sanidas Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Καλημέρα σε όλους Έχω έναν πίνακα με δύο πεδία. Future_programmingID, Future_programming. Το Future_programmingID είναι το κύριο κλειδί. Θέλω μέσω της κλάσης TQuery να εκτελέσω ένα select ερώτημα. Query1->SQL->Clear(); Query1->SQL->Text="select Future_programmingID from Future_Programming where Future_programming='”+Edit1->Text+”"; Query1->ExecSQL(); Πώς θα αποθηκεύσω το Future_programmingID σε έναν πίνακα από τον οποίο θα μπορώ να προσπελάσω τα αποτελέσματα? Με εκτίμηση, Sanidas
brant Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 θα φτιάξεις ένα temp πίνακα και με ανοικτό το query θα το "περπατήσεις" με μια repeat .. intil λούπα .. δλδ query1->first repeat temptable->insert temptable->field1->value = query1->field1->Value temptable->post query1->next until query1->EOF
sanidas Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Τελικά το κατάφερα μόνος μου με παρόμοιο τρόπο. Χρησιμοποίησα ένα DBGrid και περπάτησα αυτό μέσω του datasource thnks anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.