρομιο κλεινοντας την ΕΞΩΠΟΡΤΑ for crying out lοud δηλαδη... Δε θα το κανω γιατι θελω να μπορω να με κοιταω στο καθρεφτη και να μη χαλιεμαι για τον καθε μλκ. Sorry για το οφτοπικ. +1 Ε ναι ρε παιδιά, είναι βλακεία να κάνεις ζημιά σε ένα αυτοκίνητο, γιατί την βλακεία μπορεί να την έχει κάνει ο οδηγός, ο οποίος ΔΕΝ είναι απαραίτητα και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που μπορεί να "πονάει" περισσότερο το αυτοκίνητό του απο τον οδηγό που το οδηγούσε (και το παράτησε) την συγκεκριμένη στιγμή. Οι περισσότεροι απο μας έχουμε δανείσει κάποια στιγμή το αυτοκίνητό μας και κανένας μας δεν θα εκτιμούσε αν μας το γυρίζανε με γρατζουνιές, βουλιάγματα ή σκασμένο λάστιχο πίσω. Αν φτάσεις σε τέτοιο σημείο, καλύτερα να πάρεις την αστυνομία, ωστε την κλήση να την "φάει" και να την πληρώσει αυτός που έκανε την μαλακία.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Εμένα μου είχαν αδειάσει ένα κουβά πλαστικό χρώμα πάνω στο ολοκαίνουριο αυτοκίνητο που πάρκαρα για 15 λεπτά μπροστά από ένα παρκινγ ίσα για να ανέβα να πάρω κάτι χαρτιά που ήθελα για την εφοριά.Φυσικά όταν βρήκα ποιός το έκανε , τον βρήκα και του έσπασα τα μούτρα του παλιόγερου.Μου βγήκε η παναγία να βγάλω την μπογιά από πάνω.Είπαμε φώναξε τροχαία περιμενέ με για να μου την πεις αλλά όχι και δολιοφθορές γαμωτη μου.
realestate Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Το αμάξι αυτού έχει αθηναϊκές πινακίδες?Αν ναι γ****σε του τα ράμματα! Μου το είπε ο.....ο Μπάμπης ο Σουγιάς...ο Γιώργης ο Γκοτζίλας...ο Τζίμης ο Τσουνάμης,... :twisted: Γιατί ρε μεγάλε τι απωθημένο έχεις με τα αυτοκίνητα που έχουν Αθηναϊκές πινακίδες ? σου πάτησαν την μαγκιά σου ?
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Έλα ρε realestate που το πήρες στα σοβαρά.. δεν ξέρεις το ανέκδοτο; -Γιατί το σπάς; -Έχει αθηναϊκές πινακίδες!
realestate Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Έλα ρε realestate που το πήρες στα σοβαρά.. δεν ξέρεις το ανέκδοτο;-Γιατί το σπάς; -Έχει αθηναϊκές πινακίδες! Δίκιο έχεις , αλλά μερικές φορές με πιάνουν τα κυκλοθυμικά μου και εκνευρίζομαι. Οπως τότε - πρίν αρκετά χρόνια - που διερχόμουν μια κωμόπολη της Λακωνίας και γύρισε κάποιος οδηγός και μου είπε το κορυφαίο < ρε μεγάλε δεν φτάνει που κυκλοφορείς στους δρόμους μας , μας κάνεις και τον ξύπνιο ? > ( και ολο το σκηνικό γιατί του είπα οτι κυκλοφορεί ανάποδα σε μονόδρομο !!) Θαυμάστε μας!!!!!
realestate Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Θέλει όρεξη και υπομονή,να πας στην πολεοδομία,να δεις αν έχει καταχωρηθεί και ως ποιό σημείο του δρόμου εκεί που θα απαγορεύεται το parking,ακολούθως και αν δεν έπρεπε να φάει η κοπελιά σου την κλήση,να κάνετε εσείς μήνυση στο όργανο που σας έγραψε,για υπέρβαση καθήκοντος (για την κλήση) και μία καταγγελία για παρακώλυση,αν καταλαμβάνει περισσότερο οδόστρωμα σε σχέση με αυτό που του έχει εκχωρηθεί βάσει της κατατεθειμένης κάτοψης στο αρμόδιο γραφείο.Μπορείς να του ξανακάνεις καταγγελία για τον ίδιο λόγο και -πίστεψέ με- δεν είναι ό,τι καλύτερο να του χτυπάνε τη πόρτα ένστολοι,ακόμη κι αν είναι οι γαλατάδες.... Για αντίποινα,θα ήταν καλύτερα να το αποφύγεις,οδηγούμαστε πολύ πίσω έτσι. Πολεοδομικός κανονισμός 111/2006 που ορίζει ως μέγιστο πλάτος εισόδου και εξόδου των αυτοκινήτων απο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας , τα τρία μέτρα.
SL9S9 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Υπαρχει και η λυση της microcamera.'Η στο μπαλκονι,εαν μπορει να "δει" το αμαξι,η μεσα στο ιδιο το αμαξι. Ενδιαφέρον Πουλανε μικροκαμερες και τις τοποθετείς μεσα στο αμαξι και βλεπουν έξω; Αν ναι τι χρειαζεται; Εγκατασταση καταγραφικού στο πορτμπαγκαζ; Χρησιμοποιούν δική τους μπαταρια ή του αυτοκινήτου και την αλλάζεις καθε 3 μήνες;;;
bchris Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Πολεοδομικός κανονισμός 111/2006 που ορίζει ως μέγιστο πλάτος εισόδου και εξόδου των αυτοκινήτων απο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας , τα τρία μέτρα. Με βαση αυτο, να ρωτησω κατι ρε παιδια: Διπλα στην πολυκατοικια μου, εφτιαξαν μια καινουργια περυσι και ειναι ολη η μπροστινη της πλευρα παρκινγκ. Μιλαμε για 5-6 θεσεις αυτοκινητων μηκος. Ειναι νομιμο αυτο? (οχι οτι μπορω να κανω κατι τωρα, απλ αγια το γαμωτο)
realestate Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Με βαση αυτο, να ρωτησω κατι ρε παιδια: Διπλα στην πολυκατοικια μου, εφτιαξαν μια καινουργια περυσι και ειναι ολη η μπροστινη της πλευρα παρκινγκ. Μιλαμε για 5-6 θεσεις αυτοκινητων μηκος. Ειναι νομιμο αυτο? (οχι οτι μπορω να κανω κατι τωρα, απλ αγια το γαμωτο) ο κανονισμός αφορά άδειες οικοδομών μετά την 01/01/2006
sam sam Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 το γεγονος οτι η κοπελα σου ειχε προβλημα σημαινει πολλα... πριν 3 χρονια ειχα και εγω κατι τετοια προβληματακια αλλα τον εκανα τον π...η να μαρτησησει...βασικα το προβλημα το ειχε ο πατερας μου αλλα τον κανονισαμε τον γειτονα!!! ακου τι προταση μου: πας και κανεισ πρωτα μια ωραια μηνυση (και εσυ και η κοπελα σου) στην αστυν προς καποιον αγνωστο...μετα βαζεις μια ωραια καμερα μεσα στο αμαξι σου (εγω ειχα βαλει 3...) τωρα με τα κινητα δεν υπαρχει προβλημα... και πας και βαζεις το αυτοκινητο ακριβως στο ιδιο σημειο...και περιμενεις...τωρα τι θα κανεις μετα το αφεινω στην φαντασια σου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.