BiSoNaSs Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι πολλές εταιρείες που βγάζουν τις 8000gts και σε overclocked μοντέλα , έχουν κάνει δοκιμές στα G80 , για να ξεχωρίσουν τους πυρήνες που συμπεριφέροντε καλύτερα στο overclock , πριν τις πλασσάρουν σαν , EXTREME , XXX, O/C edition κτλ.. Άποψή μου είναι , αν θες μια 8800gts χωρίς o/c , να προτιμήσεις μια εταιρεία που δεν βγάζει o/c μοντέλα. Πιστεύω ότι θα έχεις καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις έναν καλό πυρήνα , και να παίξεις μαζί του με το Rivatunner.
JOHNX2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 to na exoun oi kartes diafores sto klokarisma sinepagete kai piotikotera ilika ilopiisis se merikes. pas me mia logiki pou den exei vasi kai stirizese stis terasties dinatotites tou G80, giro apo auto omos kai se apostasi mikroteri ton 10cm iparxoun 100des ilektronika exartimata pou einai ipeuthina gia tin litourgia tou G80, kai auta to stirizoun otan esi arxizis na kanis overclock. den exeis di kanenan na pai parapano??? 660/1060 pai i diki mou me tous 97.92 kai malista me to eleino NTUNE 5.5!! kai trexei 3dmarks06 kai AQUAMARK 3. tora tha mou pis mikri i diafora 630-660 kai 1055-1060... stous ipologistes omos etsi einai ta pragmata, ola krinonte stin leptomeria kai autin plironis
Lafas1987 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Γιάννη μόνο και μόνο που μου παραθέτεις στοιχεία OC με διαφορετικό πρόγραμμα από ότι εγώ φένεται ο τρόπος σκέψης μας που είναι τελείως διαφορετικός. Τώρα πως συγκρίνεις OC με διαφορετικά προγράμματα? Και τέλος πως μιλάς εσύ που έχεις XFX? Τι πλήρωσες παραπάνω? Μάλιστα ήταν και πιο φθηνή πριν κάτι μέρες. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα. Καταλαβαίνεις Γιαννάρα ότι τα λέω φιλικά ε? Μη μου θυμώσεις! Δηλαδή αν βάλω μια Biostar και μια ASUS και βάλω να παίξω FEAR. Θα δω παραπάνω frames με την ASUS? Δεν συγρίνω XFX Αlbatron καθώς από όνομα της θεωρείτε υποδιέστερες... (ήταν σε κάρτες διαφορετικές από 8800) Επίσης όποιος δίνει παραπάνω λεφτά για να clock-άρει την 8800 να πάει στο Γενικό Κρατικό... Είναι ένας πολύ καλός γιατρός εκεί Ψυχολόγος.
BiSoNaSs Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Κάνενα G80 chip δεν είναι ίδιο, ακόμα και σε ολοόιδιες κάρτες , με ολόιδια ποιότητα στον ίδιο Η/Υ, η μία θα φτάσει σε ενα μέγιστο stable clockarisma ,και η άλλη θα φτάσει σε ενα διαφορετικό μέγιστο stable clockarisma, καθαρα και μονο , απο τις αντοχες του συγκερκιμένου G80 που φοράνε. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα GPU Ανεξαρτήτος εποχής και τεχνολογίας . και πιστεψε με η Επιλογή του G80 μίας XFX XXX edition , έχει γίνει μετα απο test της σταθερότητας του πυρήνα σε αυτό το clock.
