outlaw star Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Τ παιχνίδι πάντως κυκλοφόρησε στα αγγλικά κανονικά! γνωστό εδώ και καιρό!και εγώ το τερμάτισα ..χωρίς να είναι το τέλειο μπορώ να πω ότι με κράτησε λόγω της υπόθεσης και ήταν γενικά ευχάριστο γιατί ήταν λίγο διαφορετικό απο τα τετριμμένα...μου θύμισε λίγο το bioshock χωρίς βέβαια να το φτάνει ...
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Απλά τ ανέφερα γιατί έβλεπα ότι παιδεύονταν με τ ρώσικα! Σε γενικές γραμμές,λέει να το παίξεις,σ κουράζει;
outlaw star Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Απλά τ ανέφερα γιατί έβλεπα ότι παιδεύονταν με τ ρώσικα! Σε γενικές γραμμές,λέει να το παίξεις,σ κουράζει; γούστα είναι αυτά αλλά εμένα δε με κούρσε ιδιαίτερα παρά το γεγονός ότι είναι στο ίδιο μοτίβο όλο το παιχνίδι..για μένα βάλτο μιας και είναι και μικρό σε μέγεθος και βλέπεις..πιστεύω ότι καθαρά και μόνο υπόθεσης θα σε κρατήσει απλά για να δεις τι γίνεται..πάντως κακό δε το λες έχω παίξει πολύ χειρότερα...και καλά έκανες τότε και ανέφερες για τα ρώσικα ,εγώ δε το είχα προσέξει
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ωραία, μωρέ να αλλιώς θα δεις ένα παιχνίδι που τ έχουν θάψει όλοι,κ αλλιώς αν έχει μέτριες γνώμες καλές ή κακές.Με τν καιρό θα τ δοκιμάσω,μόλις ελαφρύνει τ πρόγραμμα μ κάπως.
Woof Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εγω παντως που εχω το 4870 και εναν low dual core 7400 δεν βρισκω καθολου βαρη το παιχνιδι...του εχω βαλει τα παντα επανω ακομα και 8χ antialising και παει σφερα,η μονη βλακεια ειναι οτι δεν μπορω ακομα να βαλω ΣΜ4 shaders...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Νομίζεις ότι πάει σφαίρα, το fraps ξέρεις τι είναι φίλος?
john2gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Άσε άσε, μερικοί θα σου πουν σε λίγο ότι το ανθρώπινο μάτι δεν βλέπει πάνω από τα 24fps οπότε τα 30fps είναι τέλεια (ναι το άκουσα και αυτό σαν δικαιολογία... ασχέτως ότι έχουν κάνει τραχαμά τα 24fps των ταινιών με τα πόσα fps όντως μπορεί να δει το μάτι μας )
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 24fps Το μάτι βλέπει και πάνω από διακόσια, τώρα ποσα ακριβώς δεν γνωρίζω, αλλα 24? lol!
ilos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Για την ακρίβεια το ανθρώπινο μάτι δεν ξεχωρίζει πάνω από 24 καρέ όταν αυτά είναι ΣΤΑΘΕΡΑ και εφαρμόζεται εκτενές και advanced motion blurring (όπως δηλαδή στις ταινίες). Τώρα στα games το μόνο που είχε αξιοπρεπές motion blurring και όχι παραλλαγή blooming ήταν to crysis για αυτό και ήταν σχετικά ευχάριστο σε χαμηλά fps //όχι οτι μπορούσες να βγάλεις και πολλά την εποχή που κυκλοφόρησε lol
john2gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Για την ακρίβεια το ανθρώπινο μάτι δεν ξεχωρίζει πάνω από 24 καρέ όταν αυτά είναι ΣΤΑΘΕΡΑ και εφαρμόζεται εκτενές και advanced motion blurring (όπως δηλαδή στις ταινίες). Τώρα στα games το μόνο που είχε αξιοπρεπές motion blurring και όχι παραλλαγή blooming ήταν to crysis για αυτό και ήταν σχετικά ευχάριστο σε χαμηλά fps //όχι οτι μπορούσες να βγάλεις και πολλά την εποχή που κυκλοφόρησε lol Πόσο λάθος (και παραπληροφορημένος αφού από κάπου το άκουσες) είσαι ilos. Έχουμε αναφερθεί ΠΟΛΛΕΣ φορές στο θέμα του framerate και όχι δεν είναι ομαλά τα 24fps σταθερά, ούτε καν τα 30fps σταθερά (ειδικά όταν έχεις χαρεί παιχνίδια σε 60άρι framerate). Ένα πρόσφατο thread θα βρεις εδώ. Καλό διάβασμα! PS: Στο είχα πει {TDi}Dj2k..infc PS2: Και προτού πεις ότι εννοούσες 24fps με τα 16x δείγματα που λέει ο Ailuros, θα πρέπει να μάθεις ότι η τεχνική αυτή εφαρμόζεται στις digital ταινίες, όχι στα παιχνίδια! Ο μοναδικός τρόπος να δεις τα ομαλά 24fps είναι να τρέχει το παιχνίδι ΗΔΗ στα 384 fps (γελάμε τώρα ή μετά; Μιλάμε πάντα για τα 16x δείγματα κι όχι για παραπάνω. Ακόμα όμως και για μονάχα 4x δείγματα χρειάζεσαι 96frames per second!) και να γίνει capped στα 24fps σε συνδυασμό με ειδικής πατέντας motion blur... και πάλι δεν ξέρεις αν το implementation εφαρμοστεί σωστά. Το κυριότερο όμως είναι ότι αφού θέλει 384fps για να εφαρμοστεί σωστά ο αλγόριθμος, δεν υπάρχει λόγος να γίνει capped το ήδη υψηλό framerate. Με απλά λόγια να στο πω για να το καταλάβεις είναι δώρο άδωρο, αφού η GPU για να στο κάνει capped στα πολυπόθητα 24fps με 16χ δείγματα motion blur θα κάνει έξτρα υπολογισμούς, άρα θα έχεις μέσα σε όλα και χαμηλότερες επιδόσεις και δεν θα είσαι σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα (κάθε πατέντα συμπίεσης εμπεριέχει κάποιο σφάλμα, έστω κι αν είναι μικρό αυτό).
