_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 καλο αλλα δεν καταλαβενω χριστο απο τα ροσικα!!! Yπάρχει patch.
John-lamia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Yπάρχει patch. τα κανει ολα αγγλικα η μονο υποτιτλους? γιατι για να μπω και να αλλαξω τα γραφικα ειδα και επαθα!!!!!!!!
John-lamia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μόνο τους υποτίτλοι. ναι ναι καλα....unistall και τελος!!!! σιγα τον τιτλο κ ολας.....
telegamesvg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Εμενα παντως ο θειος μου το εστειλε ολο στα αγγλικα . Κατα τα αλλα εχω φθασει στο 15lvl κ εχω κολλησει εκει που πρεπει να σωσω μια αρκουδα που ειναι παγιδευμενη σε μια σπηλια . Κατα τα αλλα ωραια γραφικα , βαρετο gameplay ! υ.γ και επειδη το τελειωσα (επιτελους) , στο τελος μονον καταλαβαινεις τι εχει γινει .!
outlaw star Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Βαρύ μέχρι αηδίας! Έλεος! υπάρχει κάποιο performance πρόβλημα με τισ ati νομίζω...ανέμενε το patch να δούμε τι θα λέει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 υπάρχει κάποιο performance πρόβλημα με τισ ati νομίζω...ανέμενε το patch να δούμε τι θα λέει το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιεί μόνο ένα core από την cpu...
john2gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιεί μόνο ένα core από την cpu... Μιας και εχώ είχα πει τα σχετικά περί CPU cores, το παιχνίδι τελικά χρησιμοποιεί multicores (με είχε ξεγελάσει το γράφημα που έδειχνε και τις 2 CPUs μαζί) ΑΛΛΑ... χρησιμοποιεί μονάχα το 30-45% της κάθε CPU :lol: (στην ουσία δηλαδή, είναι σαν να έχουμε single core στο 100%... και λιγότερο ). Είναι εντελώς τραγικό το CPU utilization του Cryostasis
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 aha, ας δώσουμε ένα βραβείο στους προγραμματιστές πάλι...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Mήπως είναι οι ίδιοι πίσω από το Winrar?
outlaw star Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί με nVidia πάει καλύτερα; κάπου είχα δει(μπορεί και με link απο κάποιον εδώ) σε γράφημα ότι η 4870 πάει τραγικά άσχημα ...εγώ με την 8800gt δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα τρώει κάτι ψιλοκολληματάκια που και που αλλά εντάξει σε υποφερτά πλαίσια...εξάλλου βοηθάει και η δομή του παιχνιδιού θεωρώ μιας και δεν είναι κανά παιχνίδι σε ανοιχτό χώρο με τους χιλιάδες εχθρούς που πρέπει να κινείσαι σαν την αστραπή συνέχεια
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αν ήταν κλασικό fps με ασταμάτητη δράση,θα ήταν άπαιχτο. (δική μου μετάφραση του "unplayable")
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τ παιχνίδι πάντως κυκλοφόρησε στα αγγλικά κανονικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.