Προς το περιεχόμενο

Cryostasis

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...μου στοιχισε 89 ευρω.

Ήταν και το δώρο μέσα;:lol:

Αν έχεις να δώσεις πάντως 89 εβραίους για ένα απλό format (τι παρακμή-τι παρακμή),φαντάζομαι οτι δέν θα σε πειράξει να δώσεις και την 50άρα για να πάρεις το game original...

Δημοσ.
Ένα format σου στοίχισε 89€;

Το game το παράτησα τελικά (είχα φτάσει στην 6η πίστα), γιατί crashαρη συνεχώς και με πετά στο desktop. Με λίγα λόγια είναι unplayable. Κρίμα κι άδικο...

Ναι γιατι βαλανε windos xp sp 3 original... Βασικα το foramt κοστησε 25 ευρω +89 ευρω τα windows...

Δημοσ.
Χρεώνουν το format ελλάδα η κάνει πλακα ρε?

Καθόλου πλάκα φίλε!Μου χρέωσε ένας απατεώνας 10.000δρχ εν ετη 1996 για να μου κάνει format και να μου περάσει copy έκδοση Win95!!!

Εγω την έπαθα και έμαθα...το μαγαζάκι πλέον δέν υπάρχει κάν:devil:

Δημοσ.

Εγώ ξέρω οτι τώρα το format το χρεώνουν 40 ευρά

Τουλάχιστον στη multirama κάνει τόσο...Για μια διαδικασία που μπορείς να τη κάνεις σε μια ώρα αυτοί σου ζητούν τόσα χρήματα!Μα που φτάσαμε πια;

Δημοσ.
Χρεώνουν το format ελλάδα η κάνει πλακα ρε?

Ναι το χρέωνουν και μάλιστα αρκετοί απατεώνες το χρεώνουν 80 euro !!!!!!!!

O πιο φθηνός το χρεώνει 50 euro !!!!! (Φθηνός να λέγεται)

Δημοσ.
Ναι το χρέωνουν και μάλιστα αρκετοί απατεώνες το χρεώνουν 80 euro !!!!!!!!

O πιο φθηνός το χρεώνει 50 euro !!!!! (Φθηνός να λέγεται)

Ένα "καλό" format, με ψάξιμο και εγκατάσταση των τελευταίων drivers για όλες ότι έχει ο υπολογιστής, χρειάζεται κάποιες ώρες.

Διαίρεσε τα 50 με τις ώρες αυτές, βγάλε και το ΦΠΑ αν τα 50 είναι με απόδειξη, και θα δεις ότι δεν είναι και τόσο ακριβά.

Έχω κάνει format αμέτρητες φορές, δωρεάν βέβαια, οπότε ξέρω ότι ναι μεν είναι εύκολο για εμάς, αλλά είναι και χρονοβόρο.

Δημοσ.

E όχι και κάτι ώρες...μιση ώρα να περάσεις vista και display drivers...15 για τα υπόλοιπα msn, opera,winamp κτλ και όλα τα αλλα από win update αυτόματα. Το θεωρώ ξεφτίλα να χρεώνουν μαγαζιά αυτήν την διαδικασία....ελλαδιστάν...

Δημοσ.
E όχι και κάτι ώρες...μιση ώρα να περάσεις vista και display drivers...15 για τα υπόλοιπα msn, opera,winamp κτλ και όλα τα αλλα από win update αυτόματα. Το θεωρώ ξεφτίλα να χρεώνουν μαγαζιά αυτήν την διαδικασία....ελλαδιστάν...

Θα συμφωνήσω με τον TDi οτι δεν θέλει και ώρες για ένα format.

Δημοσ.
Ήταν και το δώρο μέσα;:lol:

Αν έχεις να δώσεις πάντως 89 εβραίους για ένα απλό format (τι παρακμή-τι παρακμή),φαντάζομαι οτι δέν θα σε πειράξει να δώσεις και την 50άρα για να πάρεις το game original...

Ναι σημερα εδωσα 50 ευρω και πηρα αυτο το game

σε original!! Δεν ηξερα καν οτι υπηρχε μεχρι που το ειδα σημερα σε ενα μαγαζι με games στο mall και ειπα να το παρω! Ειχε 2 ολοκληρα ραφια γεματα με το συγκεκριμενο game!! Ετσι λοιπον το πηρα. Και πραγματι αξιζε τα λεφτα του!!! Δεν εχω σταματησει να το παιζω απο τη στιγμη που το πηρα!! Ειναι πολυ ωραιο και διασκεδαστικο. Ει καιροςνα παιξουμε και κατι αλλο εκτος απο fps!!:-):-) Οσο για το Cryostasis μολις βγει στην Ευρωπη(συμφωνα με διαφορα sites το game βγαινει στις 13 φεβρουαριου) θα το παρω και αυτο. Μεχρι τοτε ομως θα πρεπει να εχω παιξει εστω τη ρωσικη εκδοση.... Τι φταιει αραγε και δεν τρεχει το game??
Δημοσ.

To έπαιξα για κανά μισάωρο το game.

Τα flashbacks σε βάζουν στο νόημα του τι περίπου έχει συμβεί.

Ο ήχος καλός,τα γραφικά τίποτα σπουδαίο.Ίσως ο πάγος να γινόταν και καλύτερος.

Το έπαιξα όλα στο full και μόνο σε μερικές μάχες είχε κάτι κολλήματα.

Ξέρει κανείς Ρώσικα; :-D

Δημοσ.
To έπαιξα για κανά μισάωρο το game.

Τα flashbacks σε βάζουν στο νόημα του τι περίπου έχει συμβεί.

Ο ήχος καλός,τα γραφικά τίποτα σπουδαίο.Ίσως ο πάγος να γινόταν και καλύτερος.

Το έπαιξα όλα στο full και μόνο σε μερικές μάχες είχε κάτι κολλήματα.

Ξέρει κανείς Ρώσικα; :-D

Mε τι specs το έπαιξες με όλα full ???

Για να πάρουμε μια ιδέα του πόσο βαρύ είναι το game...... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...