I212 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΔΟΣ Η νέα μου Ιστοσελίδα. Θέλω να μην είναι ένας χώρος απλά προώθησης της επιχείρησης, αλλά ένα μέρος όπου θα μπορούμε όλοι να βρούμε όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε σε πολλά διαφορετικά μέρη. Πείτε μου την γνώμη σας. Πιστεύετε ότι πρέπει να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι; Ευχαριστώ, Ι212 ps. Ήδη περιέχει φόρμα καταχώρησης εταιριών για να λαμβάνουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους email. (για κάθε νέο πρόγραμμα που τους αφορά). Σύντομα θα προσθέσω και newsletter ώστε να ενημερώνεται ο κόσμος μέσω email για όλα τα νέα προγράμματα.
Stavros_Ribo Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Πολύ ωραία σχεδιασμένη αλλά το κεφαλαίο άλφα έχει πρόβλημα όπως και σε πολλά site ακόμα
I212 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ Stavro, διόρθωσα το πρόβλημα με το encoding. Είμαι ανοικτός σε προτάσεις για να προσθέσω ή να αφαιρέσω πράγματα. Δοκίμασε κανείς την φόρμα καταχώρησης εταιριών;
sculper Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 υπάρχει section με επιδοτήσεις ιατρών κτλ??? ευχαριστώ πολύ!
I212 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Γειά σου sculper, ειδικό section για ιατρούς δεν υπάρχει, ωστόσο όταν βγεί ένα πρόγραμμα σχετικό , θα το βρείς στο http://www.an-odos.gr/Programs/all_progs.php. Το να εισάγουμε sections κατά επάγγελμα, είναι μια καλή ιδέα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος καθώς τα ενεργά προγράμματα είναι πολύ λίγα και μόνο από την στήλη "Αποδέκτες", μπορεί κανείς εύκολα και γρήγορα να δει εαν του κάνει το πρόγραμμα. Θέλω να ακούσω και άλλες προτάσεις ή και σφάλματα που εντοπίζετε, Ευχαριστώ, Ι212
I212 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Πρόσθεσα αναζήτηση με βάση την περιοχή και βελτίωσα την σελίδα με το customized newsletter. Τώρα περιέχει όλο τον τελευταίο κώδικα ΣΤΑΚΟΔ, και ενημερώνει απόλυτα αξιόπιστα και με ακρίβεια για το πότε μπορεί κάποιος να μπεί σε ένα πρόγραμμα. Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Οι σελίδες των δικτυακών υπηρεσιών Ευρωπαικά - Εθνικά Προγράμματα , customized newsletter κλπ. απευθύνονται στον κόσμο, επομένως ό,τι θέλει ο καθένας να προσθέσει ή να αλλάξει μπορεί να επικοινωνήσει μέσω της σελίδας και να το προσθέσουμε εμείς ή εκείνος/η. (Υπο την προυπόθεση να αυξάνει την αξιοπιστία της σελίδας και να διευρύνει τις δυνατότητές της). Με εκτίμηση, I212 __________________ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΔΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.