Προς το περιεχόμενο

σχετικά με adsl!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και χρόνια πολλά.ειμαι εντελώς άσχετος με το dsl. εχω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις!

1.έστω οτι για παραδειγμα αγοραζω το adsl in a box της forthnet.για να το ενεργοποιήσω πρέπει να "φύγω" απο τον πΟΤΕ?δηλ να εχω forthnet σταθερό τηλέφωνο?

2.στους τιμοκαταλόγους απ οτι βλέπω σε διάφορα site (px conn-x.gr) λεει π.χ. 45 € ανα μήνα(για 1mbps).Δηλ θα πληρώνω 45+45=90€?[αφού ο λογαριασμός του πΟΤΕ έρχεται ανα δίμηνο!)

3.είμαι μεταξύ της altec(πιο πολύ) και της forthnet αν δεν βάλω το conn-x

τελικά.η altec σαν εταιρια για adsl ειναι αξιόπιστη? βασικά έχω pstn απο αυτην και γενικα δεν ειχα ποτε καπιο προβλημα,αλλα τωρα για adsl απο αυτην δεν ξέρω.

αυτα προς το παρών,ευχαριστω εκ των προτέρων όποιον απαντήσει!!! :)

Δημοσ.

Altec.....; Oh my god..... τεσπα

Aν πάρεις το In a box, στέλενεις την αίτηση και μετά απο μερικές ημέρες έχεις ADSL σπίτι σου. Χρειάζεται μόνο να έχεις γραμμή απο ΟΤΕ. Για αυτό θα τους στείλεις και με fax ή e-mail ένα πρόσφατο λογαριασμό απο ΟΤΕ. Κοινώς δεν φεύγεις απο αυτόν.

Θα πληρώσεις μονο 120?, όσο δηλαδή κάνει το πακέτο κατά την αγορά του. Στο λογαριασμό του ΟΤΕ δεν θα δεις καμία χρέωση.

Δημοσ.
Altec.....; Oh my god..... τεσπα

.

:P!!!!!! γιατι λες oh my god?????

μηπως ξερει κανεις την απαντηση για το 2. ερωτημα μου??? thnx

Δημοσ.
καλησπέρα και χρόνια πολλά.ειμαι εντελώς άσχετος με το dsl. εχω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις!

1.έστω οτι για παραδειγμα αγοραζω το adsl in a box της forthnet.για να το ενεργοποιήσω πρέπει να "φύγω" απο τον πΟΤΕ?δηλ να εχω forthnet σταθερό τηλέφωνο?

2.στους τιμοκαταλόγους απ οτι βλέπω σε διάφορα site (px conn-x.gr) λεει π.χ. 45 € ανα μήνα(για 1mbps).Δηλ θα πληρώνω 45+45=90€?[αφού ο λογαριασμός του πΟΤΕ έρχεται ανα δίμηνο!)

τελικά.η altec σαν εταιρια για adsl ειναι αξιόπιστη? βασικά έχω pstn απο αυτην και γενικα δεν ειχα ποτε καπιο προβλημα,αλλα τωρα για adsl απο αυτην δεν ξέρω.

αυτα προς το παρών,ευχαριστω εκ των προτέρων όποιον απαντήσει!!! :)

1.Oxi mporeis na baleis mono internet mesw tou idioktitou diktyou tis Forthnet sta 10Mbps kai i tilefwniki sou grammi na parameinei ston OTE.Alliws an thes kai tilefwnia mesw idioktitou diktyou tis Forthnet de milame pleon gia adsl-in-a-Box alla gia 2play.

2.An leei timi ana mina synithws plirwneis ana dimino opote nai,90euro to dimino

Δημοσ.

2.στους τιμοκαταλόγους απ οτι βλέπω σε διάφορα site (px conn-x.gr) λεει π.χ. 45 ? ανα μήνα(για 1mbps).Δηλ θα πληρώνω 45+45=90??[αφού ο λογαριασμός του πΟΤΕ έρχεται ανα δίμηνο!)

τελικά.η altec σαν εταιρια για adsl ειναι αξιόπιστη? βασικά έχω pstn απο αυτην και γενικα δεν ειχα ποτε καπιο προβλημα,αλλα τωρα για adsl απο αυτην δεν ξέρω. αυτα προς το παρών,ευχαριστω εκ των προτέρων όποιον απαντήσει!!! :)

panosno1com αγόρασε ένα πακέτο (in-a-box θές; connx θες; ένα από τα δύο θα σου πρότεινα), απλά πρόσεξε να είναι για PSTN ή ISDN, ανάλογα με την σύνδεση που έχεις με τον ΟΤΕ, αν κατάλαβα καλά από αυτά που γράφεις, μάλλον για PSTN είσαι.

Μέσα στο κουτί θα βρείς ότι είναι απαραίτητο για να πραγματοποιηθεί η σύνδεση (μόντεμ, καλώδιο, drivers, αίτηση, οδηγίες εγκατάστασης).

Σου προτείνω να πάρεις τέτοιο πακέτο, επειδή στην τιμή του περιλαμβάνοται όλα τα κόστη σύνδεσης, που σημαίνει ότι ο λογαριασμός του ΟΤΕ θα σου έρχεται όπως ήταν, χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Επιπλέον, μπορείς μετά από 6μήνες (αναλόγως) που θα λήξει η σύνδεση να αγοράσεις ίσως καλύτερη σε μικρότερη τιμή.

Έτσι κι αλλιώς δεν ξεφεύγεις από τον ΟΤΕ, εκτός και αν συνδεθείς με κάποιο ιδιόκτητο δίκτυο (αν υπάρχει την περιοχή σου), οπότε μάλλον μπορείς να φύγεις τελείως από τον ΟΤΕ. Δεν ξέρω γιατί δεν το έψαξα για την περίπτωση ιδιόκτητου δικτύου.

gia na min anoigo neo thread,mporeite na mou peite ti simainei afto:

119283370.png

1024

Είναι το αποτέλεσμα μέτρησης που έδωσε το http://www.speedtest.net. Η ταχύτητα που έπιασες όταν έκανες το τεστ: 887Kbps για κατέβασμα και 29Kbps για ανέβασμα. Πρέπει να είναι αρκετά αξιόπιστο, γιατί οι τιμές που παίρνω από αυτό και από το τεστ της forthnet δε έχουν μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

119390859.png

Και εγώ με otenet

Πριν από λίγο κατέβαζα από ftp με 205KBps και αυτό μου έδειξε 1014kbps=127KBps. Γενικά δεν είναι και τόσο αξιόπιστα αυτά τα τεστ. Το download είναι εύκολο να το ελέγξεις κατεβάζοντας κάτι από το ftp του ntua. Για το upload δυσκολεύουν τα πράγματα. Θα πρέπει να ανεβάσεις αρχείο σε κάποιον "καλό" ftp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...