Προς το περιεχόμενο

Etairia gia 8800gts?

PCM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas, tha agoraso syntoma mia 8800 gts 320 mb alla vlepo polles markes stin agora ( XFX , albatron , club3d, Twintech , Evga, Asus , Gigabyte) kai exw meinei ligo stasimos.

Episis vlepw tis times kai oi diafores twn 3 prwtwn etairiwn pou anefera einai arketa xamiloteres apo tis ypoloipes kai lew mipws yparxei kapio problima stin apodosi i kati allo pou na dikaiologei ta 50+ euro ligotera. Epsaksa sto internet alla den vrika kanena katatopistiko review. Parakalv an exete kapoia empeiria me kapoia apo autes tis etairies na tis moirastite.

Eyxaristw

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nai exeis dikio gia tin albatron, oute emena mou gemise to mati. Mallon tha protimisw tin XFX giati exw akousei oti einai kali sto overclocking :)

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να κάνεις μία έρευνα αγοράς, να δείς ταχύτητες τις κάθε μίας, pros και cons ... και γενικά να πάρεις την καλύτερη..

Αν και προσωπικά, απο έρευνα που έχω κάνει XFX και EVGA κρατάνε τα ηνία παγκοσμίως ...

Δημοσ.
XFX και Twintech μια χαρά είναι...

Για τις Albatron καλύτερα κράτα κάποιες αποστάσεις...

Όλες ίδιες είναι.... έλεος... Δεν μιλάμε για 7900GT παιδιά... H 8800 είναι αλλιώς... Και ίδιες να μην είναι η πολύ μικρή διαφορά που θα έχουν στην απόδοση δεν είναι λόγω εταιρίας, αλλά λογω κάρτας. Αν πάρεις 3 κάρτες ίδιας εταιρίας θα σου βγάλουν 3 διαφορετικά αποτελέσματα. Και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι λέτε ότι έχει διαφορές και προτείνετε βλακείες μάρκες XFX και ιστορίες... Να λέγατε καμιά ASUS... Ίδιες θα είναι, απλά επειδή ψάχνετε τις μάρκες...

apla thn pio fthinh

Ε ναι ρε φίλε πέστα! Λαλάκας είμαι εγώ που έβαλα στο σύστημα μου Albatron που δεν την γουστάρω και καθόλου. Καλά ούτε XFX και τέτοιους ίδους κάρτες... MSI ΑSUS και αυτές είναι οι πιο ποιοτικές.

Φίλε την πιο φθηνή πάρε...

xfx aneta makria apo albatron

Γιατί παραπληροφορείτε τον κόσμο?

Δημοσ.

den parapliroforw thn gnwmh mou lew epeidi etixe 2 filoi mou kai eixane albatron kartoules (oxi 8800) kai kanane diafores blakeies .opws epishs den pisteyw oti sigrinete h poiotita tous me tis perisoteres alles etairies (asus,xfx,bfg,msi klp)

Δημοσ.
Όλες ίδιες είναι.... έλεος... Δεν μιλάμε για 7900GT παιδιά... H 8800 είναι αλλιώς... Και ίδιες να μην είναι η πολύ μικρή διαφορά που θα έχουν στην απόδοση δεν είναι λόγω εταιρίας, αλλά λογω κάρτας. Αν πάρεις 3 κάρτες ίδιας εταιρίας θα σου βγάλουν 3 διαφορετικά αποτελέσματα. Και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι λέτε ότι έχει διαφορές και προτείνετε βλακείες μάρκες XFX και ιστορίες... Να λέγατε καμιά ASUS... Ίδιες θα είναι, απλά επειδή ψάχνετε τις μάρκες...

αστα να πανε απο οκτωβρη τα ιδια λεω:mrgreen:

Δημοσ.

Δεν ξερω αλλα οταν ακουω albatron kai club3d κατι παθαινω...

Ενω xfx και Gainward σε μενα ακουγονται καλυτερες

Εξαλου οι XFX ειχαν γυρω στα 280 ευρω .και καλες και φτηνες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...