JOHNX2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ean dokimasis na peksis to TEST DRIVE UNLIMITED se 16XQAA,16XAF stin dikia sou othoni Niko tha dis oti to pexnidi sernete..... kanto ena test na dis. stin dikia mou me 1280x1024 pianei max 25 frames!!!! esi tha ise sta 21-22 edo thelis overclock nai i oxi???? tha mou pis tora vale 4xAA kai 16XAF.... giati na balo omos?? plirosa 620 euro gia na rixno ta filtra? episis i XFX me tin sira XXX einai mia apo tis liges eteries opou lansari kartes 8800GTX stin agora me rologia sto tavani, me autin dialiis oles tis ipolipes 8800GTX gia plaka (na doume ti tha pi kai i EVGA) kai den milao gia diafores 2-3 F.P.S.....!!! opote sevasmos stin XFX den einai xtesini eteria (exi bgali sires XXX se pola montela7900GT XXX - 7900GTX XXX - 7950GT XXX - 8800GTX XXX pragma pou den to ekane kamia eteria sxedon), oute exei tin proistoria tis albatron se kamia periptosi, gia na einai stin idia mira. oso gia tin diafora sta frames metaksi BIOSTAR - ASUS sigoura tha iparxi diafora 1-2-3-4 kapou eki. kamia karta den einai idia me tin alli. (kai go filika ta leo!!!!!)
BiSoNaSs Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Αλλα θέμα συζηταμε , αλλο λέω εγώ , αλλα λές εσυ . Λές και θίξαμε καμία XFX .
littlelouievegos Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Κάνενα G80 chip δεν είναι ίδιο, ακόμα και σε ολοόιδιες κάρτες , με ολόιδια ποιότητα στον ίδιο Η/Υ, η μία θα φτάσει σε ενα μέγιστο stable clockarisma ,και η άλλη θα φτάσει σε ενα διαφορετικό μέγιστο stable clockarisma, καθαρα και μονο , απο τις αντοχες του συγκερκιμένου G80 που φοράνε. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα GPU Ανεξαρτήτος εποχής και τεχνολογίας . και πιστεψε με η Επιλογή του G80 μίας XFX XXX edition , έχει γίνει μετα απο test της σταθερότητας του πυρήνα σε αυτό το clock. And there was light.. Finally some common sense.. Kαι βεβαιως εξαρταται και απο το reference design που δινει η Nvidia και δεν αφηνει καποιους IHV/OEM στην αρχη τουλαχιστον να ξεφυγουν απο καποια επιτρεπτα ορια
JOHNX2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 anafero BiSoNaSs ti pezi me tin XFX dioti o Nikos den gnorizi... (me tin kali enia panta Niko)
Lafas1987 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 1) Αυτό με το game που μου λες είναι λάθος προγραμματισμός και όχι ζόρι της κάρτας. 2) Κάνω OC και μάλιστα βλέπω κάποια διαφορά. Για το Oblivion το οποίο το παίζω με ότι μπορεί να δώσει το παιχνίδι. 3) H ΧFX δεν κάνει και τίποτα συμαντικό απλά clock-άρει. Φτάνει την κάρτα σε ένα όριο όπως κάνω και εγώ. Απλά στην πουλάει με εγγύηση. Δεν μπορείς να την πάς παραπάνω καθώς ήδη είναι στο όριο. ASUS και MSI είναι ποιοτικές... Όλα τα άλλα είναι... Πάντα μιλάω για κάρτες διαφορετικές από 8800. Έχω πει παραπάνω για τις 8800. 4) Nαι θα υπάρχει διαφορά αλλα μπορεί και υπερ της biostar. Αν βάλεις το έχω ξαναπει 5 κάρτες ίδιας εταιρίας... πάλι θα έχεις διαφορά 1-2-3-4 frames , οπότε δεν είναι θέμα κατασκευαστή.