EliasKir Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Το παιχνιδι ειναι τρομερα βαρετο, ειδικα αν πας να το παιξεις μετα το πολυ καλο FEAR2... Uninstall FTW.
ilos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Πόσο λάθος (και παραπληροφορημένος αφού από κάπου το άκουσες) είσαι ilos. Έχουμε αναφερθεί ΠΟΛΛΕΣ φορές στο θέμα του framerate και όχι δεν είναι ομαλά τα 24fps σταθερά, ούτε καν τα 30fps σταθερά (ειδικά όταν έχεις χαρεί παιχνίδια σε 60άρι framerate). Ένα πρόσφατο thread θα βρεις εδώ. Καλό διάβασμα! PS: Στο είχα πει {TDi}Dj2k..infc PS2: Και προτού πεις ότι εννοούσες 24fps με τα 16x δείγματα που λέει ο Ailuros, θα πρέπει να μάθεις ότι η τεχνική αυτή εφαρμόζεται στις digital ταινίες, όχι στα παιχνίδια! Ο μοναδικός τρόπος να δεις τα ομαλά 24fps είναι να τρέχει το παιχνίδι ΗΔΗ στα 384 fps (γελάμε τώρα ή μετά; Μιλάμε πάντα για τα 16x δείγματα κι όχι για παραπάνω. Ακόμα όμως και για μονάχα 4x δείγματα χρειάζεσαι 96frames per second!) και να γίνει capped στα 24fps σε συνδυασμό με ειδικής πατέντας motion blur... και πάλι δεν ξέρεις αν το implementation εφαρμοστεί σωστά. Το κυριότερο όμως είναι ότι αφού θέλει 384fps για να εφαρμοστεί σωστά ο αλγόριθμος, δεν υπάρχει λόγος να γίνει capped το ήδη υψηλό framerate. Με απλά λόγια να στο πω για να το καταλάβεις είναι δώρο άδωρο, αφού η GPU για να στο κάνει capped στα πολυπόθητα 24fps με 16χ δείγματα motion blur θα κάνει έξτρα υπολογισμούς, άρα θα έχεις μέσα σε όλα και χαμηλότερες επιδόσεις και δεν θα είσαι σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα (κάθε πατέντα συμπίεσης εμπεριέχει κάποιο σφάλμα, έστω κι αν είναι μικρό αυτό). Γιατί είπα advanced motion blurring άραγε.... Και γιατί είπα ταινίες άραγε... Βλέπεις να διαφωνώ πουθενά? Στα games μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοιος αλγόριθμος // Συν οτί το κόστος σε Research And Developement θα είναι πολλαπλάσιο όπως λες και συμφέρει απλώς να φτιάξουμε ταχύτερες συμβατικές GPU. Αλλιώς πάμε και στα χωράφια του deffered rendering(για τους extra υπολογισμούς που λες) και έρχεται ο Ailuros με το σκουπόξυλο και μας μαζεύει και τους 2. Anyways με παρεξήγησες δεν εννοούσα σε καμία περίπτωση με την σημερινή σχεδιαστική λογική οτι τα 24 καρέ είναι playable lol. Το σημείο που τα λέει όλα είναι "δεν υπάρχει λόγος να γίνει capped το ήδη υψηλό framerate" και είναι αυτό που επικρατεί πλέον στην σχεδιαστική φιλοσοφία των games. Δηλαδή φτιάχτε όσο πιο πολλά fps με τις υπάρχουσες τεχνικές (εγκαταλείψτε π.χ. την powerVr και άλλες εξωτικές υλοποιήσεις). Πάντως και πάλι πιστεύω οτί το mb του Crysis κάνει τα πράματα πιο ανεκτά στα low fps.
john2gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Άκυρο τότε, έτσι όπως το διατύπωσες αλλιώς ακουγόταν από αυτό που εννοούσες
ilos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Άκυρο τότε, έτσι όπως το διατύπωσες αλλιώς ακουγόταν από αυτό που εννοούσες no problem man πάνε βέβαια χρόνια που τελειώσαμε το πολυτεχνείο άσχετα αν πιαστήκαμε με το software. Θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση η θέση της πτυχιακής σου σε σχέση με το τμήμα σου. Δύσκολα βρίσκεις επιβλέποντα να την στηρίξει χωρίς να τον σνομπάρουν.http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=228201 Επίσης μου είχε κάνει και εντύπωση που την είχες κοινοποιήσει αέρα-πατέρα (σε μας χρειαζόταν άδεια απο την βιβλιοθήκη του τμήματος) + οτί κάποιοι "καλοπροαίρετοι" μπορεί να την έχουν χρησιμοποιήσει με μηδενικό reference (ειδικά σε πανεπιστήμια εξωτερικού που προτείνεις θέμα) //στα είχα πει και τότε page2 lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.