OROKUSAKI Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Τι ειπες????:mad::mad: Αν χρειαστει να κανω format θα το κανω μονο μονο γι αυτο το game!!!!:-) Οσο για τις απαιτησεις....... Ειναι playble σε max settings μονο με GTX 280+ QUAD CORE CPU..... Ενω σε medium settings παιζει ανετα με 1 8800gt.... ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CRYSIS!!!
polonos1313 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CRYSIS!!! Αυτό αποκλείεται !!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιο βαρύ από το Crysis ούτε να έχει καλύτερα γραφικά
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Καλά επειδή είναι ποιο απαιτητικό στα specs δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο... Orokusaki δοκίμασες το 1.01 patch που βγήκε ;
liakjim Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον η μηχανη του παιχνιδιου παρολο που ειναι πανενορφη ειναι και πολυ απαιτητικη . Εγκατεστησα το techdemo και οριστε τα αποτελεσματα σε 1680χ1050 με ηχο και τους 179.28 drivers : Average FPS : 14,7 Minimum FPS : 9,0 Maximum FPS : 52,1
john2gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Θα πρέπει να ξέρετε ότι το παιχνίδι κάνει εκτενέστατη χρήση των PhysX effects (τρελό δωράκι δηλαδή για τους Nvidia users). Αν έχετε πρόβλημα επιδόσεων (κι αν υπάρχει επιλογή από τα Options) μειώστε τα
xvagos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Γενικά το game από ατμόσφαιρα είναι άψογο. Τα γραφικά αν και δεν λένε και πολλά είναι αρκετά βαριά. Για να δούμε...
OROKUSAKI Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Καλά επειδή είναι ποιο απαιτητικό στα specs δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο...Orokusaki δοκίμασες το 1.01 patch που βγήκε ; Ναι εβαλα και το pacth αλλα παλι βγαζει το ιδιο error... Εκανα scan το registry με το TuneUp Utilities 2009 γιατι διαβασα σε ενα site οτι κατι τετοια error εμφανιζονται μονο οταν υπαρχει καποιο προβλημα στο registrry, και διορθωσε ολα τα σφαλματα τα οποα βρηκε.. Στη συνεχεια εκανα scan και με ενα αλλο προγραματακι το RegCure το οποιο βρηκε πολλα περισσοτερα σφαλματα απο το TuneUp Utilities 2009 αλλα δεν τα διορθωσε γιατι λεει ειναι trial version και πρεπιει να γινει register κτλ. για να δουλεψει.... Πως ομως ειναι δυνατον αφου υποτιθεται οτι το TuneUp Utilities 2009 διορθωσε ολα τα σφαλματα στο registry το RegCure να βρει και αλλα ?? Κατα ποσο αξιοπιστα τα συγκεκριμενα προγραμματα??
xvagos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Έχει πολλά bug το game δυστυχώς. Έχω φτάσει στο level 6 και δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί με πετάει στο desktop κάθε λίγο και λιγάκι. Άντε να βρεις άκρη τώρα τη φταίει με τα ρώσικα...
manifest Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 ο θειος εφερε και σε μενα το παιχνιδι (στα ρωσικα αλλα με αγγλικους υποτιτλους) ειναι πολυ βαρυ. με εναν p4 στα 3.2 και μια 3450 ολα στο low στα 800χ600 επιανα λιγοτερα απο 20fps ενω στο warhead τουλαχιστον πανω απο 24... Η ιστορια ειναι πιστικη οπως η ιδεα οτι αλλαζεις την ζωη των πτωματων για να προχωρησεις ειναι πολυ καλη επισης (imo) η ατμοσφαιρα ειναι πολυ καλητερη απο παρομοια παιχνιδια (πιο πιστικο απο penumbra και σιγουρα πιο τρομακτικο απο bioshock) αν και το παιζω με ρωσικο ηχο οποτε ειναι ενα + και αυτο. γενικα το παιχνιδι αξιζει παρα πολυ και λογο ενδιαφερουσας ιστοριας και gameplay. λιγο πιο ελαφρια γραφικα να ειχε και θα ειχε ενα 10 απο μενα..
OROKUSAKI Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Χθες πηρα το pc ! Εκανα φορματ μου στοιχισε 89 ευρω. Εγκατεστησα παλι ολα τσ games και τα προγραμματα που εχω και παρατηρησα οτι ολα δουλευουν κανονικα εκτος απο ενα!!! Το cryostasis!!! Συνεχιζει να βγαινει αυτο το error σχετικα με το ntdll.dll..:mad::mad: ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ GAME για να παιξει????/ Μου εχει σπασει τα νευρα!!! Αντε γιατι αν συνεχισει ετσι θα παρω το σφυρι και θα το διαλυσω το pc!!! Ρωτησα και στο φορουμ της 1c αλλα δεν ξερουν τι φταιει!! HELP!!!
xvagos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Ένα format σου στοίχισε 89€; Το game το παράτησα τελικά (είχα φτάσει στην 6η πίστα), γιατί crashαρη συνεχώς και με πετά στο desktop. Με λίγα λόγια είναι unplayable. Κρίμα κι άδικο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Χθες πηρα το pc ! Εκανα φορματ μου στοιχισε 89 ευρω. Εγκατεστησα παλι ολα τσ games και τα προγραμματα που εχω και παρατηρησα οτι ολα δουλευουν κανονικα εκτος απο ενα!!! Το cryostasis!!! Συνεχιζει να βγαινει αυτο το error σχετικα με το ntdll.dll..:mad::mad: ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ GAME για να παιξει????/ Μου εχει σπασει τα νευρα!!! Αντε γιατι αν συνεχισει ετσι θα παρω το σφυρι και θα το διαλυσω το pc!!! Ρωτησα και στο φορουμ της 1c αλλα δεν ξερουν τι φταιει!! HELP!!! μπας και φταίει ότι το έχεις copια?
Land_Of_Banania Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 89 euro το φορματ??? Αυτές είναι δουλειές.. Μπορείς να κάνεις και 5 συγχρόνως και να αράζεις.. Γιατροί και μ@λ@κίες..
ksaplostra Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Χθες πηρα το pc ! Εκανα φορματ μου στοιχισε 89 ευρω. Εγκατεστησα παλι ολα τσ games και τα προγραμματα που εχω και παρατηρησα οτι ολα δουλευουν κανονικα εκτος απο ενα!!! Το cryostasis!!! Συνεχιζει να βγαινει αυτο το error σχετικα με το ntdll.dll..:mad::mad: ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ GAME για να παιξει????/ Μου εχει σπασει τα νευρα!!! Αντε γιατι αν συνεχισει ετσι θα παρω το σφυρι και θα το διαλυσω το pc!!! Ρωτησα και στο φορουμ της 1c αλλα δεν ξερουν τι φταιει!! HELP!!! Πλήρωσες για να σου κάνουν format? Toink..:whistle:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.