ipnotistis Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ποιός mail client μπορεί να συνδυάσει Hotmail, YahooMail, Gmail, και ISProvider mail accounts? Είχα δοκιμάσει outlook και thunderbird αλλά άκρη δεν έβγαλα.. Τώρα μπορεί κανεις να έχει δύο διαφορετικά mail clients, αλλά και βαρύ είναι και άκομψο..
thes1os Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Και με το Outlookκαι με το Thunderbird γίνεται. Το ότι δεν έβγαλες άκρη μήπως οφείλεται π.χ στο ότι το Hotmail πλέον χρεώνει για να έχεις τα mail στο Outlook? Κατα τα άλλα βρές τις σωστές ρυθμίσεις και με προσθήκη νέου λογαρισμού το κάνεις μια χαρά.
ipnotistis Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Εσύ το χεις κάνει δλδ? Εγώ αυτή τη στιγμή έχω το Hotmail στο Outlook χώρις να χρεώνομαι κάπου. Το θέμα είναι να τα βάλεις όλα αυτά ευκολά κ απλά. Πάντα όλο και κάποιο πρόβλημα υπήρχε.. (ναι με σωστές ρυθμίσεις φυσικά).. Για το Yahoo λίγο προσοχή ήθελε... http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/original/mailplus/pop/pop-08.html :S δεν έβρισκα emotication με μούντζα.. Πάντως για το Thunderbird δεν βλέπω η Yahoo να έχει κανεναν οδηγό.
thes1os Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Για το Hotmail το έγραψα επειδή το είχα διαβάσει εδώ. Δες το post του StavrosD που έχει κάνει copy paste απο το faq της microsoft που λέει αυτό. Προσωπικά στο ThunderBird έχω περάσει 2 λογαριασμούς αλλά είνα απο ISProvider mail accounts. Απο εργαλέια -> ρυθμίσεις λογαριασμού -> προσθήκη λογαριασμού, βάζεις φαντάζομαι ότι ε-μαιλ θές. Ομολογώ όμως πως στο Outlook το έβρισκα λίγο πιο εύκολο στην κατηγορία των ρυθμίσεων και ίσως γενικά καλύτερο.
dioptra999 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ποιο απ'ολα μπορεί να τρέξει σε USB flash drive?εχουμε τα email της δουλειας τα προσωπικά και χρεισιμοποιούμε 3 pc (δουλειά,σπίτι laptop) μήπως ενα flash drive απλό μπορεί να έχει κάτι σαν το U3>?????
alexgreat Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Εγώ πάντως έχω 3-4 λογαριασμούς στο Outlook (συμπεριλαμβανομένου του Gmail) και δουλεύει μια χαρα.
ipnotistis Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ποιο απ'ολα μπορεί να τρέξει σε USB flash drive?εχουμε τα email της δουλειας τα προσωπικά και χρhσιμοποιούμε 3 pc (δουλειά,σπίτι laptop) μήπως ενα flash drive απλό μπορεί να έχει κάτι σαν το U3>????? Πρέπει να βρείς portable version για να γίνει η δουλειά. Φαντάζομαι ότι υπάρχει. Θέλει λιγο ψάξιμο όμως.. Με Outlook ΕΝΤΑΞΕΙ.. Με το Thunderbird τι γίνεται όμως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.