Προς το περιεχόμενο

Cryostasis

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
C2D 6300 και 8800GT.

Και πόσα FPS έπιανε; Πάντως όχι πάνω από 10!

Όχι το game είναι πάρα-μα-πάρα πολύ βαρύ και μάλιστα :mad: αδικαιολόγητα βαρύ.

Δημοσ.

Πραγματικα πολυ ατμοσφαιρικο το game.Το παιζω ολα τερμα/ΑΑ on/8χ αnisotropic και εχω frame drops μονο κατα τη διαρκεια που ανοιγω πορτες (μαλλον γινεται καποιο loading εκει,δεν ξερω).Πολυ καλο παντως

Δημοσ.

Όχι,είναι playable,γιατί ούτως ή άλλως ο ..σύντροφος κινείται αργά.

Μην το συγχέουμε με την καταιγιστική δράση των fps.

Τουλάχιστον ακόμα δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο.

Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά βέβαια..

Δημοσ.

Επιτελους ανακαλυψα γιατι το cryostasis δεν μπορουσε να ξεκινησει και εβγαζε συνεχεια αυτο το ntdll.error!!

Το προβλημα ηταν η καρτα ηχου!! Ρυθμισα το acceration της καρτας σε basic αντι για full και το game ξεκινησε κανονικα χωρις κανενα error!

Πριν ξεκινησω ομως να παιζω το game θα ηθελα να μου πειτε ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις ετσι ωστε να μπορεσω να παιξω το game χωρις να craharei και με ικανοποιητικο frame??

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 04 : 13 : 10-----

C2D 6300 και 8800GT.

Σε xp η vista?? και με ποιους drivers ? Εχω τελετταιους drivers για gpu και physx θα το δοκιμασω σε λιγο !

Δημοσ.

Πριν ξεκινησω ομως να παιζω το game θα ηθελα να μου πειτε ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις ετσι ωστε να μπορεσω να παιξω το game χωρις να craharei και με ικανοποιητικο frame??

Βρε Orokusaki να σου πω κάτι? Τώρα είναι δυνατόν να σου πει κάποιος το τι ρυθμίσεις να βάλεις? Ανάλογα το hardware σου με την κρίση σου βάλε μια μεγάλη ανάλυση και φίλτρα και αν δεις ότι δεν πάει σιγά-σιγά κόψε.

Με καλή πρόθεση και καλά Χριστούγεννα. :-)

Δημοσ.

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 04 : 13 : 10-----

Σε xp η vista?? και με ποιους drivers ? Εχω τελετταιους drivers για gpu και physx θα το δοκιμασω σε λιγο !

Σε ΧP.Με πρόσφατους drivers,αν είναι και οι τελευταίοι δεν ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...