Προς το περιεχόμενο

New Ati Driver :P


chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χτες κυκλοφορησαν οι νεοι driver της amd για τις ati οι 8.36.5.αν και για αλλη μια φορα δεν προσφερουν τιποτα ουσιαστικο και μαλλον διορθωνουν καποια bug που ειχαν οι προηγουμενοι και βεβαια δεν προσφερουν για αλλη μια φορα την δυνατοτητα για aiglx.

υπαρχει ομως η πληροφορια οτι γραφονται καινουργιοι driver για linux απο την αρχη με ενσωματομενη την υποστιριξη του aiglx.μαλλον αν οχι στην επομενη στην δευτερη απο τωρα θα δουμε και εμεις οι κατοχοι της ati επιτελους την τεχνολογια aiglx στο dektop μας.

γενικα οι νεοι driver προσφερουν εχουν πλεον συμβατοτητα με τον πυρηνα 2.6.20 και καλητερη αποδοση με την καρτες της σειρας x1***

περισοτερες πληροφοριες μπορειται να δειτε εδω

http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=685&num=1

γενικες οδηγιες εγκαταστασης εδω

http://wiki.cchtml.com/index.php/Main_Page

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

βγηκαν οι νεοι driver της ati 8.37.6 και ως συνηθως δεν εχουν να προσφερουν τιποτα καινοργιο παρα καποιες bug fixes και μερικες βελτιωσεις στο catalyst control center.δειτε και εδω λεπτομερειες

http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=734&num=1

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/linux/linux_8.37.6.html

βεβαια ουτε λογος για aiglx support αλλα και βεβαια δεν υπστιριζοντε η νεες τις καρτες 2900 και οι κατοχοι τους θα πρεπει να περιμενουν κανα 2 μηνες για να δουν υποστιριξη κατι αναλογο που ειχε κανει η amd και με τις 1950pro.

και βεβαια στο linux δεν εχει και μεγαλη διαφορα στο να εχεις μια 1950pro με μια 9250 γιατι απλα λογο των περιφημων amd driver απλα δεν υπαρχει διαφορα στις επιδοσεις.

αισιχτιρ πια !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ και επαυξάνω για το αι σιχτίρ! Κι έχεις από πάνω και το phoronix που δημιουργεί high expectations κάθε φορά που είναι να βγει ο driver! (ενώ ξέρουν εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικά νέο)

 

Btw, δημοσιεύτηκε σήμερα και ένα άρθρο (το οποίο είχε προαναγγελθεί) με τίτλο "The Truth About ATI/AMD & Linux". Δεν το διάβασα ακόμα, αλλά υποθέτω θα έχει ενδιαφέρον,

 

http://www.phoronix.com/vr.php?view=10083

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...