Lafas1987 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 JOHNX2 εγώ με το ζόρι έδωσα την τελευταία απάντηση Γιάννη! Καλύτερα που το πες εσύ. Και εγώ εδώ σταματάω λέγοντας πως ο καθένας μας έχει μια διαφορετική γνώμη και στάση προς τη ζωή. Τα ηλεκτρονικά είναι σαν τη ζωή έτσι και αλλιώς. Αν κάποιος θέλει να κάνει αναβάθμιση κάθε φορά που βγαίνει το καινούριο μαγκιά του (εγώ όμως δεν θα συμφνωνώ!), αν κάποιος δίνει λεφτά για να έχει διαφορετική 8800 επώνυμης εταιρίας μαγκιά του (εγώ όμως δεν θα συμφνωνώ!)... Κάποιος δίνει παραπάνω λεφτά και παίρνει οθόνη μικρότερη από τη δική μου μαγκιά του (εγώ όμως δεν θα συμφνωνώ!). Το PC που έχω εγώ και εσύ Γιάννη για εμάς μπορεί να είναι καλό. Για άλλους μπορεί να είναι άχρηστο... Ακόμα και αυτό είναι υποκειμενικό. Για να καταλάβει νομίζω κάποιος κάποια πράγματα είναι αποτέλεσμα μια γενικότερης φιλοσοφίας και πραγμάτων. Αυτά από μένα. Καλές αγορές σε όλους παιδιά...!
Bigi444444 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Mα είναι ολοφάνερο: η asus είναι έτη φωτός μπροστά σε ποιότητα.Έχει δερμάτινο σαλόνι και μαλακά πλαστικά λέμε...
iced Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Ισως το ψαξιμο ο/cable εκδοσης της 8800gtx να ειναι υπερβολη κατα την γνωμη μου αλλα η επομενη μου κινηση που θα ειναι η GTS θα παρω την GAINWARD 8800GTS 320 που θα κλοκαρει παρα πολυ... Εχει 1,1ns αρα παει μεχρι 1800ανετα και θα χωσω και αλλο
stefan123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Bλεπω τρωγεστε για μερικα mhz στις 8800 και για 3-4 frames διαφορα απο καρτα σε καρτα....Ποτε θα βγει καμια 8800 με κλειδωμενα pipelines να μπορουμε να τα ξεκλειδωσουμε και εκει να δειτε διαφορες...... Παρτε παραδειγμα την 6800le που εχω..Σαν καρτα των 90 ευρω με ολα κλειδωμενα ηταν μια αξιοπρεπη καρτα για την εποχη της...Οταν ομως ξεκλειδωνες ολα τα εξτρα pipelines η καρτα διπλασιαζοταν σε επιδοσεις πλησιαζοντας τις κορυφαιες και πανακριβες 6800gt της εποχης εκεινης...... Τι να λεμε τωρα....Σχεδον διπλασια frames,εντελως δωρεαν.... Και καθεστε και μαλωνετε για 3-4 frames παραπανω,τα οποια μερικοι τα μοσχοπληρωνουν κιολας.... Γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει να αγοραζουμε τις ακριβες υλοποιησεις καθε γενιας μιας και τα νεα μοντελλα βγαινουν εν ριπη οφθαλμου με τα προηγουμενα αμεσως να ευτελιζονται και να απαξιωνονται................ Σε λιγο καιρο θα βγαλει η nvidia την σειρα 9 και σε λιγο ακομα την σειρα 10!!! Ενας χαμος δηλαδη και φωτια στην τσεπη μας....
JOHNX2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Eksartate ti thelis na kanis me ton ipologisti sou. kai pos ton xrisimopoiis file mou. Ego p.x. goustaro afantasta na pezo games 1600x1200 me 16QXAA kai 16XAF kai ola HIGH DETAILS. Pos na simvivasto me kati meso? kai giati na simvivasto, den thelo aloste... tha mou pis iparxi logos na ta exeis ola sto HIGH??? Emena maresei kai den ta lipame ta 620 euro pou edosa gia tin 8800GTX, dioti tin apolamvano 4-5 ores kathimerina toulaxiston, se olo tis to megaleio. kai molis erthi i sira 9 tha ime apo tous protous pou tha tin paroun!! ali ta trone sta kazino se 2 lepta, ego toulaxiston ta troo kai ta apolamvan makroxronia (6-7 mines i kathe karta)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.